Şimdi Ara

Alman vatandaşı olsaydınız meclisteki hangi partiye oy verirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Alman vatandaşı olsaydınız meclisteki hangi partiye oy verirdiniz?

(En Son Oy Tarihi: 30.12.2020)
Giriş

• Eski nazilerden varsa onlara verirdim
    Turkleri attirirdim almanyadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Eski nazilerden varsa onlara verirdim

Valla bende olsam attırırdım o yüzden afd ye oy verdim. Ülke bana kalsın. İstemiyorum kozmopolit ortam falan 

Zaten daracık ülke. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama cidden nüfusuna göre küçük bir ülke almanya galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 30 Aralık 2020; 1:36:7 >
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Evet bizle ayni neredeyse nufus ama kucuk.

Bizde toprak genis ama nufus batıya yığık.

• Hocam keşke bu partilerin görüşlerini ideolojilerinide birer cümle ile açıklasaydiniz. Benim alman siyasetinde tek bildiğim Hitler ve Merkel.

• Alman siyasetini pek bilmiyorum ama mülteci karşıtı, SJW'leşmemiş tek parti AfD galiba.

Sırf mülteci karşıtı diye AfD'ye verirdim, vergilerimle mültecileri niye besleyeyim ki?

AKP'li/SJW vb. olmadığım için mülteci/yasadışı göçmen istemem.

Ayrıca SJW Merkel çok fazla vergi topluyor, ceza adaletine de karşı.

AfD umarım bu alanlarda da Merkel'in zıttıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 30 Aralık 2020; 1:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Hocam keşke bu partilerin görüşlerini ideolojilerinide birer cümle ile açıklasaydiniz. Benim alman siyasetinde tek bildiğim Hitler ve Merkel.

Bunlardan birine oy verecek adam zaten bir zahmet ideolojilerini biliyordur diye düşündüm hocam. Peki siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 30 Aralık 2020; 1:49:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alman vatandaşı değil de alman olsam afd'ye veririm. eğer kendim olarak alman vatandaşıysam vermem. türkleri atarlar çünkü ülkeden.

• AFD türkiyede olsa türkiyedede AFD ye veririm oyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Eski nazilerden varsa onlara verirdim
    Türkiye'deki azınlıklar hakkında da aynı mi dusunuyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbilen

AFD türkiyede olsa türkiyedede AFD ye veririm oyumu
    Tam karşılığı değil herhalde ama benzeri İYİ değil mi vatansever milliyetçi filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum coluk cocuksunuz Turkleri atsinlar diye afd ye verirmis. Ulan bikere sen vatandasligi olan bir Turku nasil atiyorsun ulkeden? Atamazsin bir Almani atmaktan farki yok. Hadi at bakayim ne oluyor 2. dunya savasi yillari geride kaldi.

Ayrica yurtdisinda yasayan Turklere olan bu kiskanclik ve nefretiniz 2 km den belli oluyor yemin ediyorum. Ama tabi onlar haketmiyor siz hakediyorsunuz tum Almancilar atilmali yerine sizler getirilmeli cunku siz hakediyorsunuz muthis zekisiniz ustun vatandas vizesine basvurunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.