Şimdi Ara

Almanya Teknoloji Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana almanyada satış yapan nasıl desem buranın teknosası gibi bi firmanın internet sitesini verirmisiniz acaba acil
    almanyadaki cep telefonu fiyatlarına bakıcamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 15 Haziran 2011; 19:00:22 >

• mediamarkt.de
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür_yaşam

mediamarkt.de

teşekkür ederim fakat burda cep telefonu kategorisi yok dürbün bile var cep tel yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Orijinalden alıntı: özgür_yaşam

mediamarkt.de

teşekkür ederim fakat burda cep telefonu kategorisi yok dürbün bile var cep tel yok

pardon buldum fakat sadece 2 tane telefon gösteriyo
    katalog felan yok ürün fiyatlarını gösteren yada varda ben bulamadm
    arkadaşlar varmı başka bildiğiniz site
  • up
    yardım etcek yokmu
  • saturn.de hemen hemen her sehirde var handys kisminda vertaigfree tarzinda bisi yaziyodu cep telefonlari orda diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

saturn.de hemen hemen her sehirde var handys kisminda vertaigfree tarzinda bisi yaziyodu cep telefonlari orda diye biliyorum

teşekkür ederim fakat sadece 20 tane telefon var toplam 2 sayfa onlarda nokianın ve samsungun belli bi kaç tane modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 15 Haziran 2011; 19:43:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FRANSA TEKNOLOJİ MAĞAZALARI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet banada hamburg lazım hamburgdan alcam ben başka hamburga tıklamışım galiba teşekkür ederim
    şu anda 3 site var
    www.ebay.de(fakat burdakiler hep kampanyalı aylık 1eurofelan)
    www.amazon.de
    www.saturn.de

arkadaşlar başka bildiğiniz varmı

• V sen İngiltere'de değil miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

V sen İngiltere'de değil miydin?

sorma orda trenin altından atladım sas komandoları peşime takıldı bende mecburen almanyaya gittim

evet beyler yokmu başka yardım etcek
  • quote:

quote:

sorma orda trenin altından atladım sas komandoları peşime takıldı bende mecburen almanyaya gittim

ebay.de
    amazon.de
    promarkt
    mediamarkt
    saturn.de
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkat

quote:

quote:

ebay.de
    amazon.de
    promarkt
    mediamarkt
    saturn.de

Medıa markette ürün yok ya da ben bulamadım promarkete bakıcam teşekkürler :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ebay.de
    amazon.de
    promarkt
    mediamarkt
    saturn.de

bide cep telefonu bakıyorsan vertagfrei yazanlara bak diğer kontratlı olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ebay.de
    amazon.de
    promarkt
    mediamarkt
    saturn.de

Evet onlara baktım sadece ana sayfada samsungun galayy s 2 vardı fiyat 500€ du başka goremedım sız bulabılırsenız ordanda bakarım almancam pek Iyi değildir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ebay.de
    amazon.de
    promarkt
    mediamarkt
    saturn.de

Evet onlara baktım sadece ana sayfada samsungun galayy s 2 vardı fiyat 500€ du başka goremedım sız bulabılırsenız ordanda bakarım almancam pek Iyi değildir

http://www.promarkt.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/promarkt-DE-Site/de_DE/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse?LimitPriceFrom=&LimitPriceTo=1000&SearchTerm=&SearchTerm_2=&fh_start_index=0&fh_view_size=&fh_sort_order=-1&fh_sort_by=Salesprice&SearchMaskType=&UrlParams=fh_view_size%3D10%26fh_sort_order%3D-1%26fh_sort_by%3DSalesprice%26fh_reffacet%3Dcategories%26fh_location%3D%252F%252Fmyby_de_storefront%252Fde_DE%252Fcategories%253C%257B5000000%257D%252F9.0%253CSalesprice%253C1000.0%252Fcategories%253C%257B50a0000%257D%26fh_refview%3Dlister%26fh_refpath%3Dfacet_86612277%26fh_eds%3D%25C3%259F%26fh_start_index%3D10&Sorting=-1&ProductUUID=z0asEwC2xnwAAAEtzzZryO64&ProductUUID=hDisEwC2JhoAAAEt408UwllZ&ProductUUID=s0qsEwC2fr4AAAEpp81jQIvr&ProductUUID=._6sEwC25wYAAAErnNk2SMds&ProductUUID=2.asEwC2H68AAAEsGAtAhMkt&ProductUUID=HvasEwC2AvMAAAEqxj5XrMYx&ProductUUID=BgesEwC2Q9YAAAEr2JQ_dRtA&ProductUUID=RAOsEwC2vh8AAAEr1ZQ_dRtA&ProductUUID=9AKsEwC2HhIAAAEp_fx5WZYe&ProductUUID=ChisEwC2EgIAAAErFCJIXEGn&Sorting=-1

biraz uzun bi link pahalıdan ucuza sıralı 7sayfa var hepsine bakmadım ama çoğu vertagfrei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkat -- 15 Haziran 2011; 20:49:28 >

• Teşekkür ederim :) bu promarket pahalıymıs ya baya tr fıyatlarıyla aynı Konu güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 15 Haziran 2011; 20:57:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.