Şimdi Ara

Almanya veya AB'den Sipariş Getirilir(20 Şubat Teslimat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    16 Şubat'ta Hamburg'a gidiyorum.19 Şubat saat 13:10 Hamburg kalkışlı SAW varışlı Pegasus uçuşuyla döneceğim.Alkol harici tüm siparişlerinizi değerlendirebilirim.Çok yüksek komisyon almıyorum.Ağırlık konusunda çok sıkıntım yok ancak boyut olarak çok büyük şeyler de getiremeyeceğim. Minimum komisyon 10 €.

    Sipariş 2 türlü olabilir:
    1) Siparişi vereceğim adrese gönderirsiniz.Ödemeyi siz yaparsınız.Eski ve referanslı üyeyseniz komisyonu teslim aldıktan sonra ödersiniz. Eski ve referanslı değilseniz sipariş adımında komisyon ödemesini de yaparsınız.
    2) Alacağınız şeyi bana söylersiniz.Yerel temin edilecek bir ürün ise ben alırım.Alacağım zaman ödemesini hesabıma TL olarak transfer edersiniz.İnternet üzerinden alınacaksa da siparişi yine ben veririm.Ürün size ulaştığında komisyonu ödersiniz.(Eski ve referanslı iseniz)

    1-2 adet telefon getirebilirim.Pasaport kayıt hakkım yok. Komisyon 40 € (Resmi yollarla getirme hakkım 1 adet.1 adet sipariş aldıktan sonra 2.sipariş gelirse onu kutusundan çıkarıp cebimde kendi telefonum gibi sokacağım.Bilginiz olsun.Öyle bir durumda iletişime geçeriz.
    1 adet bilgisayar/tablet vb. ürün getirebilirim. Komisyon 100 €
    1 adet drone vb. ürün getirebilirim. Komisyon ürün fiyatı ve boyutuna bağlı olmakla birlikte 30-60 € arası.
    1-2 adet parfüm getirebilirim.Komisyon 10 €
    1-2 adet elektronik sigara vb. getirebilirim.Komisyon 15 €

    Bunun dışındaki tüm ürünleri linkiyle birlikte özel mesajla gönderin.Komisyon vb. konuşuruz.Döndüğümde İstanbul'dan İzmir'e döneceğim.O yüzden kargoları İzmir'den yapacağım.Boyutu çok büyük olmadığı sürece kargo ücretleri bana ait.İzmir'de olanlara elden teslim ederim.Tüm sorularınızı özel mesaj ile sorabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.