Şimdi Ara

Almanca hocam e-okula yanlış not girmişş :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya napıyım ben bu kadını yaaa... olay aynen şöyle cereyan etti ;

şimdi hoca yazılı yapmıştı bizi 2. yazılıları ertesi günde kağıtları okudu. benim kağıtta 80/5 yazıoyodu. Normalde bilindiği üzere en az 85 den 5 alınır. herneyse hocaya dedim hocam 80 den 5 nasıl alınyor dedim hocada dediki o 9 dedi yani 90 aldın dedi. bende yanımdaki arkadaşa zaten demiştim bu 9 mu 8 mi diye çok karışık yapmış rakamı. herneyse kağıttaki puanları topladık hakkatten 90 çıkıyo sonuç.

işte 2 gün önce okuldan eve geldim e-okula girdim bi baktın notum 80 yazıyo. işte ertesi gün gittim müdürün yanına hocam böyle böyle anlattım. müdürde almancacıyı aradı ( uludağ gezisine gitti okulla beraber) hocada demiş işte perşembe günü geliyorum bakarız kağıdına falan filan demiş. Eeee nolcak peki şimdi notlar değiştirilirmi bu vakitten sonra 2 gün sonra karne alıyoruz yarın mecburen okula gitcem sırf not düzelttirmek için yaa 10 puan 10 puandır inşallah düzeltilir yoksa teşekkürü kaçırmam an meselesi zaten ya kılpayı alıyorum yada kıl payı kaçırıyorum teşekkürü

• Aynen Bende öyle Taktiri kaçırıyorum ya
  • Degistirlemez Gecmis olsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Degistirlemez Gecmis olsun :(

hay.. töbe yarabbim yaa
  • nolucak hocam 10 puandan.Benim karneme 40 geliyor ikinci dönem 45 olur diye seviniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

nolucak hocam 10 puandan.Benim karneme 40 geliyor ikinci dönem 45 olur diye seviniyorum

ama teşekkürü kılpayı kaçırma ihtimalim var o yüüzden
  • teşekkür takdir belgeleri öğrencileri gaza getirip daha çok çalışmalarını sağlamak amacıyla verilen sıradan bir belgedir. hiç bir artısı ve değeri yoktur. zamanında biz aldıkta ne oldu? abiniz olarak tavsiyem; KASMAYIN KENDİNİZİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık hocalar vermesi gerekiyor buğün sondu şimdiden geçmiş olsun
  • saolun
  • http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=7514
    Bir hata olduğunu giderileceğini söylüyorlar...
  • Güzel kardeşim e-okul sistemine öğretmenleriniz üç gün öncesine kadar notları değişebilir (karne gününden) ancak karne günü de dahil okul idari yöneticisinin sisteme girme ve değişim yapma hakkı vardır. Bu tarz yanlışlıklar için bu hak verilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Degistirlemez Gecmis olsun :(

Değiştirilebilir. E-Okul kapansa da okul idaresi kendi şifresiyle açabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Güzel kardeşim e-okul sistemine öğretmenleriniz üç gün öncesine kadar notları değişebilir (karne gününden) ancak karne günü de dahil okul idari yöneticisinin sisteme girme ve değişim yapma hakkı vardır. Bu tarz yanlışlıklar için bu hak verilmiştir.

ok kardeş içime su serptin yarın okula gidiyorum inşallah dediğin gibidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.