Şimdi Ara

Almanya'da filmleri aratmayan hırsızlık girişimi: Trenden Golf GTI çalmaya çalıştılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birincisi otomobil üreten ve ekonomisi ve ücret dağılımı da gayet iyi olan Almanya'da bir insan niye zaten ucuz olan otomobili çalıp hapse girmeyi göze alsın?

İkincisi arabanın fiyatı neydi ki binlerce dolar zarar verildi denmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Nisan 2019; 10:37:33 >
  • "Türkiye'de olsa" yorumu olmadan olmaz zaten, sizde bu aşağılık kompleksi, bu Avrupa yalakaligi oldukça, Almanya'da golf GT 7500 euro bile olur. Hatta asgari ücret 2500 Euro olur, nede olsa o parayı buradaki işveren odemiyor, sizin işkembe-i kubranizdan çıkıyor.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Türkiye de Asgari ücret 2000Tl ama insanlar 20Lira için bile hırsızlık yapıyorlar. Bu da bunun gibi bir şey hırsız her yerde hırsızdır.

Belki çalışmıyordur çalan kişi amacı zaten araba çalmak olsa daha basit şekilde çalar burada amaç Gti’ı çalmakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden çalmaya çalışmışki Almanyada araba sudan ucuz değilmiydi ?

• Araba yapamasakda hırsızlığı elimize gözümüze bulaştırmazdık. Utanın alamanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk.Navy

Hızlı ve öfkeliyi çok izlemişler
    Değil mi yahu 2 3 aylık maaşla alınabiliyor ama hırsızlıklar havada uçuşuyor . ortada böyle bir durum var ama kimse düşünemiyor 2 ay sabredemiyor değil mi ? Siz bu beyni değiştirin uymamış size . avrupa sandığınız gibi biryer değil .
    @sonofmana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 13 Nisan 2019; 9:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Evet tabii ki orası öyle, sonuçta AVM'den mağazalardan kıyafet çalan da çok, Türkiye bir tekstil ülkesi ve ünlü markaların ürünleri outlet, pazar gibi ihraç fazlası yerlerden 2 liraya bile bulunabiliyor. Ama insanın ruhu kötü ise cebinde parası olsa bile gözündeki ve nefsindeki açlığı terbiye etmesi -bazısı için- güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Neden çalmaya çalışmışki Almanyada araba sudan ucuz değilmiydi ?
    Araplar, iranlilar ve afganlari bu ulkeye dolduruyorlar. Sonra AfD ye oy atinca, vay efendim islam dusmani parti diye agliyor tanidigim Turk arkadaslar.

Ben her ay 900 euro vergi veriyorum. Karim da veriyor. senede 21000 euro vergi.

Bu vergim benim araplara, afrikalilara, afganlara gidiyor. Bu ulkeleye multeci olarak geliyorlar. Multeci ailenin ayricaliklari:

* cocuk basina aylik 300 euro cocuk parasi almalari
    * 800 euroluk alile yardim paralari almalari
    * Kiralarinin , whonungeltden 500 euroya kadar odenmesi.

3 cocuklu bir arap calismadan etmeden aldigi aylik para 900+ 800+ 500 = 2300 euro net para.

bunlar birde Mini Job yapiyor. 430 euro maas aliyor, esine de 450 euro bagliyorlar. cocuk parasi olarak ekstradan kindergelt 170 euro aliyorlar.

yani haftada 2 saat calisan multeci net olarak 3500 euro aliyor 3 cocuklu.

benim aylik net 3500 euro almam icin senelik gelirimin 70.000 euro olmasi gerekli.

bu secim cdu gidici. AfD ye aticaz oyumuzu.

bu adamlarin cogu mini job bile yapmiyor. ikinci el arabalari alip arap devletlerine gonderiyorlar veya caliyorlar. birde sisa bar midir nedir o copluklerden aciyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 13 Nisan 2019; 18:4:1 >

• sonofmana S kullanıcısına yanıt
    1200€

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonofmana S kullanıcısına yanıt
    almanyada olan birisi olarak size bir kelime yazayim ZOR :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.