Şimdi Ara

ALMANCA VS RUSÇA SİZCE HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arkadaşla sürekli kavga halindeyiz, ben almanca diyorum, o rusça diyor. sizce hangisi daha önemli?

• böyle soru mu olur yahu? önce ne iş yapmak istediğini, ne amaçla öğreneceğini belirt ki, ona göre bir cevap verilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasori_99

böyle soru mu olur yahu? önce ne iş yapmak istediğini, ne amaçla öğreneceğini belirt ki, ona göre bir cevap verilsin.

belki genel düşünüyoruz kardeşim olamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giroh26

quote:

böyle soru mu olur yahu? önce ne iş yapmak istediğini, ne amaçla öğreneceğini belirt ki, ona göre bir cevap verilsin.

genel düşünüyoruz dersen hobi amaçlı anlamı çıkar. aksi takdirde genel düşünemezsin. illa bir yere yönelmen lazım. çünkü birinin geçerli olduğu bir alanda diğeri sönük kalabilir. her dil her sektörde/dalda geçerli değildir.
  • quote:

quote:

quote:

genel düşünüyoruz dersen hobi amaçlı anlamı çıkar. aksi takdirde genel düşünemezsin. illa bir yere yönelmen lazım. çünkü birinin geçerli olduğu bir alanda diğeri sönük kalabilir. her dil her sektörde/dalda geçerli değildir.

tamam işte hocam bende genel bir cevap arıyorum işte.

• uff... sen tagalogca mı yoksa almanca mı diye bir soru sormamışsın ki sana genel bir cevap verelim. rusça ve almanca ikisi de çok geçerlidir. genel olarak bakıldığında biri diğerinden üstün tutulamaz. avantajlar ve dezavantajlara gelirsek;

- ülkede(hatta birçok ülkede) ciddi bir sağlam rusça bilen kıtlığı var, bu da rusçayı iyi bilen azınlığın işine gelir. almanca'yı bilen kişi sayısı ise bu kadar az değil.
    - geleceğe yönelik düşündüğümüzde rusça'nın önemi çok daha fazla artacak. almanca'yı sollayabilir.
    - öğrenim konusunda rusça çok zordur. almanca'nın da zorluğu vardır fakat rusça kadar değil. o yüzden bu sefer ise almanca avantajlıdır.

;)
  • En basit mantık;

Talep Almancada yüksek Almanca öğren.

Talep düşük ancak bilende düşük, Rusça öğren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • almanca
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatekid55

almanca

neye göre olduğunu sorabilir miyim?
  • konuyu almışınız farklı yerlere götürmüşsünüz. ben basit bir soru sordum sizce hangisi diye? ama adam gibi cevap yok.
  • Rusça alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Science

Rusça alır.

forza russkiy. tabiiki rusça alır. açıklamarımı yarın yazacağım maddeler halinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Science

Rusça alır.

forza russkiy. tabiiki rusça alır. açıklamarımı yarın yazacağım maddeler halinde.

ben rusça bilen ve almanca ile arası soğuk olan birisi olarak halen hiçbirisinin diğerine üstün olamayacağını iddia ediyorum.

şimdi... o maddeleri merakla beklemekteyim. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.