Bildirim
Almanya'dan LCD TV getiren var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsung lar Turkiyeye zaten Almanya uzerinden geliyor.. _____________________________ Favori Projeksiyon makinesi: Panasonic PT-AX100
Favori Plazma TV: Samsung PS-42Q7H
Favori LCD TV: Philips 42PF7641
Favori Notebook: Toshiba A100-599 -
yurt dışında akrabanız varsa çok ucuza getirttirebilirsiniz benim arkadaş 17 inç LCD getirtmiş 80$ a bana haber vermemiş _____________________________ -
maliyet olarak pek bir fark olmaz, ben sık y.dışına çıkıyorum ve inanın fiyatlar arasında çok büyük fark yok, bir y.içine sokarken ödeyeceğiniz gümrük vergisini düşününce pek bir avantajı yok _____________________________ Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız. -
almanyayı bilmem ama arkadaş çin'e gitmişti.çok büyük olmayan 26,32 inch gibi lcd leri gümrükte falan para vermeden,sadece uçakta kargo parası vererek getiriyorlarmış. _____________________________ Bir kişi kıvırıyorsa o kimseye "kıvır kıvır" yazmayın.
"Yan çizme" yazın.
Kişileri aşağılayıcı, alaycı, küçümseyici mesaj kapsamına giriyormuş. -
dışardan getirilen lcd lere garanti olayına bakmak lazım. Cihazlar pahalı cihazlar. Garantisiz mal risk demektir. _____________________________ panasonic tx-32lx700F,philips DVP-5960,next8000xcamplus
En zor şey, karanlık bir odada bir kara kedi bulmaktır, özellikle odada kedi yoksa...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı