Şimdi Ara

Almanya üretimi opeller.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brstgn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu sahibi zamanında arabasizlik çok iyi , toplu taşımalar çok iyi diyerek övüp duruyordu hemen bir kaç ayında kendine otomobil almış hemen . O yüzden tepsitlerine çok güvenmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

sana ne ?

Zoruna gitme nedeni ne ?

Överken eksiklerini veya geride olduğu noktaları yazıyormuyum ? yazıyorum

Ama iyi noktaları ''otomobil'' ile alakalı noktalar olduğu için kafanda şimşek mi çaktı ?

Sen boş ver işine bak

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Opel Almanya’nın hondasıdır hocam, ele ayağa düşmüş, amerikan genlerine sahip Alman görünümlüdür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatırlayan vardır belki, yerli üretim Vectralar vardı. Torbalı'da üretiliyordu hatta Alman üretimlerinden daha kaliteli idi diye aklımda kalmıştı. Alman üretimi olması da çok kıstas olmasın yani. Fakat GM altında iken Opel harbiden Almandı, şu anda gurbetçiler ne kadar Almansa Opel o kadar Alman.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle bir şey söyleyeceğim. Türkiye üretimi avrupa üretiminden daha kaliteli oluyor. Lakin geçmişte ve genelde bizde üretilen modeller avrupa dışı özellikle sedan ya da bütçe bazlı biraz daha 3. Dünya demek istemesemde 3.dünya ülkelerine giden modeller olduğu için malzeme kalitesi diğerlerine göre düşük. Mesela egea hb sedan arasında kalite farkı barizdi ya da sedan megane avrupada yoktur anca doğu avrupada bulunur. O sebeple ben üretimin fransa almanyadan daha kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Sektörde de türkiye üretimi kaliteli olarak bilinir. Bence bu algı biraz daha 70 80lerden kalma bir şey. Artık elin almanı fransızı bir türk kadar çalışmıyor da umursamıyor da. Net bir şekilde Almanya fransa vs üretimi daha kaliteli denilemez.

Konudaki diğer arkadaşlara istinaden de arkadaşlar 1.2puretechi bu kadar opsesyon yapmayın çünkü sahipleri sizlerin opsesyon yaptığı kadar yapmıyor. Her konuda şu yağlı kayış muhabbeti…azizim hepiniz de yüksek mühendis RD çalışmaları yapıyormuş gibi sürekli bir yorum kabak tadı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 29 Ağustos 2025; 0:4:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Elin almanımı çalışkan değilmiş bir türk kadar. 😂🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.