Şimdi Ara

Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet baştan başlar oynarızda dediğin gibi gene garantisi yok maalesef

rehbere tekrar baktımda yeni oyun başlatıp öldüğünde veya damage aldığında yalnızca manuel kayıtları da yüklemiş otomatik kaydetme değil bu şekilde kupayı almış. biriside tüm save dosyalarını silip öyle başladım yazmış bu şekilde kupayı almış.

Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 25 Nisan 2024; 20:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ign
    Alone in the Dark Reboot Flopped, Embracer Says After Laying Off Staff - IGN
    https://www.ign.com/articles/alone-in-the-dark-reboot-flopped-embracer-says-after-laying-off-staff

Satışlar iyi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 GB güncelleme geldi

• Valla ben begendim bu oyunu sanirim notlarin dusuk olmasinin sebebi animasyon olabilir, onun disinda mekanlar, bulmacalar cok cok iyi, ha sunu cozeyim ha su kapiya bir gideyim derken saatlerini aliyor baya surukleyici yapmislar gayet iyi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 21 Haziran 2024; 15:22:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitti oyun, bulmacalari sevdim surukleyici gitti ama oyun baya kisa, bitirip farkli sonlari acmak isterseniz oyun uzayabilir bir kez bitirdim bana yetti, indirime girince alinir oyun baya kisa cunku.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bi kupada bug varmış bu sorunu siz de yaşadınız mı? Flask içmeden oyunu tamamlama kupasıymış sanırım.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Ben xboxda duz bitirdim dostum ach/trophy kasmadim.

• Dragon's Dogma 2 sarmayınca buna başladım da mekanikler çok kütük. Neyse kupalardan birindeki bug giderildiyse madem platin zamanı

• Hocam sen bunu platinlemiştin di mi?

Chatterbox kupasını kaçırdım herkesle de diyalogları bitene kadar konuşmuştum oysa. Nerede yanlış yaptım acaba

Şunu kaçırmasam hem 3 saat altında bitir hem de flask kullanmadan bitir kupalarını birlikte alıp platinleyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 13 Eylül 2024; 7:0:33 >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

ben oynadığımda bug vardı flask kupası alınmıyordu kaldı öyle bakamadım bir daha.

Chatterbox kupası için hem adam hem kadın ile tüm diyalogları teriklemen lazımdı. 1tanesi kaçmış demekki işin kötüsü hangisi eksik bellide olmaz tekrar oynaman lazım gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Anladım. Şöyle bir şey farkettim, bir itemi aldıysan 10 slot içinde hangi save'den devam edersen et almışsın sayıyor. Belki bu kurtarır bakalım

• Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU

20 saatin sonunda 65. Platin

• Oyunu bugün denedim biraz.bizim gibi eski bulmaca tarzı oyunları sevenler için,bulunmaz nimet🙏

Tuşları neden PS4'ün görseli yapmışlar anlamadım onu😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 15 Eylül 2024; 14:19:38 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

Tuşlar mı renkli, yoksa kolun görseli mi DualShock 4?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bunu diyorum hocam Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.