Şimdi Ara

Almayı düşündüğüm klima bu (aldım ve pişman oldum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.beko.com/TR/TR/Products/ProductDetail.htm?CS_ProductID=8965651200&CS_Category=INVERTECSERIES_(792)&CS_Catalog=BEKO_TR_2009_3_26HeatingEtc

kullanan var mı memnun musunuz ? Arçelik'in de aynı fiyatlı tıpatıp aynı özellikli bir ürünü var. Arçelik ve bekonun ürünleri birbirinin aynısı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 2 Ağustos 2011; 22:57:05 >

• Kullanacağınız yeri de yazarsanız klima konusunda gerekli fikirler gelecektir. Yalnız Arçelik Beko marka klimalar hakkında pek olumlu düşünce geleceğini sanmıyorum.
  • gelebilir neden gelmesinki bu ülkenin ürünü,ben iş yerimde arçelik -A- sınıfı 4 adet kullanıyorum,5 yılını doldurdu,yaz, kış çalışıyor kişilerin tercihlerinde saygı göstermek gerek sanırım
  • 40 metre kare. ama ısı kaybı var biraz. Camekan çok büyük. Eskiden vestel vardı 24 binlik.. keşif yapıldı. ya 25 binlik normal klima yada 20 binlik inverter dediler..
  • arkadaşım zaten klimyı alacağın firma servis yetkilisi klimanın çalışacağı yeri görüp kapasite belirlemesi yaparak,tavsiyede bulunuyor,ekonomik duruma göre seçeceğin markanın servisi ilebir görüş seni bilgilendireceklerdir sanırım,ben arçelikten memnunum.
  • klimayı aldım 18000-22000 kapasiteli invertech. ein fiyatına 10 taksit. Isıtma için daha yorum yapamam ama soğutma ve diğer görüşlerimi burdan paylaşırım.. Eski külüstürden sonra çok konforlu geldi şimdilik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

klimayı aldım 18000-22000 kapasiteli invertech. ein fiyatına 10 taksit. Isıtma için daha yorum yapamam ama soğutma ve diğer görüşlerimi burdan paylaşırım.. Eski külüstürden sonra çok konforlu geldi şimdilik..

güle güle kullanın.Elektrik sarfiyatı hakkında bilgi vermeyi unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mıtsubishı veya toshıba diyenler cıkacakktır ama bana kalırsa f/p açısından en uygun klimayı almışsınız güle güle kullanın.
  • Teşekkür ederim ,

klimanın enerji sarfiyatı hakkındada yorumlarımı yazıcam
  • selam arkadaşlar.. uzun bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı yazayım.. eski hantal klimadan sonra yarı yarıya tasarruf ettim sayılır.. ayrıntılı hesap yapamam ama kaba bir hesapla 200 civarı gelen elektrik 100-120 arası gelmeye başladı. performansı da şimdilik iyi ..tabi ısıtmayı da ,esas soğuklar başlayınca görücez..
    yazın bir iki defa su damlattı iç üniteden, şu anda da dış unite su damlatıyor..
  • beyler klima güzel ısıtıyor ama çalışırsa.. Dışarda kar var ve ne yazık ki klima arada bir donarak duruyor.
  • bende de 12 000 miksubişi inverterli var dışarısı -4 burada da kar var alet 35 dk da defrosta geçti malesef ısınamıyorum fazla uzulme
  • biraz evvel mitsubishi klima servisinde usta bir kişi ile görüştüm.. klimayı kaç derecede çalıştırdığımı sordu. 30 deyince onu 23-24 e düşür dedi. invverter olduğu için 22-24 gibi ulaşabileceği sıcaklığa gelince motor devri düşer ama klima durmaz dedi... Deniyorum bakalım şimdilik durma yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 23 Ocak 2010; 11:48:25 >
  • bu tabiri kullandığım için çok özür dilerim ama şu an klima resmen s.ctı.. hiç soğuk üflemiyor 35 m2 lik dükkan yanıyor. işin ilginçi hava çok sıcak tamam soğutması zor belki , ama en azından soğuk üfler hava sıcak oldupu için soğutamaz. şu an vantilatör serinliğinde hava veriyor içeriye. servis gelip bakıcak umarım düzelir. pervgane hızını en sona getiriyorum ama gene yavaş üflüyor falan..
  • klimanın sorunu devam ediyor. sservis geliyor arada ,gaz basıp gidiyor. garantisi bitmemiş gaz basalım diyorlar. tekrar çağırdım bu sefer kararlıyım iç ünite dış ünite vericem baksınlar nerden gaz kaçırıyor. En komiği de ne biliyor musunuz Klimaya dijital derece tuttular, en soğuk ayarda 21-22 derece soğutma üflemesi yapıyor. Adam demez mi bu normal.. Dükkan içi 29 derece 10 derece düşük üflemesi bizim için yeter." Gülsem mi kızsam mı bilemedim. ülen senin o dediğin, dışarsı 30 derece ise içersini en kötü 20 dereceye kadar düşürmeli demektir. Bunun için de 10-12 derece gibi bir üfleme yapmalı sanırım. Neyse ,markaya karşı acayip bir güven sarsılması yaşadım. hangi ürünü olursa olsun uzak tutucam kendimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 2 Ağustos 2011; 22:54:20 >
  • Bence sıkıntı nasıl gaz verildiğinde,R410 ludur büyük ihtimalle klimanız.İşi bilmeyene düştüyseniz vay halinize...
  • Ağız sıcaklığı 8 derece olması lazım. Burada Arçelik klimaların önünde durmak mümkün değil, buz gibi bir hava üflediği için. Fabrika merkez servise bildir durumu ve servisi de şikayet et. Yeni cihaz talebinde bulun bence garanti bitmeden.
  • klimam geldi , 20 gün kadar kaldı serviste. dış ünitede petekte kaçak varmış . o parça değişti. umarım dedikleri gibidir de ,bir daha sorun çıkmaz. Sanırım fabirka çıkışlı bir arızaydı.
    para almadılar.

düzeltme : ilk mesajdaki link ölmüş. klimanın modeli beko lg 7780D inverter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 23 Ağustos 2011; 16:39:35 >
  • 20 gün boyunca piştik , iş yerinde bu tarz bir olayın tekrar yaşanmaması için ikinci bir klima fujitsu aldım. fujitsu için erken yorum yapmayacam. bu işin kışı da var. fark var mı bakıcaz.
  • Orijinalden alıntı: ygt07

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

IYOR, ONDAN SONRA İŞTE BU BAŞLIK GİBİ BAŞLIKLAR AÇIP AĞLIYORLAR.SONRA SİZ Mİ DURACAKSINIZ BU MALIN ARKASINDA.YANILTMAYIN İNSANLARI 3 KURUŞ KAZANACAĞIZ DİYE YAZIK GÜNAH..MEMNUN OLDUK DİYE BAŞLIK AÇAN YOK HEP SORUN.SENİN ZATEN BAŞKA BAŞLIKTA YAZIN BİLE YOK DAHA NEYİ SAVUNUYORSUN HER ŞEYİN ORTADA.DİĞER MARKALARIN SATICILARI BİLE SESİNİ ÇIKARMAZKEN ÇÜNKÜ MALLARINA GÜVENİYORLAR, ÇÖP ARÇELİĞİN SAVUNUCULARI HEMEN SATAŞ POZİSYONUNDA.SENELER ÖNCE KAPATILDI BİLE BU KONU GEÇİN BUNLARI.HAFTALAR ÖNCE UZAKLAŞTIRILDIN GENE AYNI YERDESİN, YİNE UZAKLAŞTIRILIRSIN MERAK ETME...

YAvaş ol bakalım

Senin benim mesajlarımı okumadığın belli bir kere. Ben imkanı olana Arçelik tavsiye etmem Daikin, Mitsubishi Heavy vs. tavsiye ederim her zaman. Sadece senin gibi bir şeye körü körüne karşı olanların abartılı yermelerine karşı Arçelik klimalarını müdafaa etmeye mecbur oldum, dayanamayarak.

Evimi ve klimalarımı hiç görmediğin halde yine mesnetsizce yazıyorsun. Antalya'da yaşayan bir insan çocukluğundan beri pek çok klima kullanmış ve tecrübe etmiştir. Şu anda fiilen 4 tane klima kullanıyorum farklı mekanlarda.

Arçelik ürünleri eskiden Daikin idi şimdi LG. Bunu da öğren. İlk kullandığım 1987 model Daikin patentli Arçelik klima vardı (şu an başka bir yerde) 24 senedir sorunsuz ve süper performansla geniş mekanları soğutabiliyor . 5 sene sonra motoru iflas eden ve kart yakan Mit. Electric'lerden değildir )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.