Şimdi Ara

Almanyadan Gelen Wireles Modem Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yardımlar için teşekkür ederim Tcom şirketinin adresini bldum orda kontakt var site alamanca kuzenime söylicem mail atcaz beraber :)
    biratane daha modem geldi bana buda annexB bunuda halletmem lazım.. ama bunun ayarlarına girmek için gerekli olan ıp numarası ve şifreyide bilmiyorum
    bi ara bütün marka modemlerin ıp numaraları ve şifrelerini veren bi site görmüştüm ama adresi hatıralmıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi?
    modemin markası: CN AR700+
  • yahu modem IP numaralarını öğrenebileceğim bir site yokmuuuuuuuuuuu
  • Firozat arkadaşım genelde modemlerin ip leri ya 192.168.1.1 yada 10.0.0.2 oluyo burda ama yur dışındakiler nasıldır bilemem tabi istersen ikisinide bi dene.
  • Rj 11 aynı zamanda Rj45 Portuna girer ve çaloışır normalde.. Neden sorun Çıkıyor ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rundll

Rj 11 aynı zamanda Rj45 Portuna girer ve çaloışır normalde.. Neden sorun Çıkıyor ki?

RJ11 ve RJ45 farklı seylerdir. RJ11 telefon kablosudur, RJ45 ethernet. RJ11, RJ45ten kucuktur, portuna girmesi demek işlevini yerien getirecegi anlamına gelmez.
  • evet bu cihaz sadece access point
    ethernet modemleri wirelless olarak kullanmak için sadece
    ADSL modemlerde bir halta yaramaaz
    Ayrıca RJ-11 İle RJ-45 jagları da aynı değildir
    Bilmeden konuşmasak daha iy olur?
  • Almanya da internet yalın hat üzerinden geliyor ve fiş girişi genelde LAN tipidir.
    Adamlar ta 1990 larda 100 mb internet kullanıyordu, modemsiz, takıyorsun duvara, bizim su sayaclarında olduğu gibi her abonenin bir sabit ip numarası var, doğrudan internet e bağlanıyor bilgisayar.
    Eskiden kullandığın kadar ödeniyordu şimdi ne yapıyorlar bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harti212

Almanya da internet yalın hat üzerinden geliyor ve fiş girişi genelde LAN tipidir.
    Adamlar ta 1990 larda 100 mb internet kullanıyordu, modemsiz, takıyorsun duvara, bizim su sayaclarında olduğu gibi her abonenin bir sabit ip numarası var, doğrudan internet e bağlanıyor bilgisayar.
    Eskiden kullandığın kadar ödeniyordu şimdi ne yapıyorlar bilmem.
    13 yıllık konuyu nasıl bulup hortlatabildiniz tebrik ederim
    işin ilginç yanı bu modem hala evde duruyor, bi ara acces point olarak kullanmayı başarmıştım.
  • firozat kullanıcısına yanıt
    Suan elimde fritz box 7430 var. Ayni sekil almanyadan geldi fakat firmware guncellemesi yapsakta bir turlu annex kismina ulasamiyoruz. Hatirlayabilirsen aciklar misin ?
  • Onunla ilgili yapilabilecek bir sey yok gibi maalesef. Kullanilan hat ile alakali bir durum sanirim. Kanlosuz modemse acces point gibi kullanabilirsiniz anca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.