Şimdi Ara

ALÖO OO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir arkadaş ya ;Personle ihtiyacım vardı cv lerden 20 kişi seçtim ve aradım ve en az 15 bayan telefonu bir garip ses tonuyla kısık bir sesle ve değişik bir şive ile A harfi kısık bir sesle alöo o diye cevap veriyor . Telefonla fazla konuşmaya konuşmaya alo yada efendim kelimeleri kalktımı yoksa yeni nesil başka tarzdamı konuşmaya başlıyor

• ben efendim diye açıyorum kanka beni al işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkston3 -- 17 Eylül 2010; 14:39:52 >
  • benim bi arkadaşta böyle arıyo alööö diyo telefonu yerlere atasım geliyor olm önce kendini bi tanıt ben felan arkadaşın nasılsın iyimisin.. ama yok alöööö.. okullarda telefonla nasıl konuşulur diye eğitim verilmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkston3

ben efendim diye açıyorum kanka beni al işe

Hocam telefon konuşmasına göre işe almıyorum yüz yüze görüşmeden karar vermem ama ne bileyim çok tohafıma gitti yapmacık
    Bu arada Konya' daysan neden olmasın ama mağazaya bayan alınacak fakat öbür dükkanımda yine erkek çalışma arkadaşına ihtiyacım var evcil hayvan üstüne neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

quote:

Hocam telefon konuşmasına göre işe almıyorum yüz yüze görüşmeden karar vermem ama ne bileyim çok tohafıma gitti yapmacık
    Bu arada Konya' daysan neden olmasın ama mağazaya bayan alınacak fakat öbür dükkanımda yine erkek çalışma arkadaşına ihtiyacım var evcil hayvan üstüne neden olmasın

İkizim konya'da. Telefon numaranı verirsen arattırayım. Mesaj bekliyorum. (direk yüzyüze görüşme de olabilir.) Bu arada hem ben hem ikizim evcil hayvan konusunda deneyimliyiz. Güvercin, civciv,köpek,kedi vs. birsürü hayvan besledik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 17 Eylül 2010; 15:18:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

quote:

İkizim konya'da. Telefon numaranı verirsen arattırayım. Mesaj bekliyorum. (direk yüzyüze görüşme de olabilir.) Bu arada hem ben hem ikizim evcil hayvan konusunda deneyimliyiz. Güvercin, civciv,köpek,kedi vs. birsürü hayvan besledik.

Hocam çok sevinirim ama ustte yazmayı unuttum konya eregli parksıte avm hadi lütfen eregliliyim de ve hemen başla çok acil ihtiyacım var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

quote:

Hocam çok sevinirim ama ustte yazmayı unuttum konya eregli parksıte avm hadi lütfen eregliliyim de ve hemen başla çok acil ihtiyacım var

Malesef ki fatih ışıklar :S valla konya merkez olsaydı her iki taraf içinde mükemmel olurdu. hem onun işe ihtiyacı var hemde hayvanlar konusunda çok deneyimli.

• hocam mesaj attım bir bak .Bu arada ereglide işe ıhtıacı olan varsa avm ıcınde tekzen yapı market acılıyor 30 kısıye ıs ımkanı sunuyor bakabılırler
    not:konu neydı ne oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.