maddesi var kabul edince otomatık olarak haklı oluyor crynet çunku kabul etmış oluyorsun... yani legal yoldan dolandırıcılık.. ..pc cılerın temkınlı olması gerekıyor..
Bilmeden Depolanıyor Arkadaşım Sen Birşeyi Onaylamıyorsun CD Alıyorsun Kullanırken Bir Şekilde Bir FTP site Aracılıyla Sanırsam Pcdeki Bilgileri Kopyalıyor Bana Böyle Bişi Olsa şikayet Ederdim EA Bu DEPO Sorununu Çıkartmasaydı Belkide BF3 İyibir Seri Olabilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: Crynet
quote:
Orijinalden alıntı: stun
maddesi var kabul edince otomatık olarak haklı oluyor crynet çunku kabul etmış oluyorsun... yani legal yoldan dolandırıcılık.. ..pc cılerın temkınlı olması gerekıyor..
Bilmeden Depolanıyor Arkadaşım Sen Birşeyi Onaylamıyorsun CD Alıyorsun Kullanırken Bir Şekilde Bir FTP site Aracılıyla Sanırsam Pcdeki Bilgileri Kopyalıyor Bana Böyle Bişi Olsa şikayet Ederdim EA Bu DEPO Sorununu Çıkartmasaydı Belkide BF3 İyibir Seri Olabilirdi
Kardeşim oyunu yüklerken karşına çıkan EULA içerisindeki bir maddede EA'in senin bilgisayarındaki her şeye ulaşabilme hakkı bulunuyor. Çoğumuz bunları okumadan geçtiğimiz için biz anlamadan bizi ayakta uyutuyorlar. Ve bu işi resmi bir hale getiriyorlar.
Amaçları ne gerçekten çok merak ediyorum?
Amacı Ne Olcak Valla Oyun Yapacaksan Adam Gibi Efendi Efendi Oyununu Yapacaksın İçine Trojan Sıkıştırarak Depolama Yaparak Devam Ederse EA Batar... Tarihe Yazılır... Almanyadan Kimsenin Bf3 alıp oynamaması Tavsiyedir....
quote:
Amacı Ne Olcak Valla Oyun Yapacaksan Adam Gibi Efendi Efendi Oyununu Yapacaksın İçine Trojan Sıkıştırarak Depolama Yaparak Devam Ederse EA Batar... Tarihe Yazılır... Almanyadan Kimsenin Bf3 alıp oynamaması Tavsiyedir....
Kardeşim bu sadece Almanlara özel bir şey değil.Tüm dünyadaki bütün Battlefield 3'ler için geçerli.
şu anda EAnın tüm sülalesini SAYGIYLA ANIYORUM !!!
Bu haberden sonra Battlefield 3 almamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisherWZ
quote:
Kardeşim bu sadece Almanlara özel bir şey değil.Tüm dünyadaki bütün Battlefield 3'ler için geçerli.
Haber Almayadan Öle Geldiği İçin Yazdım ! Aynı Zamanda Oyunu Bende Orjinal Aldım :) Haberi Görünce Artık İşi Yaramaz Modern Warfare Beklicez :)
quote:
Orijinalden alıntı: cocoloccomaya
hadi hepimiz almanız... =)))
hepimiz hansız
çok entresan bir olay acaba sebeb ne :S böle bir bilgi akışındaki
Biri bunun şaka olduğunu söylesin.
Bu trojan olayi bana south park taki bir bolumu hatirlatti. Oyunlarda yada programlarda Lisans sozlesme yerini okuyan varmidir acaba? EA oyunlarina lafim yok ama sen ................! neyse :) En iyisi konsol YEAH! 4ever :D
EA bunu Türkiyede yapsın oyunu çıkardığına pişman olur!
tr de böyle bişey yok değil mi??
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
tr de böyle bişey yok değil mi??
Sadece Almanya'daki EULA'da bulunuyor bu.
EA N'oluyo, G*tün başın oynuyoo....
slm arkadaslar sadece almanyadami yoksa orginden indirilen oyunda da varmi ?
EA ne yapacaksın bilgisayarımdaki bilgileri sanki devlet sırrı var bilgisayarda
Hiç şaşırmadım. Böyle pislik bir firmadan ne beklenir ki başka ? EA'den nefret ediyordum şimdi 10 kat daha nefret ediyorum.