Şimdi Ara

alman kurdunun çocuklara ısıracak gibi havlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köpeğe bizim köydeki yaşlı bir adam bakiyormuş .ben bakamam artik deyip salacakti bende dedim bana ver diye köpek 8 - 9 aylik cok akilli her dedigimi yapiyor. safgan fakat eski sahibinin cocuklari taş atmış . Köpegin zinzirini birakiyorum buyuklere hicbisey yapmiyor ama bir cocuk gordugunde şaha kalkarak havliyor isiracak gibi .ne yapmam lazim acil bilen varsa soylesin. Bazilari kopegi baskasina ver isirir diyor bazilari ise egitim verirsen bisey yapmaz diyor bazilari havlayan kopek isirmaz diyor bazilari hic bisey demiyor. Aslinda evdeki cocuklara mama verdirtiyorum kopek gayet sakin ama yemek bitince tekrar havliyo zinciri zor tutuyorum ....umarim aciklayici olmustur ne yapmam gerektigini soylerseniz cok mutlu olurum simdiden tesekkurler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bir uzmana danışılması taraftarıyım. O doğrultuda eğitim verdirebilirsiniz.
  • mimarenesm M kullanıcısına yanıt
    Bilgisi olmayan insanlara danışmayın. Köpeğin rehabilitasyona, itaat eğitimine ve kendisine gerçekten sahiplik edecek birine ihtiyacı var. Çoğu sahip köpeğe yemek diye saçma sapan ne idüğü belirsiz bir şey verir. Sokakta köpeği dolaştırmaz kendisi dolaştırılır ve malesef zaman zaman kimileri kendinde eksikliğini gördüğü özellikleri sert görünen ne kadar köpek varsa onu beslemeye çalışarak gidermek ister. Sonuç kabustur.
    Kurt köpeği iyi eğitim alan bir köpektir. Kısırlaştırılmamışsa 7-8 aydan itibaren baskınlık kızışma sonuçları su yüzüne çıkar. Birlikte iyi bir kurumdan eğitim alın ya da bir kaç hafta içinde bu konuda bulabildiğiniz tüm kaynakları, kitapları okuyun.

Çözülmeyecek bir sorun değil. Ama doğru ellerde ve yöntemlerle... İstanbul üniversitesi veterinerlik fakültesindeki köpek psikologlarına gidip konuşmaya çalışın.

Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleWing -- 21 Eylül 2013; 12:47:08 >

• Çok dogru bende oyle dusunuyorum itaat ediyor ama kucuk cocuk gordugunde havliyor zinziri kiracak sekilde fakat yanima gel dedigimde geliyor . Veterinere danistim oda dogru egitimle her seyi yapablirsnz dedi ...isirmasindan korkuyorum ... bazilari alissa bile cocuk ani bir sey yaptiginda isirir diyor...o tas atani bi bulsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarenesm -- 21 Eylül 2013; 13:10:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.