Alman ve Türk vatandaşlığım var ama Danimarka'da yaşamak istiyorum. Şu an Türkiye'de'yim 2-4 sene üniversite okuyup Danimarka'ya yerleşmek istiyorum ama alman vatandaşlığımla Danimarka vatandaşlığına geçebilir miyim bilen var mı? |
Alman vatandaşı bir insan Danimarka vatandaşlığına geçebilir mi?

-
-
bunu neden türkiye'de yaşayan insanların çoğunlukta olduğu bir forumda soruyorsun, alman forumlarında sormak yerine?
yazar burada kısaca çifte vatandaş olduğunu belirtmek istemiş.
yoksa gider alman forumlarında sorardı bu soruyu.
benim japonya forumlarına gidip türk vatandaşı ingiltere vatandaşlığına geçebilir mi diye sormamla aynı şey.
-
Wife Swap programı ile geçebilirsin, sen git alman karı ile evlen danimarkalı almanyaya geçmek isteyen adam bul sonra wife swap yapın karıları değiş tokuş edin hop danimarkalısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke benim de alman vatandaşlığım olsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa birliği üyesi değil mi kalk git yaşa
Danimarka vatandaşı olmana gerek yok
-
geçemezsin 3 ay vizesiz kalıp 3 ay sonrasında vizeni uzatabilirsin o şekilde çalışabilirsin de ama türkleri alman vatadaşlığından çıkarıcaklarmış seçim yapman gerekicekmiş ve son 5 yıl içinde 3 ayı geçkin almanyada bulunmayanların vatandaşlığı alınıcakmış diye okudum babay
-
danimarkada yaşaman için danimarka vatandaşı olmana gerek yok. zaten alman vatandaşıymışsın avrupa bölgesinde takılabilirsin istediğin gibi
-
1-Almanca bilmiyorum ayrıca google çeviri kötü çeviriyor bence
2-Almanların çok olduğu forum vs bilmiyorum varsa atarsan sevinirim
-
almanyada doğdum ayrıca alman vatandaşlığı seçicem nasıl atacaklar ?
-
yukardaki arkadaş vize gerekli demiş ben danimarkaya yerleşmek orda çlaışıp para kazanıp orda aile kurmak istiyorum onun için sordum
En Beğenilen Yanıtlar

bunu neden türkiye'de yaşayan insanların çoğunlukta olduğu bir forumda soruyorsun, alman forumlarında sormak yerine? yazar burada kısaca çifte vatandaş olduğunu belirtmek istemiş. yoksa gider alman forumlarında sorardı bu soruyu. benim japonya forumlarına gidip türk vatandaşı ingiltere vatandaşlığına geçebilir mi diye sormamla aynı şey. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X