Şimdi Ara

Almanyada hamasci protestocular starbucks müsterilerine tükürdü 'shame on you' diye azarlardi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ellikiyyee tepki olarak sevmesem kalitesiz bulsam bile bu ara kahvemi starbucksta içiyorum. Hatta şuanAlmanyada hamasci protestocular starbucks müsterilerine tükürdü "shame on you" diye azarlardi ! 

Eyyyyy Almanya'da bunu yapanlar başaramayacaksınız... dünyayı kendi karanlık otoriter vahşi düzeninize getiremeyeceksiniz.

Almanyada hamasci protestocular starbucks müsterilerine tükürdü "shame on you" diye azarlardi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 5 Kasım 2023; 18:49:39 >

• Dostum, konuyu hiç anlamamışsın.

Starbucks protestoları sadece Almanya'da olmadı. ABD'de de oldu bir kaç yerde.

Protesto edenler Hamasçı falan değil, tam tersi oranın vatandaşı. Zaten göçmenlerin cesareti yok, adamlar öncesinde açıkladı, deport ederiz diye.

Neden peki : Avrupa'daki ve ABD'deki vicdanlı insanların tepkisi bu.

Geçen bir Katolik protestoda şunları söyledi : Ben Katolik'im, ama her gün ölen masum çocukları görmek istemiyorum, İsrail bu savaşı sonlandırmalı. ABD bunu engellemeli.

• Nerenin vatandaşı yapanlar bir kanıt paylaşabilir misin? Normal bir alman vatandaş gidip Starbucks'taki insanlara mı tükürmüş? Bu eylem son derece düşük iqlu ve düşünme yetisi oluşmamış bireylerin yapabileceği boş bir eylem. Bizdeki kanlı mcdonalds menüsü, starbucks ve mcdonalds şubelerini taşlama, incirlik üssüne doğru yürüme. Bu eylemleri düşünme yetisi olan bir birey yapmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.