Şimdi Ara

Almanya İçişleri Bakanı Faeser göç konusunda Türkiye ile daha yakın iş birliği hedeflediğini açıklad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Almanya'ya artan kaçak sığınmacı nedeniyle hükümet baskı altında kalırken, Almanya İçişleri Bakanı Faeser göç konusunda Türkiye ile daha yakın iş birliği hedeflediğini açıkladı. Türkiye ile mevcut sığınmacı anlaşmasının güncellenmesi gerektiğini belirten Bakan Faeser, “Halen…
    https://twitter.com/haskologlu/status/1705535425094259185

• hahaha işte alman sol zekası bu! liberal demokrat sosyalistler (yeni nesil sol) kanadından olan bu kadın geçen gün de ; "Almanya'da süresiz oturma hakkı olanlar da oy kullansın" dedi. Yani 12 milyon arap ve afrikalı da oy kullansına getiriyor lafı :)

Almanya'da mülteci olarak arap ve afrikalılara yapılan ayrıcalık: Kimin çocuğu Almanya'da doğdu ise o arap, zenci hemen sınırsız oturum alıyor.

işte sizin yeni tip sol alman fikirleriniz Almanya'da nasıl işliyor.

• Türkiye'deki sığınmacılara oy kullandırmanın yolunu yapacaklar sonra kendi ülkelerinde yapmayacaklar.

Yakında kendi dillerinde eğitim de isteyecekler. BİR ÜLKE NASIL İŞGAL EDİLİR İZLİYORUZ

• Türkçesi: Daha fazla mültecinin Almanya'ya gelmesini istemiyoruz, oradakilere iyi sahip çıkın; batı sınırlarınızı iyice kapatın.

• Adamların gözünde paralı tasmalı köpek yaptılar bizi iyice.. Bir halk, bir topluluk bunu nasıl kabul eder olacak iş değil arkadaşlar.

Bunu kabul eden ben ailemi, ülkemi sevmiyorum yok edilmek istiyorum demektir ve uzun vadede daha fazla çöp kabul edilirse bu olacaktır kaçınılmazdır ve tarih bunlarla doludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.