Bildirim
almanca klavyeli laptop alsam. türkçe yapabilir miyim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet.klavye dilini türkçe ayarlayarak yapabilirsin.dilersen üzerine birer yapışkan da yapıştırır neredeyse bedavaya halledersiniz bu sorunu.klavye stickerları gittigidiyorda 2lira gibi bi fiyata satılıyo zaten. -
firmaya mail ile sor başka dillerde kalvyelere çevirebiliyorlar mı diye. -
quote:
Orjinalden alıntı: VTS*
evet.klavye dilini türkçe ayarlayarak yapabilirsin.dilersen üzerine birer yapışkan da yapıştırır neredeyse bedavaya halledersiniz bu sorunu.klavye stickerları gittigidiyorda 2lira gibi bi fiyata satılıyo zaten.
AYNEN YUKARIDAKI ARKADASIN DEDIGI GIBI YAPABILIRSIN..DIL SECENEKLERINDEN TURKCEYE CEVIRIP KLAVYEDEKI TR CE KARAKTERLERE DENK GELEN TUSLARIN UZERLERINE YAPISTIRACAKSIN ..BASKA YOLU DA YOK -
klavye stickerları çok ucuz al bence yapıştır ve klavye ayarlarınıda tr ye çevir -
quote:
Orjinalden alıntı: VTS*
evet.klavye dilini türkçe ayarlayarak yapabilirsin.dilersen üzerine birer yapışkan da yapıştırır neredeyse bedavaya halledersiniz bu sorunu.klavye stickerları gittigidiyorda 2lira gibi bi fiyata satılıyo zaten.
ben kadıköyde bir yere sormuştum 2-3 hafta önce yazıcıoğlunda , 3ytl demişlerdi.... -
klavyeyi komple degıstırmen gerek buda sana 100$ ile 200$ arasında degısır toshibada 130$ senın kının markasıne bence ucuz alıcaksın bıde bu kadar masraf acma basına al yapıskan ustune yapıstır klavye ayarlarından dili türkçe yap olsun bıtsın -
ben de almanya dan bilgisayar getirmeyi dusunuyorum. su an hp kullanıyorum, klavyemin tuslarini zorlayarakta olsa cıkarılıp takabiliyor. biraz riskli ama yeni gelende de deneyecem. yanlis akil vermek gibi olmasin... -
peki Z ve Y harflerini fiziksel olarak çıkarıp değiştirmek sorun olur mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X