Şimdi Ara

almanyada taksitle araç alımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar almanyada yaşayan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var bu yaz almanyaya yerleşiyorum

örnek :
    10,000 euroluk arabayı
    150 euro taksitle alırsak 10 ay sonra pişman olup değiştirmek istiyorum
    geri alıyorlarmı aracı yoksa aldıklarında bi para talep ediyorlarmı yıpranma payı vs.
    caydığım zaman nasıl bir yol izleniyor ?

• Alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri almak gibi bir zorunlulukları yok,keyiflerine kalmış.Eğer alırlarsa da tabiki yeni bir değer biçerler ve o değer de piyasa fiyatının daha altında olur.Araç ipotekli ise kalan miktarda peşin olarak ödenir.Başka çözümlerde olabilir,kredi alınan kuruluş ile yapılacak görüşmeye anlaşmaya bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 21 Ekim 2018; 23:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Geri almak gibi bir zorunlulukları yok,keyiflerine kalmış.Eğer alırlarsa da tabiki yeni bir değer biçerler ve o değer de piyasa fiyatının daha altında olur.Araç ipotekli ise kalan miktarda peşin olarak ödenir.Başka çözümlerde olabilir,kredi alınan kuruluş ile yapılacak görüşmeye anlaşmaya bağlı.
    anladım hocam bide en uygun servis bakımı vs. olan marka hangisi orada ?
    mercedes 2 küçük bakıma 500+500 euro
    1 büyük bakıma 1000 euro alıyormuş ?
    reno ve pejo en uygun bakımı oluyormuş doğrumu ?
  • Bu konuda pek bilgim yok ama premium markalar birbirlerine yakınlar ve pahalılar.Reno ve Peugeot dediğiniz gibi daha ucuz olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 22 Ekim 2018; 7:20:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Bu konuda pek bilgim yok ama premium markalar birbirlerine yakınlar ve pahalılar.Reno ve Peugeot dediğiniz gibi daha ucuz olabilir.
    anladım hocam çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'dan Nakit Araç Alımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.