Şimdi Ara

Almanyadan Sivasa Bmw M6 ile gelmek.. Yeni Araç ile Güncellendi...2018 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
7
Favori
12.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gecen sene mercedes, bu sene bmw. Sağlam şekilciymiş abimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wozniak kullanıcısına yanıt
    Jantlardan ve aksesuarlardan m serisini oldugunu anlıyoruz. M5 degilde m6 oldugunu ise kasa tipinden jetta ve passat gibi anladın mı 5 veya 6 bmw lerin kasa kodları-adı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Yan komşumuz var tuvalet temizlikçisi olmasa da düşük sınıf bir işçi, X6' sı var :) her sene gelir, bize alaman çikolataları ve yemişleri hediye eder gider. "Bizim uralarda ırabalar ucıız" der sürekli :)
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    valla baba kusura bakma ama ne kadar görgüsüz olurlarsa olsunlar çok kaliteli bir hayat yaşıyorlar. Hastaneden eğitime, binilen arabalardan yollara, belediyecilik hizmetlerinden uygun fiyat ve bol seçenekli elektronik eşyalara kadar herşeyin en iyisini kullanıyorlar. Yılda bir de memleketlerine gelirler güzel bi arabayla, çikolata fıstık dağıtıp giderler. Oh..
  • Adama niye laf ediyorsunuz anlamıyorum. Demekki orada durumu var alabiliyor o da almış gelmiş. İmkanı varken sırf gösteriş yapıyor demesinler diye ucuz arabayla mı gelsin ? Uzun yol böyle arabalarla keyifli olur siz buna laf edeceğinize onlardan daha çok çalışıp da neden daha ucuz arabalara binmek zorunda kalıyorsunuz onu araştırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcamın oğlu yıllardır almanyadan izine geliyor her yıl altında farklı bir araba.! Yahu diyorum kardeşim sen ne iş yapıyorsun ne kadar para kazanıyorsunda her yıl süper arabalarla izine geliyorsun bu kadarmı çok para kazanıyorsun oralarda.Brende gittim 6. ay dil kursu gördüm tabii bu arada orda parayı nasıl kazanıyorlar onuda gördüm.Hiç bir şey dışardan görüldüğü kada basit değildir olayın içini görebilmek önemli. Bu araçları parasıyla alıp yıllardır binen insanlarda tanıdım ama memlekete bu tür araçlarla gelenlerin % 70'i kiralık araçlar. Tabii burda şunuda göz ardı etmemek lazım,biz bu ülkede böyle bir aracı kiralayıp sivasa kadar gidip gelebilirmiyiz.!Mutlaka kiralayabilecek olanlarımız vardır ama oda kaç kişi.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia

    Sorsan tuvalet temizlikçisidir ama memlekete m kasa bmw ile geliyor..
    Kaç bin km yolu sirf eşe dosta hava atabilme nedeniyle çekiyor bunlar aklım almıyor..

    Madem güzel kazanıyorsun bin uçağa gel memleketine. 15 günlük kirala bi bmw öyle gel..

    Orda olup o kadar para kazansan belki temizlemekle kalmazdin tuvaletleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yolda 5-6 litre yakıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazığ'a Ferrari ile gelenden sonra M6 pek sarmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışır toprağıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupanın göbeğinden buraya lüks arabayla gelmek zenginlik değil görgüsüzlük ve bir nevi fakirlik göstergesidir, bunu hala kimse doğru düzgün anlayamıyor

    parası olan adam ya da gösteriş yapma merakı olmayan adam zaten atlar uçağa birkaç saatte gelir buraya, günlerce yolda sürünmez, burada da araba lazımsa kiralar bir araba onla gezer, ayrıca çoğunlukla kiralanan ya da gelince şanım yürüsün diye alınıp geri dönünce satılan araçlar bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suti0

    quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia

    Sorsan tuvalet temizlikçisidir ama memlekete m kasa bmw ile geliyor..
    Kaç bin km yolu sirf eşe dosta hava atabilme nedeniyle çekiyor bunlar aklım almıyor..

    Madem güzel kazanıyorsun bin uçağa gel memleketine. 15 günlük kirala bi bmw öyle gel..

    hepsini aynı kefeye koymak istemem ama bunların büyük bir çoğunlu GÖRGÜSÜZ. bu tipler hakkında gözlemde bulundum. vardıklarım sonuç olarak;

    1. bizler Türk milleti olarak geniş takılırız çoğu zaman. avrupa kültürü tam olarak böyle değil. disiplin daha ön planda. o yüzden baskılanıyorlar.

    2. tarihte süregelen bir davranış olarak bizlerle pek araları iyi değil.

    3. oradaki çalışma ortamları orta alt tabakaya ait oluyor genellikle. yani burada mecbur kalmadıkça yapmayacağımız işlerde çalışıyorlar. (buna saygı duyuyorum)

    4. katı kurallar içinde yaşıyorlar. örneğin trafik kurallarını pek çiğneyemiyorlar. oradaki aynasızlar tolerans göstermiyor (bulgaristan hariç). bizde ise kapıkuleden geçtikten sonra ilk dakikada ihlaller başlıyor. polise el ense çekme derecesinde gevşekleşiyorlar.

    5. yazın (özellikle bulunduğum ilçede) trafik kazalarına çoğunlukla onlar sebep oluyor.

    6. altlarında iyi arabalar var diye kendi milletine tepeden bakacak kadar acizleşiyorlar. gerçi acınacak halde olanlar çoğunlukla onlar oluyor.

    7. yabancı plaka alman menşeili araç ile gelenler (vw hariç) tamamına yakını (%99,99999) kiralık araç. diğer marka araçlar ile gelenler çoğunlukla orada da kullandıkları araç oluyor. Renault espace gibi.

    8. gurbetçiler içinde en tehlikeli olanlar ise kimse kusura bakmasın kesinlikle açık ara farkla emirdağlılardır. bunların belçika plaka ile gelenlerine özellikle dikkat edin. cinayet sebebi olabilirler. Allah korusun hepimizi.


    Tahminim üzere baya bir eksi alırım gibime geliyor.


    askerliğimi emirdağda yaptım..sorularınızı alayım..




  • Almanya'dan buraya arabayla gelmek nasıl bir kafa hiç anlamadım zaten. 2500-3000km vardır o yol, bir de geri dönüşü var etti mi 5000-6000km yol. Tatil değil eziyet resmen.


    Almanya'da Türkler kral gibi bir hayat sürmüyor bu arada. Almanya'da bir süre geçirip gözlem yapın çok acayip hayatlar var orada. Topluma karışabilmiş Türk sayısı çok ama çok az.
  • Dün Uşak'ta Siyah Renk Maserati GranTurismo gördüm yabancı plakalı Ş.İçi 25 / ş.Dışı 11 litre görünüyor teknik verilerde.
  • zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
  • Burda şu ötv denen şey olmasa -mtv denen şey olmasa bu kadar şaşırmazdık hatırladıgım kadarıyla bu araç 100-120 bin tl az degil ama bu gücü bu fiyata görünce alınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda yüzlerine bakmazlar burda hava atar allahın köylüleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bizim dedeler 3 kardeş, 2 emmioğlu toplam 5 akraba gitmiş Almanya'ya. Çalışmışlar falan, babamlardan da okumaya hevesli olmayanları almışlar burda bir iş öğrensin diye Almanya'ya götürmüşler. Şimdi bizim amcalar Mercedes e350'lerle falan geliyorlar, her sene memlekette aldıkları eve uğruyor, sonra köydeki evlerine geçip biraz da orada kalıyor ve yazlıklarına geçip tatil yapıp Almanya'ya müstakil evlerine dönüyorlar. Peki yaz biz, biz de 2. evi alalım diye götümüzü yırtıyoruz, dacia logan'a biniyoruz, tatil falan da hak getire.

    Bu bahsettiğim adam Almanya'da yıllarca bosch ve viessman fabrikalarında çalışıp emekli olmuş bir işçi. Küçümsemek için söylemiyorum, her ter kutsaldır bunu böyle bilirim ben. Babam ise 35 yılını devlette çalışmış bir mühendis. Hayat adil değil dostlar, ne diyeceksin. Şimdi biz okuyalım da bir yerlere gelelim diye şu genç yaşta kafa patlatırken bizim kuzenler "evropa"nın şu köşesi benim bu köşesi senin geziyorlar. Gelecek dertleri yok, adamlar biliyorlar ki işçi de olsalar, başka meslek de yapsalar hayat standartları düşmüyor ve istediklerini yapacak kadar paralı mutlaka oluyor. Biz ise adamların 2-3 maaşıyla aldıkları araçlar için 4 sene kredi çekiyoruz.




  • İsteyen m6 ile isteyen şahinle isteyen kamyonla tırla gelir kime ne adamın parası var demek ki harcamaya yer arıyor. Nedir bu çekememezlik duygusu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzen de focus 2014 st var.Samsuna gelmişti geçen sene hayvan gibi yakıyordu bu araç süpürüyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.