Şimdi Ara

Alp Yalman: Aziz Yıldırım'ı da davet ederim, Kadıköy'e de giderim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın başkan adaylarından Alp Yalman, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye dostluk mesajları yolladı.

Sarı kırmızılı takımın başkanlık koltuğuna aday olan Alp Yalman, canlı yayında A Spor'un konuğu oldu ve projelerini anlattı.

Futbol şubesiyle bizzat ilgileneceğini ifade eden Alp Yalman "Başkanlık görevini üstlenebilirsek çok güzel projelerimiz var. Kulübün şu anki durumu hiç iç açıcı değil. Eğer Ünal Aysal döneminde yapılan hatalar tekrar edilirse Galatasaray'ın önü tıkanmış olur. Ben sadece yönetimden değil dışarıdan da yardım alacağım." şeklinde konuştu.

"TESİSLERİN YERİ DEĞİŞECEK"

Antrenman sahasının yerini değiştireceğini söyleyen Yalman "Florya'nın arazisi çok değerli. Takımın antrenman sahasını, tesislerini başka bir yere taşıyacağım. Florya'yı çok daha verimli bir şekilde değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

"FATİH TERİM'İN AYRILIŞI YERSİZDİ"

Fatih Terim'in ayrılışının zamansız ve yersiz olduğunu savunan Alp Yalman "Prandelli ile henüz tanışamadık. Ancak bana çok iyi niyetli biri gibi geliyor. Aynı zamanda çalışkan da... Prandelli'yle oturup konuşacağız, onu gönderirsem Fatih Terim'e yapılandan hiçbir farkı kalmaz. " dedi.

"AZİZ YILDIRIM'I DA DAVET EDERİM, KADIKÖY'E DE GİDERİM"

Fenerbahçe'ye de dostluk mesajları yollayan tecrübeli yönetici "Derbilerde Aziz Yıldırım'ı hem davet ederim hem de Kadıköy'deki maçlarımızı izlemeye giderim. Fenerbahçe bizim dostumuz. Onların her zaman başımızın üstünde yeri var." sözlerine yer verdi. (GOAL)

• Terimi one surup oy toplamaya çalışmış. Aziz Yıldırım'la bu politikasını mafetmis. Umarım baskan adayı olmaz. Edebiyat öğretmeni tipi var adamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah şu adam başkan olamaz.Bu kulübe Aziz'le dost olan kimse başkan olmamalıdır.

• Fhistle-X kullanıcısına yanıt
    niye senin gsli arkadaşların yok mu? renkler yüzünden insanlar savaşıyor ama spor insanlar savaşmasın diye var. sen de renkler için insanları ayırıyosun, ırkçılık yapma
  • Fenerbahçeyle dostluktan yanayım lakin aziz yıldırımla dost olacak adam bizim bırak başkanımız klübten içeri girmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

niye senin gsli arkadaşların yok mu? renkler yüzünden insanlar savaşıyor ama spor insanlar savaşmasın diye var. sen de renkler için insanları ayırıyosun, ırkçılık yapma

Sorun fenerbahçe ile ilgili değil...Aziz yıldırım ile ilgili o adamla dost olan kimse

girmesin bizim kulübe...az dikkatli okuyun öyle cevap yazın.
  • Alp git uzakta oyna hadi canım, Hadi yavrum.. Galatasaray Başkanlığı senin gibilere göre iş değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim de şahsi fikrim duygun yarsuvat sanki daha oturaklı gibi geliyor.. ali dürüst ve a.albayrak gibi tecrübeli isimleri de yönetime aldı. açıklamalarını dinleyince de daha istekli gibi geliyor bana.. kim gelirse gelsin inş hayırlısı olur camia için. türk futbolunun çok iyi yöneticilere ihtiyacı var!
  • Katıldığı kanal ve dışarıdan yardım alacağız demesi bu adamın niyetini gösteriyor.
  • Holiganlik yüzünden insanlar öldüğünde "yaziklar olsun, off puff, değer miydi" diyenler şimdi adamin gayet bariscil dusuncesine tepki veriyor.

Su konudaki bariscil dusunceye tepki verenlerin, stadlarda sokaklarda futbol yuzunden kavga eden birbirini yaralayip öldürenlerden farki yok.

Bosverin futbolu size eli kanli baskan adayları gerek.

Yazik ne hale gelmisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

Holiganlik yüzünden insanlar öldüğünde "yaziklar olsun, off puff, değer miydi" diyenler şimdi adamin gayet bariscil dusuncesine tepki veriyor.

Su konudaki bariscil dusunceye tepki verenlerin, stadlarda sokaklarda futbol yuzunden kavga eden birbirini yaralayip öldürenlerden farki yok.

Bosverin futbolu size eli kanli baskan adayları gerek.

Yazik ne hale gelmisiz.

Eli kanli başkan bir tane var zaten. Bizde öyle tipler çıkmaz merak etme sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

Altındaki iki arkadaş cevabı vermiş zaten.Konunun taraftarlar ile alakası yok tek sorun Aziz.

• Çok seviyorsa kendi gitsin kankasının yanına Adam seçilmemek için elinden geleni yapıyor resmen.

• Böyle yağcı insanların Galatasaray gibi bir kulübün başına geçmesi, geçme ihtimalinin olması çok üzücü. Biz Fenerbahçe kulübü ile zaten dostuz. Ancak Fenerbahçe'nin başındaki insanlarla herkesin bildiği gibi Düşmanlık seviyesindeyiz. Bunca planlara,oyunlara,hainliklere salağa yatacak bir başkan istemiyoruz, cidden ben istemiyorum. Ünal Aysal nasıl Fenerbahçe-Galatasaray basketbol final karşılaşmasındaki duruşunu gösterdiyse gelecek Başkan'ında duruşunu göstermesi,düşmanlara boyun eğmeyeceğini tüm dünya aleme göstermesi,hissettirmesi lazımdır. Doğru olan ve bize yakışacak olan budur.

• alp yalman soba üstünde kestane pişirip, torun sevecek yaşlarda. Fayda geleceğini sanmıyorum. Yarsuvat ı tanımam ama sanki kadrosu fena değil gibi, en azından Alp Yalman dan daha iyidir diye umuyorum.
  • Alp Yalman'ın seçilme ihtimali zaten yok. Yarsuvat liatesine Albayrak'tan sonra Ali Dürüst'ü de almış. Mayıs'a kadar başkanımız Yarsuvat.
  • inş başa bu gelmez
  • inşallah başkan olursun alp yalman arkandayız Fenerbahçe camiası ve taraftarı olarak
  • çocuk da yaparım kariyer de demiş

• azizi yanlıyor,terimi yağlıyor,kadrosunda polatın ibra edilmemiş yöneticileri var,polattan destek açıklamaları var.adam beni seçmeyin diye yırtınıyor resmen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.