Şimdi Ara

Almanya Vizesi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almanyaya turistik vize almak için maaş bordrom veya sigortam olması şartmı?

bi miktar param var bankada onu göstericem davetiyemde geldi yol sigortam yapıldı diğer gerekli belgelerde tamam.

sigorta ve maaş gelir belgem olmadan almanyaya turist olarak gidebilirmiyim gidemezmiyim?

• gidebilirsin fakat çok kıllık çıkartıyorlar gerçekten. bende belçika ya schengen vizesi başvurdum ipe sapa gelmeyen nedenlerden dolayı iptal edildi red edildim. başka yollarla gitmeyi deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nein

gidebilirsin fakat çok kıllık çıkartıyorlar gerçekten. bende belçika ya schengen vizesi başvurdum ipe sapa gelmeyen nedenlerden dolayı iptal edildi red edildim. başka yollarla gitmeyi deneyeceğim

Teşekkür ederim dostum, bende deniycem bakalım bi miktar para göstericem gidipte orda kalırsam paraya eve arabaya artık neyin varsa el koyabiliyorlarmış ne güzel işte verin vizeyi kalırsam neyim varsa alın kardeşim,

Seninki neden red edildi dostum bilmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang

quote:

gidebilirsin fakat çok kıllık çıkartıyorlar gerçekten. bende belçika ya schengen vizesi başvurdum ipe sapa gelmeyen nedenlerden dolayı iptal edildi red edildim. başka yollarla gitmeyi deneyeceğim

Teşekkür ederim dostum, bende deniycem bakalım bi miktar para göstericem gidipte orda kalırsam paraya eve arabaya artık neyin varsa el koyabiliyorlarmış ne güzel işte verin vizeyi kalırsam neyim varsa alın kardeşim,

benim banka hesabıma vize işlemini gerçekleştirmeden 1 ay öncesinden 5 bin tl yatırdık fakat parayı ne zaman yatırıldığı görünüyor ve bize söyledikeri banka hesabımda kendime ait parayı bankada 5 sene öncesinde yatırılmış olması gerekiyormuş; yani sürekli aktif bir hesaptan bahsediyorlar. eğer bu türlü de gidemezsem kaçak gideceğim zaten. İş yerimiz var orada çalışacağım burada sürünmektense veririm parasıyla giderim.

El konulma gibi davaları hiç duymadım bilmiyorum . Adamlar ilk vizeyi vermezlerse ikinciyide zor veriyorlar şansını azaltıyorlar. Özellikle almanya o konuda çok katı orta derecede almanca bilmeniz bile gerekebiliyor kalmak isterseniz ve ya 6 aylık vizelerde tam bilgim yok fakat duymuştum. eğer oraya gidice daha iyi olacksa hayatınız kaçağa başvurun bu işlleri yapa çok kişiler

• quote:

quote:

quote:

benim banka hesabıma vize işlemini gerçekleştirmeden 1 ay öncesinden 5 bin tl yatırdık fakat parayı ne zaman yatırıldığı görünüyor ve bize söyledikeri banka hesabımda kendime ait parayı bankada 5 sene öncesinde yatırılmış olması gerekiyormuş; yani sürekli aktif bir hesaptan bahsediyorlar. eğer bu türlü de gidemezsem kaçak gideceğim zaten. İş yerimiz var orada çalışacağım burada sürünmektense veririm parasıyla giderim.

El konulma gibi davaları hiç duymadım bilmiyorum . Adamlar ilk vizeyi vermezlerse ikinciyide zor veriyorlar şansını azaltıyorlar. Özellikle almanya o konuda çok katı orta derecede almanca bilmeniz bile gerekebiliyor kalmak isterseniz ve ya 6 aylık vizelerde tam bilgim yok fakat duymuştum. eğer oraya gidice daha iyi olacksa hayatınız kaçağa başvurun bu işlleri yapa çok kişiler

sağol dostumda amacım sadece gidip bir ay kalıp dönmek, yani orda kalma gibi bir durum söz konusu değil, bende parayı yeni hesaba yatırdım inşallah sorun çıkartmazlar

• Sigorta ve bordrosuz hayatta olmaz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Sigorta ve bordrosuz hayatta olmaz diyorum.

nedenini açıklarmısnız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Sigorta ve bordrosuz hayatta olmaz diyorum.

nedenini açıklarmısnız

Burada düzgün bir işinizin olduğunu ve niyetinizin geri dönmek olup, orada kaçak yaşamayacağınızı belli nedenlerle açıklamanızı istiyorlar.

İkimiz de ilk defa vize alacağız.

Sende maaş bordrosu vs. yok. Bankada 100 bin TL gösteriyorsun.
    Bende düzgün bir gelirin olduğu maaş bordrosu ve, burada kendime ait tapu ve ruhsat var. Bankada 50 bin gösteriyorum, ya da 20 bin.

Benim vize alma ihtimalim senden fazla.

Adamın görmek istediği, burada düzgün bir işim var, beni buraya bağlayan şeyler var demeniz.

• almanya yerine daha kolay vize veren bi yere gidin, misal yunanistana adalari gezicem 1 ay diye vize alin ordan gemiyle atinaya sonrasindada trenle almanyaya gecin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

almanya yerine daha kolay vize veren bi yere gidin, misal yunanistana adalari gezicem 1 ay diye vize alin ordan gemiyle atinaya sonrasindada trenle almanyaya gecin

adam ailesinin yanına gidecekmiş orada ne yaptsın dost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıp -- 12 Nisan 2012; 17:25:41 >
  • quote:

quote:

almanya yerine daha kolay vize veren bi yere gidin, misal yunanistana adalari gezicem 1 ay diye vize alin ordan gemiyle atinaya sonrasindada trenle almanyaya gecin

Dost ben gidin derken Schengen bolgesine giris yapin demek istedim, problem?
    edit: Su an aklima geldi. Gemiyle gecmeye gerek yok, atinaya direk ucun almanyaya transit degil normal bilet alin, havaalanina gir-cik yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 12 Nisan 2012; 17:48:43 >
  • quote:

quote:

quote:

Dost ben gidin derken Schengen bolgesine giris yapin demek istedim, problem?

eksik okumusum tamam dediğin doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.