Şimdi Ara

Almanya’da Kuryelik ve Kazançlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir ilana denk geldim ve kritiğini sizlerle yapmak istedim. Geçtiğimiz hafta trend olan İTU mezunu mühendisin Almanya’da Lieferando’da (Almanya’nın yemek sepeti sitesi, yalnız bunda yemekleri restoranın kuryesi değil lieferando’nun kuryesi getiriyor) çalışmasından ve Türkiye’ye göre iyi para kazanmasından bahsedilmişti.

Lieferando benzeri başka bir servis de Flaschenpost. Bu, evlere içecek ağırlıklı servis veren bir hizmet. Kasayla bira, meyve suyu, alkollü alkolsüz içecekleri alabiliyorsunuz ve istediğiniz gün ve saatte (pazar hariç) kapınıza getiriyorlar, boş şişelerinizi de geri alıyorlar.

İlana göre aradıkları kriterler B sınıfı ehliyeti olması, müşterilere karşı kibar olması ve içecek kasası taşıyabilmesi. Saatlik ücret 13,50 Euro’ymuş ve 6. aydan sonra 40 cent artıyormuş. Ayrıca bahşiş de kazanıyorlar, ben minimum 10% vermeye çalışıyorum mesela. Bu hesapla, aylık 13,5 x 6 x 5 x 4 = 1.620 Euro (haftanın 5 günü, günde 6 saat çalışarak) bahşişler hariç kazanabiliyorlar gibi görünmekte. Bahşişlerle çok rahat 2.000 Euro ve üzeri yapar. Bence vasıfsız bir iş olarak Almanya için dahi güzel bir kazanç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şartlarda birde almanca dil bilgisi var sanırsam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'da 2000 euro'ya homeless olarak mı yaşayalım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çalışma iznin var mı kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.