Şimdi Ara

Almanya'ya gider miydiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye otomotiv mühendisliği okumak için gitmeyi düşünüyorum.Daha önceden de gittim ama bu sefer çok daha uzun süreli olacak.Maddi anlamda bi problem yok , ailemle de konuştum tamam dediler.Tek kalan resmi işlemler.Birde Donanımhabere danışayım dedim

• up
  • Elbette git, Alamanya iklimi dışında güzel memleket. Gurbetçilerle çok takılma yeter, ülkemizi de oralarda en güzel şekilde temsil et (Bkz: Kiev Otobüsü Nasihatleri).
  • Kiev Otobüsü Nasihatleri ne demek bilmiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 12 Haziran 2013; 21:52:48 >
  • tabiki git arkadaşım sorman hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

Kiev Otobüsü Nasihatleri ne demek bilmiyorumda

• Ben olsam kesinlikle giderdim.Arabalar ucuz,çikolata güzel,kızlar güzel. tam erkek ülkesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Seneye otomotiv mühendisliği okumak için gitmeyi düşünüyorum.Daha önceden de gittim ama bu sefer çok daha uzun süreli olacak.Maddi anlamda bi problem yok , ailemle de konuştum tamam dediler.Tek kalan resmi işlemler.Birde Donanımhabere danışayım dedim

kardes madem bize sordun bence iyice arastirmadan gitme. almanyada muhendislik egitimi oldukca zor diye duydum. 4 5 yillik okullar 7 yil civari suruyo diyolar onu bi arastir ozellikle. herseyden emin ol, pisman olma simdiden hayirli olsun

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şansölye -- 12 Haziran 2013; 22:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhumu nasıl bilirdiniz diye okudum ilk başta
  • @Boeing747:O dediklerin öyle de benim ilk amacım eğitim

@şansölye:Hocam dediğiniz doğru benim istediğim bölüm 7 semester sürüyor.Ama başlarına öyle şey gelenler eğitim amacıyla gelmemiş kişilerdir bence birde orada sistemli çalışmak gerekiyor günü gününe.Teşekkürler iyi dileklerniz için
  • quote:

@Boeing747:O dediklerin öyle de benim ilk amacım eğitim

@şansölye:Hocam dediğiniz doğru benim istediğim bölüm 7 semester sürüyor.Ama başlarına öyle şey gelenler eğitim amacıyla gelmemiş kişilerdir bence birde orada sistemli çalışmak gerekiyor günü gününe.Teşekkürler iyi dileklerniz için

tabi gezmeye falan dalmis olabilirler ama almanlarinda muhendislik yerine teknikerlik gibi egitimleri tercih ettiklerini duydum. alman egitim sistemi cok ayri bi dunya zaten. okulunu hakkiyla bitirebilirsen cok iyi bi egitim almis sekilde mezun olursun. basarilar sana

• İspanya hariç tüm batı ülkelerinden nefret ederim
  • Ülkeler hakkında kişisel yorumlardan daha çok Almanyaya odaklanılırsa sevinirim.

Teşekkürler şansöyle hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 13 Haziran 2013; 19:34:23 >
  • quote:

Ülkeler hakkında kişisel yorumlardan daha çok Almanyaya odaklanılırsa sevinirim.

Teşekkürler şansöyle hocam

orda munih tek uni varmis veya nerlindi cogu uni terk ediyo veya kaliyolar ama parayi buluyolar adamlar alm hocamiz solemisti

• Okuduğun bölüm itibariyle Almanya senin için en iyisidir. Hem orada bulunacağın süre zarfında Almanca öğrenirsin, hem de Türkiye'den kat be kat daha iyi eğitim alırsın. Çevre olarak Türkler çok olduğu için yabancılık çekmezsin ama yinede pek takılma başına dert alırsın Yakın zamanda forumdan bi arkadaşım da Almanya'ya okumaya gitmişti @Spyxxx gelsin de gözlemlerini anlatsın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Okuduğun bölüm itibariyle Almanya senin için en iyisidir. Hem orada bulunacağın süre zarfında Almanca öğrenirsin, hem de Türkiye'den kat be kat daha iyi eğitim alırsın. Çevre olarak Türkler çok olduğu için yabancılık çekmezsin ama yinede pek takılma başına dert alırsın Yakın zamanda forumdan bi arkadaşım da Almanya'ya okumaya gitmişti @Spyxxx gelsin de gözlemlerini anlatsın biraz

Almanya güzel memleket, okulları güzel, sistemi iyi nerede okuyacağına göre ama değişiklik gösterir bir berlin ile münih bir değil. Münih 2 kat daha pahalı ve daha az Türk içeriyor. Bunun yanı sıra almancayı iyi bilirse bir insan, dersleri de geçmek istiyorsa geçer. Dersler zor kolay değil ama açıkçası okullarından ilk sene atılanlar genelde partici gençlik oluyor. Onun dışında yine tek tük atılanlar var tabi okula göre çok değişiyor bir münih teknik ile berlin teknik veya hannover de zorluk açısından aynı değil. Ancak bavarya eğitim zorluğu olarak diğer yerlerden daha zor, münih teknik de diğer üniversitelere göre kat kat zor. Ancak iyi bir almanca bilgisi ve azim ile geçilemeyecek bir ders yok.

• Yarın akşam hannover'a gidiyorum hayat nasıl okulları nasıl bir göreyim yazarım.
  • Dil sorunu yoksa kesin giderdim ben.

• Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.

Bekliyorum biricikömer hocam , ben lise görmüştüm ama üniversiteleri de merak ediyorum gerçi videolardan fotoğraflardan az çok gördüm
  • TABİKİDE GİT manyakmısın sen bu soruyu soruyosun ???

arabaların anavatanı nerde ?

ilerde bmw mercedes in yetkilisi olursan bana ulaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.