Beyler 6ay 1 sene. Oralarda çalışsam yeter gibi bunu nasıl yaparım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çok zor bi hadise gibi görünüyor... |
|
gel onlar da seni bekliyordu mahmut kardeş. https://forum.donanimhaber.com/sol-dogruculugu-alman-pasaportlu-4-kurd-ispanya-da-kiza-tecavuz-edip-oldurdu-alman-solu-turk-olar--156302350#156302933 |
|
Başka ülkede olur ya illa ora şart deil :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kırmızı halı seriyorlar havaalanında |
|
Mcdonalds'ta bile iş bulmakta zorlanır çoğu. Öyle yerlerde dahi her zaman öncelik yerlilerdir. Anca Almanların burun kıvırdığı , çok riskli inşaat işlerinde vs çalışabiliyorlar. Gidenlerin bir çoğu hayatının şokunu yaşayacak . Muhtemelen psikolojileri bozulacak |
oralarda bile ikinci sınıfız :) benim eski ofiste bir çocuk vardı. kaçıp gelmiş. burger'da çalışıyordu. 2 aylık hinduyu bunların başına getirmiş. çünkü oradaki alman müdüre yalakalık yapıyormuş. welcome da germany bremın demiştim bende. çok övdüğün liberal hansın gözünde bile ikinci sınıfsın hindunun ardında. suriyeliler iş yapmıyorlar hakikatten burada. ben de en son geçenlerde kfc de sorun yaşamıştım arap türbanlı yüzünde. işi bilmiyor çalışmıyor. ama onlar ayrıcalıklı. bizim türkler ise köpek gibi çalıştırılıyor. ama işte bunca yaşadığına rağmen benle iki kelam edince aydınlanmıştı genç kardeşim. "abi ben seni ırkçı sanıyordum ama meğer haklıymışsın" demişti ilk maaş bordurosunu eline aldığında :) |
|
bu tip ülkelerde rahat yaşamak için ancak zengin gitmen gerek Benim en baştan beri sermayem vardı , o yüzden rahat yaşadım. Yoksa sürünürdüm inşaatlarda orada burada |
|
hala da bu yalanlara inanıyorlar :))))) benim c1 ingilizce var, ingilterede master bitirmiş diplomamı almışım. adam bana b2 minimum desired level of abilities in german diyor. bunlar cidden başka dünyada yaşıyorlar. |
vize alabilirim diyorsan al turist vizeni berline git. herhangi bir türk kahvesine gir iş arıyorum de. onlar seni yönlendirir. süren bitene kadar çalışırsın ama maalesef durum şu eğer ki saatliği 10 euroluk bir iş ise sana 5-6 euro verirler maksimum yani baya sömürürler seni. göze alıyorsan yolun açık olsun. |
_____________________________ |
10 avroluk işe 3 avro vermişler arkadaşa. Kardeşimin arkadaşı gitmiş, bir Türk esnafın yanında başlamış işe, birkaç ay çalışmış. Sonra aynı işi yapan bir Alman konuşmuş bununla maaşını duyunca gel ben sana 3 katını veririm demiş, üstelik sigortalı kayıtlı. Türk esnaf sigorta da yapmamış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|