Şimdi Ara

ALMAN YORUMCUSUNUN LINCOLN YORUMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .TaneR.

.. lincoln, hagi den sonra Türkiye'ye gelmiş en büyük stardır. Ligimizde onun yarısı kalitesinde başka bir yabancı yoktur.

Bu ligte R.Carlos varken Lincoln ve Hagi ancak Onun gögesinde ortada sıçan oynar.
  • Durun da adam oynasın biraz.Onun yarısı kalitesinde adam yokmus Türkiye'de o Alex'in istatistiklerinin yarısına ulaşsın bi bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

.. lincoln, hagi den sonra Türkiye'ye gelmiş en büyük stardır. Ligimizde onun yarısı kalitesinde başka bir yabancı yoktur.

Bu ligte R.Carlos varken Lincoln ve Hagi ancak Onun gögesinde ortada sıçan oynar.

Biri bu lafı dedikden sonra zaten Hagi'yi R.carlos ile kıyaslayabiliyorsa ki Hagi ye dünya basını tarafından Karpatların maradonası şeklinde anılmaktadır. Diyecek birşey kalmaz futbol bilgisi olmayan sadece ezilmiş duygularını bastırmak ve sidik yarıstırmak icin ben buradayım diyen bir kişilikten ileri gidemez...Hagi Makedon asıllı oldugu icin karpatlar bu arada uydurma bir lakap sanma artık herşeyi açıklama zorunda hissediyorum kendimi...Hagi R.Carlos'a Dersini carlos R.Madrid de oynarken verdi carlosu sahadan sildi aynısnı ilhan mansızda yapmıstır hatta .Lincoln Hagi'nin şuan için belki yarısı degildir ama biraz aklı olanda hagi ile carlos'u aynı kefeye koymaz bulundukları mevki olarak bile koyamaz.Koyabilen insana zaten diyecek birşey kalmaz .

• quote:

quote:

Pardon ama neye göre kıyaslama bu ? Otobüsle kamyon kıyaslamak gibi birsey olmus birisi defans birisi orta saha ve oyun kurucusu + Hagi'yi cekemeyen klasik bi fenerbahce taraftarı olduğun belli Zaten futbol bilginde sözlerinden belli Hagi için söylediğin söz sizin ile bu konuda tartısma yapmanın gereksiz olduğunu gösteriyor...

• Brooklyn gördügünüz gibi .TaneR. den alıntı yaparak yazmıs.

.TaneR. in de Lincoln'ün Hagi'den sonra gelen en büyük star oldugunu iddia etmesi sonrası.Starlık,ün veya kariyer babında karşılaştırdıgımızda Brooklyn'e hak vermemek elde degil dogrusu

He ben Brooklyn'in avukatı mıyım tabiki hayır sadece aynı renklere gönül verdigim bir kardeşimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

quote:

Biri bu lafı dedikden sonra zaten Hagi'yi R.carlos ile kıyaslayabiliyorsa ki Hagi ye dünya basını tarafından Karpatların maradonası şeklinde anılmaktadır. Diyecek birşey kalmaz futbol bilgisi olmayan sadece ezilmiş duygularını bastırmak ve sidik yarıstırmak icin ben buradayım diyen bir kişilikten ileri gidemez...Hagi Makedon asıllı oldugu icin karpatlar bu arada uydurma bir lakap sanma artık herşeyi açıklama zorunda hissediyorum kendimi...Hagi R.Carlos'a Dersini carlos R.Madrid de oynarken verdi carlosu sahadan sildi aynısnı ilhan mansızda yapmıstır hatta .Lincoln Hagi'nin şuan için belki yarısı degildir ama biraz aklı olanda hagi ile carlos'u aynı kefeye koymaz bulundukları mevki olarak bile koyamaz.Koyabilen insana zaten diyecek birşey kalmaz .

İyi güsel o kadar yzmıssında.Benim alıntı yaptığım zat nedemiş bak bakalım? Ben ona hitaben yazdım bunu.En büyük star demiş. Bende eğer bir star söz konusu ile R.Corlos la kıyaslanabilecek bir oyuncu yok diyorum.

• lincoln şuan türkiye liginin en iyi yabancısı..carlos bile realdeki oynundan çok uzak inter maçı haricinde..ztn o maçta futbolcular kendilerini satsınlar die o performansı gösterdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

lincoln şuan türkiye liginin en iyi yabancısı..carlos bile realdeki oynundan çok uzak inter maçı haricinde..ztn o maçta futbolcular kendilerini satsınlar die o performansı gösterdiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi güsel o kadar yzmıssında.Benim alıntı yaptığım zat nedemiş bak bakalım? Ben ona hitaben yazdım bunu.En büyük star demiş. Bende eğer bir star söz konusu ile R.Corlos la kıyaslanabilecek bir oyuncu yok diyorum.

+1907

• Gerets galatasarayindan farkimi ?
    6 fb maci 5 yenilgimiz var 1 alibiyet o galibiyetde kupada tur gecmeye yetmedi
    trömse maclari 0 galibiyet
    bjk maclari 3 kez yendik 1 yenilgi 2 hazirlik maci 2 sindede yenildik super kupa gene yenildik toplamda yani 4 yenilgi geretsle
    trabzon maclari aynis ekilde basarisizlik.
    sampiyonlar liginde 4 puan sadece
    Simdi kalliyi iyi yada kotu demek icin erken daha hersey yeni ama Arda demekki orta saha da oynayabiliyormus geretsin denedimi ? derbi mac pozisyon veremden kazaniliyormus gerets yapabildimi bunun bjk attigi gol bile pozisyon sayilmazdi takimda edelet ve rekabet gerets bunu yapabildimi disiplin sahada birbini girtlaklayanlara ne yapti.
    Buraya daha tonla sey yazarim ama gerek yok zaten anlamazsinda sampiyon odlugumuz sene 3 puan odneyiz fener yenmek zorunda beraberlik bile yetmiyor adamlara 2 toy adam korkak bir kadro sistem yok sonuc 4.0 sonrasinda denizlide inanilmaz bir ruya gerceklesiyor.
    Sampiyon yapti oldu gecen sene gorduk halini her iyi futbolcu her antronerle oynayamaz arkadasim terim efendi nasil felipeyi rezil ettiyse alexsi daum fenerde kral yapti bunun gibi ornekler coktur kimsenin oynatamadigi sergeni lucescu oynatmis hem galatasarayda hemde bjk da sampiyonluk yakalamisdir ama terim sergenden fayda alamayip yollatmisdir iyi oyuncu demek iyi futbol yada basari demek olmuyor isin icinde bilgi sistem calistirma disiplin gibi seylerde var gerets buyuk maclarin adami hic bir zaman olamadi

• quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: red06

futbol bilgisi bakimindan ridvan dilmen>hincal uluc>kazim kanat>adnan aybaba>kucuk ibo>turnoff

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman Hagi'yi katma Lincoln ile karşılaştır Hagi onun gölgesinde ortada sıçan oynar demekle kendini küçük duruma düşürme bari,zaten biliyorsun ortada kimin sıçan oynadığını Carlos mu oynamıştı o maçta Hagimi ortada sıcan... NEYSE...

• Niye hala bu adamı dikkate alıp cevap veriyosunuz anlamadım gitti. Bi tane mantıklı yazısı olsa içim yanmayacak, belki de ciddi ciddi yazdı diyeceksiniz de cevap vereceksiniz. Hala boş yorumlar üzerine yorumlar yapıyorsunuz.
  • Lincoln Galatasarayda oynadığı futbol ve performans ile ayakta alkışlanıyor bunun yanında Linderoth'u eklemek istiyorum artık Galatasarayımız bireysel futboldan çok takım futbolu oynuyor. İsimlere yönelmek yerine takımın geneline bakmanız daha iyi olur
  • quote:

quote:

Cem Yılmaz kalitesinde bir espri.

• GS den daha kaliteli futbolcular geçti de böyle abartılmadı, uzun zamandır çekilen buhrandan olsa gerek...
  • Arkadaşlar sadece başlarını okudum yazının ama beni bu konularda yabancı bulabilirsiniz ama rıdvan dilmen dayım oldugu için bi kaç bişey sölemek istiyorum hee bende az çok fanatigimdir. dayıma sorsanız dedigi şey şu yıllarca fenerden ekmek parası kazanmasına ragmen hagi kıyası olmayan bi futbolcudur buna zindaneside dahil r.carlosuda mesala zidane belki hagiden iyidir ama hagiye benzeyemez bu anlamda benzersiz sahaların en baba yapılı futbolcusuydu zaten bu konuşmaların hagiyi kötüleyen kısmı bile onu yaşatır çünkü hagi hakkında konuştukça sadece onun futbolunu özledinizi özledimizi gösterir ki özlemeyen dünyalı olamaz .!! sorsalar zidaneye kim benzer delpiero benzer lampard küçük modeli derler ronaldinhoya kim benzer messi biraz benzer maradona messinin abisi resmen robinho ronaldinhonun akrabası gibi duruyo adriano cantolonın bi büyük bedeni vücut olarak tarzları aynı hee eger sorulursa hagiye en azından bazı yönleri benzeyen futbolcuda mı yok diye oyun tarzı deilde bence sinirleri ve sevinçleri cantolayla benziyo ve işte r.carlos a kim benziyo derseniz wederson hmn aklımıza geliyo zaten lincoln e benzeyen çok olmasada lamparda benzetiyorum ben sadece lampardın biraz daha takım oyununa yatkın ve tabiki lampardın çok daha fazlası var teknik olarak ama işte takım oyununa alıştırırsak en büyük sorunu bu zaten gerisi gelir alıştıgını ve takım oyunu sanki bizde sevdigini görebilirsiniz.

Hee Hagi bu futbolcular arasında tek kalan tek futbolcu ama olsun o zaten galatasaraydada hep öle deilmi.o artık ! !

• hee orda karlosun gölgesi yazan arkadaşa cvp lazım galiba ama hangi dünyada yaşıyıpta bi takıma avrupayı en dip sokaklarına kadar gezdiren ve gittigi takımları mecburen istanbula döken bi futbolcu var evet onun numarası onnumara. dünya takımlarına göre bi zmanlar milenyumdan önce sokak takımıydık doru ama hergün güneşi sadece bizim sokagımıza çevirmeyi başardık ve milenyumun yanlız takımı olduk siz 100 yılı lig kupasıyla biz kupayı sallamayan takımımızla 2000 yılı tek oldugumuz için koskoca avrupada yanlız kutladık !!
  • Niye birbirleriyle karşılaştırma ihtiyacı duyulduğunu anlamıyorum. Lincoln bir yıldızdır bu kadar basit. Ne kadar kaykı yapacağını göreceğiz. Umarım vermekte olduğunu bozmadan devam eder. Ayrıca bu futbolcuların başka ülkelerde gösterdikleri performansa ve o ülkenin yazarlarının fikirlerine itibar etmek çok işe yaramayacaktır. Hagi alınırken onun hakkında söylenenler ile Galatasaray'a verdiklerini bir tartın.
  • onu bunu bırakalm lincoln şuan en iyi yabancı türkiyedeki kıskanmadan zevk alın futbolundan..bende carlosu beğenerek izlerdm birkaç fener maçıda carlosu izlemek için oturdum tw başına ama ha carlosu izlyrm ha wederson
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.