Merhaba arkadaşlar,düşük bütçeli az çok işimi görecek bir bilgisayar almak istiyorum,çok fazla oyun falan oynamıyorum..aslında ikinci el bir laptop düşünüyordum ama aşağıdaki ilanı görünce mantıklı olduğunu düşündüm özellikle 19 '' lcd ile birlikte bu fiyat bana çok uygun geldi..çok anlamıyorum bu işlerden ve sizlerin yorumunuzu önerilerinizi bekliyorum..
Genel Özellikler Platform AMD İşlemci AMD Sempron 3400+ Bellek 1024MB DDR2 Ram 667MHz Sabit Disk 160 GB 7200 RPM SATA2 Ekran Kartı Tümleşik NVIDIA 256 MB Optik Sürücü DVDRW +/- 8.5GB 52xCDRW Ses Realtek ALC850 Audio Codec
Donanım Özellikleri Monitör 19" LCD Wide Gümüş-Siyah (5 ms) Klavye VAR Mouse VAR Girişler / Çıkışlar RJ-45 8x USB 2.0 1xseri 1xPS/2
Ağ Özellikleri Ethernet 10/100 Mbps
Gelişmiş Özellikler İşletim Sistemi Free DOS Garanti Süresi 2
499.00 USD + KDV = 62.32 YTL x 12 almayı düşünüyorum..yorumlarınız benim için önemli..
Bulmuşsun Çok Güzelmiş İstediğin oyunuda takılmadan rahatça oynarsın fiyatıda uygun kaçırma derim 499 usd çok güzel bi fiyat!!
1.Verinel bağlantıda hata olduğu için sayfa boş 2.Verilen parça listesinde hiç bir marka belirtilmemiş. 3.En ucuz 19" lcd 219$ + kdv Datron marka
Her hangi bir bilgisayar firmasının sitesinden online sistem toplama sihirbazından yararlanarak almayı düşündüğünüz sistemi marka bazında toplayabilirsiniz.
Office yüklü olmadığı için ekleme yapamıyorum.
@mp3çalar arkadaşım istediği oyunları nasıl takılmadan oynayabilir ki ? Ekran kartı 256 tümleşik yazıyor.Lütfen tavsiyede bulunurken biraz daha dikkatli olalım.Benim 6600gt bile takılırken.
quote:
Orjinalden alıntı: prokizya
1.Verinel bağlantıda hata olduğu için sayfa boş 2.Verilen parça listesinde hiç bir marka belirtilmemiş. 3.En ucuz 19" lcd 219$ + kdv Datron marka
Her hangi bir bilgisayar firmasının sitesinden online sistem toplama sihirbazından yararlanarak almayı düşündüğünüz sistemi marka bazında toplayabilirsiniz.
Office yüklü olmadığı için ekleme yapamıyorum.
@mp3çalar arkadaşım istediği oyunları nasıl takılmadan oynayabilir ki ? Ekran kartı 256 tümleşik yazıyor.Lütfen tavsiyede bulunurken biraz daha dikkatli olalım.Benim 6600gt bile takılırken.
mümkanıtı yok ki yeni oyunları ve son 6 aylık oyunları açsın, bırakın takılmamayı...
peki ßu parçaları ayrı ayrı toplasak ne kadar olur dicem ama ayrıntılı bilgi yok sanırım ?