Şimdi Ara

Almanyada staj Elektrik Mühendisliği staj yeri lazım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz Almanyada staj yapacağım,staj yeri konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?_ Önereceğizin şirketler var mı ??

yardım edin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnalvarez -- 11 Şubat 2011; 21:24:18 >

• :(
  • Dostum kusura bakmada

Neden Almanya'da staj ?

Türkiyede babalar gibi 1 sürü elektrik firması varken
  • www.ezilon.com
    List of Germany Electrical and Electronics Companies - Ezilon.com
    http://www.ezilon.com/regional/germany/business_and_economy/electrical_and_electronics/index.shtml

2. sayfa da var.
  • Arkadaşlar çok teşekkürler.Ben birçok yere mail attım ama hala bir yanıt yok.
  • koln pascha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

koln pascha

Hocam Kölnde bir şirket olsa çok güzel olacak ,ama verdiğiniz bir gece kulübü :D
  • sende almanca veya ingilizce var mi, bu dillere hakimiyetin ne duzeyde.
    Almanyada cok sayida sirket var ama turklere hele turkiyeden gelen turke kimse staj filan ayarlamaz benden soylemesi.Belki ufak firmalarda staj bulursun, ama digerlerini unut, kendi milletine calisiyor herkes.Turkiyede bile staj bulmak cok zordur, universitedeyken forda teknik geziye gitmistik orda bi tane dangalak gorevli vardi, biz odtuden bogazicinden baska stajyer kabul etmiyoruz diyordu surekli, bizim hoca bile kil kapmisti adama.Almanyada staj yapacagina ordaki bir univeristeye transfer ol derim, hem diplomasi dunyada gecerli hem de ucretsiz.Simdiki aklim olsa almanyada okurdum.
  • quote:

sende almanca veya ingilizce var mi, bu dillere hakimiyetin ne duzeyde.
    Almanyada cok sayida sirket var ama turklere hele turkiyeden gelen turke kimse staj filan ayarlamaz benden soylemesi.Belki ufak firmalarda staj bulursun, ama digerlerini unut, kendi milletine calisiyor herkes.Turkiyede bile staj bulmak cok zordur, universitedeyken forda teknik geziye gitmistik orda bi tane dangalak gorevli vardi, biz odtuden bogazicinden baska stajyer kabul etmiyoruz diyordu surekli, bizim hoca bile kil kapmisti adama.Almanyada staj yapacagina ordaki bir univeristeye transfer ol derim, hem diplomasi dunyada gecerli hem de ucretsiz.Simdiki aklim olsa almanyada okurdum.

Hocam ingilizcem iyi seviyede ve almanca kursuna da gitmeyi düşünüyorum.Benim küçük ya da büyük bir firmayla anlaşma yapmam lazımm.Dediğin gibi büyük firmalar kendi vatandaşlarına çalışıyorlar ama ben küçük firmaları bulamıyorum.Önerebileceğiniz küçük firmalar var mı Kölnde?

• quote:

Orijinalden alıntı: johnalvarez

quote:

sende almanca veya ingilizce var mi, bu dillere hakimiyetin ne duzeyde.

Hocam ingilizcem iyi seviyede ve almanca kursuna da gitmeyi düşünüyorum.Benim küçük ya da büyük bir firmayla anlaşma yapmam lazımm.Dediğin gibi büyük firmalar kendi vatandaşlarına çalışıyorlar ama ben küçük firmaları bulamıyorum.Önerebileceğiniz küçük firmalar var mı Kölnde?

benim almanya hakkinda bir bilgim yok, birkac arkadasim gitti masterlarini yapti sonra geri geldiler.Bir kismi da yapamadan dondu orasi ayri.
    Herkes kendi vatandasina calisiyoru su sekilde soyliyim, amerikada bi alman kizla tanismistim, kiz pazarlama okumus almanyada, sonra geldi burda sinavlara girdi yuksek lisans icin, hicbirsey yapamadi, burdaki en dandik zencilerin filan gittigi okula girdi, orda isletme yuksek lisansi yapti, simdi bu kiz turk olsa turkiyede buna kimse duzgun is vermez, neyse bu kiz almanyaya dondu, gecen facebookta gordum mercedes filmasina girmis, yani olacak is degil.Bu isler boyle kimse zekisin aman gel bizim ulkede sana is verelim demiyor.
    Senin sanirim staj ayarliyan firma tarafindan yardim alman lazim, bu sekilde konudisindan birsey cikmaz.Almanyadaki firmalara basvursan da kimse geri donmez, ben de zamaninda firmalara e-mailler gonderiyordum kimse geri donmuyordu, ama sen bir sansini dene.

• @konuyu açan arkadaş için:

Burada yazılanlara %100 katılıyorum... Ben yaklaşık 6 aydır staj için bir firma(otomotiv) bakıyordum, ancak herhangi bir yanıt dahi alamadım, verenler de Alman vatandaşı olmadığınız için alınamadınız diye cvp göndermiştir...

Maalesef Almanya şartları böyle, hem kendi milletine çalışıyor, hemde bu işler çok çok ağır işliyor. Mesela 2-3 aydan önce cevap gelmez, bekleme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

@konuyu açan arkadaş için:

Burada yazılanlara %100 katılıyorum... Ben yaklaşık 6 aydır staj için bir firma(otomotiv) bakıyordum, ancak herhangi bir yanıt dahi alamadım, verenler de Alman vatandaşı olmadığınız için alınamadınız diye cvp göndermiştir...

Maalesef Almanya şartları böyle, hem kendi milletine çalışıyor, hemde bu işler çok çok ağır işliyor. Mesela 2-3 aydan önce cevap gelmez, bekleme...

Kardeşim ben Erasmus staj hareketliliği kapsamında gideceğimden ve sadece 3 ay staj yapacağımdan herhangibir problem oluşmuyor. 100 üzerinde işyerine başvuru yapmış bulunuyorum 10-15 yerden red cevabı geldi,birkaç yerden de olumlu cevap geldi ama genelde yazılımla ,online marketing ile ilgili yerlerde staj pozisyonu var ki ben Elektrik elektronik müh. okuyorum,yazılımla da ilgilenmiyor. Attıgım yerlerden yaklaşık 15 tanesi de başvurunuzu inceleyip en yakında size döneceğiz dediler..Umarım olumlu bir sonuc cıkar,bu arada sizin üsste verdiğiniz linkteki staj yerleri geçen sene için :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.