Şimdi Ara

Almancanın Çıldıran Bir Dil Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu nasil dil,ben her türlü dili ogrenmeyi severim,boş zamanlarında dillerin yapılarını günlük kullanımlarını vs incelerim,ama bu almanca illallah ettiriyor çok sıkıcı bir dil her şey uzun ve zor fransızca bile daha kolay geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Es ist wie alle anderen, wenn man schon lernte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Es ist wie alle anderen, wenn man schon lernte.

İch bin Schüler

• Yapısını anladıktan sonra kolay bir dildir. Ama hiç bir zaman ana dili Almanca olmayan biri , yani sonradan öğrenen biri almancam mükemmel diyemez. Olmuyor çünkü 40 senedir Almanya'da yaşayan alman hanımı olan tandıklarım var ne kadar güzel konuşsalarda mükemmel değil. İngilizceden farkı budur. Ama ingilizce ile çok fazla benzerlikleri bulunur. İngilizceden daha eski bi dildir ve bir nevi ingilizce almancanın kardeşi , kolaylaştırılmış halidir denebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Informatiker

Yapısını anladıktan sonra kolay bir dildir. Ama hiç bir zaman ana dili Almanca olmayan biri , yani sonradan öğrenen biri almancam mükemmel diyemez. Olmuyor çünkü 40 senedir Almanya'da yaşayan alman hanımı olan tandıklarım var ne kadar güzel konuşsalarda mükemmel değil. İngilizceden farkı budur. Ama ingilizce ile çok fazla benzerlikleri bulunur. İngilizceden daha eski bi dildir ve bir nevi ingilizce almancanın kardeşi , kolaylaştırılmış halidir denebilir.

Ya aslında tense yapıları vs kolay duruyor ama ben isinamadim bu dile ya suaygirina nipferd
    Sindirellaya aschenputtel
    Aschenputtel ne Alaka yab

• Almanca zordur gençler. Yol yakınken Fransızcaya doğru kayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.