< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sana ne ? Zoruna gitme nedeni ne ? Överken eksiklerini veya geride olduğu noktaları yazıyormuyum ? yazıyorum Ama iyi noktaları ''otomobil'' ile alakalı noktalar olduğu için kafanda şimşek mi çaktı ? Sen boş ver işine bak |
|
Hatırlayan vardır belki, yerli üretim Vectralar vardı. Torbalı'da üretiliyordu hatta Alman üretimlerinden daha kaliteli idi diye aklımda kalmıştı. Alman üretimi olması da çok kıstas olmasın yani. Fakat GM altında iken Opel harbiden Almandı, şu anda gurbetçiler ne kadar Almansa Opel o kadar Alman. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 29 Ağustos 2025; 7:41:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 29 Ağustos 2025; 10:12:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
mail atsan 3 güne dönen avrupalı da var , japonlar daha da beter çalışkanlık ve iletişim aslında birbirinden farklı olabiliyor iletişim konusunda japonlar felaket ( mantıklı çünkü bambaşka bir toplum / ada da ve dünyanın geri kalanı ile fazla karışmamış ) neredeyse tüm markalarının merkezleri avrupa da veya amerika da dünyanın geri kalanıyla iletişimi ağırlıklı onlar üzerinden yürütüyorlar almanlar da mükemmel değil , bizden çok daha fazla tatil yapıyorlar biz de sürekli tatil var algısı da yanlış alakası yok yata yata yaşıyorlar , gurbetçiler zaten palavracı 8 saatten fazla çalışanı yok eğer mesaili bir işteyse tabi bunlar şu dönemi hadi geçelim ama geçmişte montaj kalitelerinin daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez size katılıyorum bu konuda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 29 Ağustos 2025; 10:54:39 > |
|
insignia B 2.0T nin ne demek olduğunu bilemeyecek kadar otomobil cahili çoğu kişi maalesef tek verecekleri cevap iyiydi de neden yok artık 4x4 flexride , premiumlarla kıyaslanan 4 çeker sistemi vs , başlı başına bir mermi virajlı bir yolda o araç ile gelebilecek o fiyat skalasında neredeyse araba bulamazsın üst sınıfa çıkman gerek orada da işi baya ileri taşımak gerekir bu bile başlı başına Opel'in ne üretip ne üretmediğini ortaya koyar otomobil onlardı , şu an benim kullandığım dahil alayı at arabası kıvamında , sıfır keyif < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 2 Eylül 2025; 14:52:17 > |
|
GM altında üretilen en son Opel B kasa Insignia. Makyajlı halinde sanırım PSA'dan bir kaç müdahale var ama makyaj öncesi son GM Opel'i. Kısıtlı maddi durumlara ve sürekli müdahale edilen mühendislik kararlarına rağmen ortaya çıkarılmış çok iyi bir otomobil Insignia B. Gelecekte yenisi gelir mi bilmiyorum ama eski tadında olmayabilir. Umarım Opel, PSA çatısı altında bizi şaşırtabilir gelecekte... |
| _____________________________ |
|
satış rakamları açısından bakarsak opele; 2025 ağustos ayı dahil otomobilde 8. sırada, otomobil+hafif ticari toplamında 7. sırada görünüyor. |
|