Şimdi Ara

Almanyada Yasayan Veya Yasamis Arkadaslar Yardim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Where Are You

Sizler Hep aynısınız evet aslında gitseniz Türkiye'ye yararınız dokunur,

Sizi köyünüzden alıp Kasabaya götürsek Köyünüzü beğenmezsiniz,
    Kasabadan alıp şehire götürsek bu sefer kasabayı beğenmezsiniz,
    Sizi Başka bir ülkeye götürsek bu Sefer Ülkenizi beğenmezsiniz.

Yazık Gerçekten Yazık.

Almanyada Yasayan Veya Yasamis Arkadaslar Yardim

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...

• Sen simdi cok kolaymis gibi konusuyorsun ama, Koln'de 2 ay kaldim ben almanca ogrenmek icin, ben egleniyordum iciyordum guzel sehir vs. vs. ama gel koln'de yasa desen kacarim. Ne bi insanlik var, ne baska birsey var. Herkes soguk, orada yasayan turklerin cogunada turk denilmez artik. Almancayla karisik Turkce konusan barzo yaratiklar yani. Amerika git diyecem ama oda hikaye, yok amcanin isyeri varmis falan sokmez onlar amerikada adamin biryerinden kan alirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gringo

Fransa da yaşadım olur mu

Ora nasil hocam? Refah seviyesi falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Outsider

Sen simdi cok kolaymis gibi konusuyorsun ama, Koln'de 2 ay kaldim ben almanca ogrenmek icin, ben egleniyordum iciyordum guzel sehir vs. vs. ama gel koln'de yasa desen kacarim. Ne bi insanlik var, ne baska birsey var. Herkes soguk, orada yasayan turklerin cogunada turk denilmez artik. Almancayla karisik Turkce konusan barzo yaratiklar yani. Amerika git diyecem ama oda hikaye, yok amcanin isyeri varmis falan sokmez onlar amerikada adamin biryerinden kan alirlar.

Hocam ben asosyal biriyim ben akraba iliskilerini pek beceremem onun için + gidiyorum buradan sağlam laptop alip evde ise isten eve Esim le çocuğumu mutlu olması huzurlu yuvam olması için bana ne hitler Kilimli adamlardan

Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

gidin gidin hepiniz gidin. Ulan Ülke neyinize yetmiyor? en basidinden kariyer.net gibi sitelere girsen çok iyi işler bulabilirsin.(hele birde sokakta arasan...)

hem 2.sınıf insan olacaksın hemde almanların tuvaletlerini felan temizleyeceksin.O Almayadan Başbakan gibi gelenlere bakmayın rezil bir yer.

1 aydir bir tanidiga internetten is ariyoruz. ucreti yazmiyorlar. 1-2 gun sonra telefonla ariyorlar. maasi soruyoruz 1000 tl yol yemek icinde diyorlar. 4 kisilik bir aile bu parayla nasil gecinsin? kacini kiraya versin kacini gidaya harcasin kacini giyime harcasin? bu insan nasil yasasin?
    Turkiyede aylik 3500 TL den azalacagima yabanci bir ulkede garson, bulasikci olmaya raziyim. en azindan insanlar bana saygi duyar, daha rahat olurum.

3500TL'den az? dur hele daha mühendisler okadar almıyor ayrıca ne haliniz varsa görün.ve ülkeyede başbakan gibi gelmeyin.

tamam iste ben de onu diyorum. Muhendisler neden az ucretle calisiyor? calismak zorunda birakiliyor.
    neden insanlar tabiri caizse kopekler gibi calistiklari halde asgari ucret aliyor? neden her seye zam gelirken asgari ucrete zam gelmiyor?
    neden ifade ozgurlugu, basin ozgurlugu engelleniyor?
    neden siyasiler hakaret ediyor?
    neden insanlarin ozgurluklerine karisiliyor?
    neden internete sansur geliyor?
    daha sayayim mi?

Benim birçok tanıdığım var 1,500 tl maaşla kral gibi yaşıyorlar,yaşanır.Siz harcamasını bilmiyorsunuz.

nasil oluyor o iş bir hesap yaparsaniz sevinirim

• Y.Sarıyıldız kullanıcısına yanıt
    1000 TL kira/faturalar vs olsa 500 Tl Kalır 100TL Alış-veriş(100tlye dünyayı alırsın),200 TL Giyim,100 Tl video oyunları Kaldı sana Koca bir 100TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 24 Şubat 2014; 22:07:38 >
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&url=http://e-sinema.org" data-href="http://e-sinema.org">film izle</a>
  • quote:

1000 TL kira/faturalar vs olsa 500 Tl Kalır 100TL Alış-veriş(100tlye dünyayı alırsın),200 TL Giyim,100 Tl video oyunları Kaldı sana Koca bir 100TL

2 kişinin öylesine çıktığı bir cumartesi dolanmaca takılmacasınıda ben anlatayım o zaman
    Çıkarken birer paket sigara alınır 8 liradan 16 lira
    öğlen 4-5 gibi bi kahve içilir 5 liradan 10 lira
    birkaç saat öyle dolanmacalar falan yapılır atıştırmalık falan iki kişi 4 lira
    akşam yemeği yenir 2 kişi 25 lira
    gece bir mekana takılınır kişi başı 2 şerden 4 bira içilir 40 lira
    git-gel yol parası 2 kişi 14 lira

bu kıytırık dolanmada bile 109 lira para harcadık

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

2 kişinin öylesine çıktığı bir cumartesi dolanmaca takılmacasınıda ben anlatayım o zaman
    Çıkarken birer paket sigara alınır 8 liradan 16 lira
    öğlen 4-5 gibi bi kahve içilir 5 liradan 10 lira
    birkaç saat öyle dolanmacalar falan yapılır atıştırmalık falan iki kişi 4 lira
    akşam yemeği yenir 2 kişi 25 lira
    gece bir mekana takılınır kişi başı 2 şerden 4 bira içilir 40 lira
    git-gel yol parası 2 kişi 14 lira

bu kıytırık dolanmada bile 109 lira para harcadık

o hesaba göre avrupadada yaşamayazsın hatta hiçbir ülkede yaşayamazsın
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&url=http://e-sinema.org" data-href="http://e-sinema.org">film izle</a>

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.