Bildirim
almanyadan telefon getirmek soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
100 ya da 115 Tl ye pasaportunuza kaydediyorsunuz. Tam olarak nasıl ve ne şekilde kaydediliyor bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Litityum
100 ya da 115 Tl ye pasaportunuza kaydediyorsunuz. Tam olarak nasıl ve ne şekilde kaydediliyor bilmiyorum.
vergisi var mı 100 tl olan imei mi ?
Tabi canım var vergisi yoksa millet safmı burda 2 milyara kitlensin. Herkes yurt dışından alır niye almıyorlar getiren adam %100 kar oranı yapıyor kendine bir dünyada vergi gene aynı fiyat.. ama kendin getireceksen ucuza getirirsin -
Yurt dışı fiyatı+150 lira olarak hesapla dişe dokunur, uğraşa değecek bir fark olursa alın. Yoksa anlamı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: basbugturkes
Tabi canım var vergisi yoksa millet safmı burda 2 milyara kitlensin. Herkes yurt dışından alır niye almıyorlar getiren adam %100 kar oranı yapıyor kendine bir dünyada vergi gene aynı fiyat.. ama kendin getireceksen ucuza getirirsin
arkadaş +150 tl demiş doğru mu
Herhangi bir vergi yok sadece imei aktif ettirmek icin gsm operatorlarindan birine gidip pasaport kaydi yaptiracaksin oda 100 TL olmasi lazim. Giriste polise pasaporta damga bastir ne zaman giris yaptigini göstermek icin belki sorabiliirler. Onun disinda almanya da turist olarak duruyorsan aldigin yerden vergi iadesi icin form doldur ve cikista havaalaninda verginin bir kismini geri alabilirsin. Yüzde orani ne kadar tam bilmiyorum ama bedavadan para iste cikista ögrenirsin onu, saticilar ne kadar geriye alacagini bilmez. Ayrica bu formlar genelde büyük magazalarda oluyor, kücük firmalardan alamayabilirsin yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: oeem
quote:
Orijinalden alıntı: basbugturkes
Tabi canım var vergisi yoksa millet safmı burda 2 milyara kitlensin. Herkes yurt dışından alır niye almıyorlar getiren adam %100 kar oranı yapıyor kendine bir dünyada vergi gene aynı fiyat.. ama kendin getireceksen ucuza getirirsin
arkadaş +150 tl demiş doğru mu
onu bilemiyorum vallahi -
589 Euro ya Almanya ulm den aldım. Taxfree %8 alıyorsun. Aldığın yere söylemen lazım bunu. Buraya gelince 1 ay içinde pasaporta işletmen gerekiyor. İlk olarak 115 tl vergisini ödüyorsun bunu vergi dairesinden yapmak zorunda degilsin anlaşmalı bankalardanda yatırıyorsun. Sonrada oparatörlerden birine işletiyorsunuz onlarda çakal olmuş kim ne tutturursa Avea bana hangi telefon dedi S4 dedim 40 tl dedi. Telefona göremi fiyat dedim kızdım biraz söylendim 30 en son olur deyince kullandım vodafone gittim herhangi vodafone hattı üzerinden 20 tl dediler. Yünüz oldum kim ne tutturursa anlaşılan dedim. Yaptırmadım. Bugün işyerinde arkadaşlarla konuşurken e devletten kendin yapabiliyomussun :) e devlet şifresi alıp yapıcam:) Allah'tan ben %19 unu alıcım yoksa yurtdışından almanın bi edpirisi kalmadı Euro 2,5 tl yi geçmişken.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 69mc69
589 Euro ya Almanya ulm den aldım. Taxfree %8 alıyorsun. Aldığın yere söylemen lazım bunu. Buraya gelince 1 ay içinde pasaporta işletmen gerekiyor. İlk olarak 115 tl vergisini ödüyorsun bunu vergi dairesinden yapmak zorunda degilsin anlaşmalı bankalardanda yatırıyorsun. Sonrada oparatörlerden birine işletiyorsunuz onlarda çakal olmuş kim ne tutturursa Avea bana hangi telefon dedi S4 dedim 40 tl dedi. Telefona göremi fiyat dedim kızdım biraz söylendim 30 en son olur deyince kullandım vodafone gittim herhangi vodafone hattı üzerinden 20 tl dediler. Yünüz oldum kim ne tutturursa anlaşılan dedim. Yaptırmadım. Bugün işyerinde arkadaşlarla konuşurken e devletten kendin yapabiliyomussun :) e devlet şifresi alıp yapıcam:) Allah'tan ben %19 unu alıcım yoksa yurtdışından almanın bi edpirisi kalmadı Euro 2,5 tl yi geçmişken.
hocam havaalanında x ray den geçerken bir kutuda telefon olacak bir de cebimde ama cebimdekinin kutusuda çantada olacak şimdi orda sorun çıkar mı ? Birde 115 tl haricinde vergi veriyor muyuz ? E devlet ten yaptığınız işlem nedir ? Çok sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video çekerken kamera değiştirme
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- mp3 indirme programı
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- one ui 8
- samsung z fold 6 özellikleri
- samsung a56 ne zaman çıkacak
- samsung a34 ne zaman çıktı
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X