Şimdi Ara

ALMANCA İŞLETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER MARMARA ÜNİ.'DE OLAN BU BÖLÜM HAKKIDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? YA DA GİTMEK İSTEYEN

• Arkadasım orada gecen sene kazandı , şimdi Türkçe işletmeye gecış yapmak için biyerlerini yırtıyo hocam. Almanca temel yoksa gerçekten cok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dusunuyrum yazar miyim tutar mi bilmiyorum ama yazlari almanyaya gitme imkanim da var buna ragmen cok zorlar mi acepp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yabancı dil hazırlığı okumak mantıksız sene kaybı ama öğrenmeyin deemiyorum 3.sınıfta iyibikursa giderek öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Arkadasım orada gecen sene kazandı , şimdi Türkçe işletmeye gecış yapmak için biyerlerini yırtıyo hocam. Almanca temel yoksa gerçekten cok zor

ya şöyle okulda gördüm 1-2 sene. ama sadece ana kalıpları biliyorum.(nerdesin-adın ne-nasılsın-yaşın kaç falan) ilgim var ama dillere. severim dil öğrenmeyi falan
  • 2012de arkadaşım kazanmıştı. Almanca hazırlık zorladı biraz onu ama memnun şu an.

• UP !

• Düşünmedim değil de zaten 21 yaşındayım şimdi 1 sene hazırlık 1 sene de kalsam falan ohoooo..
  • ben orayi biraktim.sana tek diyecegim almancanin seni opecegini bil.o yuzden almancaya ilgin yoksa ya da cok duzenli calismayacaksan yazma bosuna hayattan sogursun.gidersen her gun 1 saat ilgili sekilde calis sorun olmaz.temel falan hikaye sifir temeli olan arkadasim duzenli calisarak hazirlik ve 1. sinif birincisi su an.

• UP UP UP UP
  • merhaba.ben bu sene üni. tercihi yapıcam ama cok kararsız kaldım.marmara üni. iibf bölümleriyle özel okullarda 2 yıllık sağlık bölümlerinin arasında çok ama çok kararsızım.22 yasındayım bayağı zaman kaybettim yaşıtlarıma göre marmarayı seçsem cok mu zordur 4 senede bitirebilir miyim?marmaradan mezun olmak iyidir bir yerlere gelirsin diyorlar. sağlık bölümlerinde de 2 sene sonra işin hazı işsiz kalmazsın diyorlar.bu konularda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.