Şimdi Ara

Alman kurdu alıcam yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz Alman kurdu alıcam safkan 1-2 aylık alman kurdu fiyatları ne kadar 400-450 liraya satanlar var safkan alman kurdu 450 liramıdır ?

Ayrıca balkonda bakmayı düşünüyorum bana önerileriniz varsa yazabilirsiniz ayrıca daha önce beslemiş olanlar aklına gelen ne varsa yazarsa sevinirim :)

• Uppppauauup
  • ben satıyorum 400 tl 50 günlükler daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam köpeği 2 yıl sonra başkasına vereceksen yada sokağa bırakacaksan hiç alma. Köpek bakmak zor iştir. Her gün en az 1-1.30 saatini ona ayırmalısın. Bunun dışkı temizlemesi var gezdirmesi var eğitmesi var taranması var kısaca bunları düşünerek al

• quote:

Orijinalden alıntı: Nietzsche*

Hocam köpeği 2 yıl sonra başkasına vereceksen yada sokağa bırakacaksan hiç alma. Köpek bakmak zor iştir. Her gün en az 1-1.30 saatini ona ayırmalısın. Bunun dışkı temizlemesi var gezdirmesi var eğitmesi var taranması var kısaca bunları düşünerek al

Hocam ölene kadar benimle olacak. Biliyorum ilgi ister bende akvaryum var inan köpekten çok daha zordur bitkili akvaryum bakıyorum günde 2 saat ugrasmak gerekiyor köpeklede ugrasırım sorun olmaz safkan Alman kurdunu maksimum kaç tl ye bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngLand44

ben satıyorum 400 tl 50 günlükler daha

Fotoğrafları varmı hocam, birde aşıları, karnesi vs. tamammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitter03

quote:

Hocam köpeği 2 yıl sonra başkasına vereceksen yada sokağa bırakacaksan hiç alma. Köpek bakmak zor iştir. Her gün en az 1-1.30 saatini ona ayırmalısın. Bunun dışkı temizlemesi var gezdirmesi var eğitmesi var taranması var kısaca bunları düşünerek al

Hocam ölene kadar benimle olacak. Biliyorum ilgi ister bende akvaryum var inan köpekten çok daha zordur bitkili akvaryum bakıyorum günde 2 saat ugrasmak gerekiyor köpeklede ugrasırım sorun olmaz safkan Alman kurdunu maksimum kaç tl ye bulabilirim ?

Dostum yanlış hatırlamıyorsam bunların bir cinsi vardı düşük bel di galiba onlar biraz daha özel ama safkan bir alman kurdu yaklaşık 400-600 tl arası değişir. Sahibinden.coma bak google'dan araştır bulursun umarım istediğin köpeği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anasına babasına bağlı . Şampiyon bir aileden geliyorsa 500 600 e bir patisini bile alamazsınız hocam .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitter03

quote:

Dostum yanlış hatırlamıyorsam bunların bir cinsi vardı düşük bel di galiba onlar biraz daha özel ama safkan bir alman kurdu yaklaşık 400-600 tl arası değişir. Sahibinden.coma bak google'dan araştır bulursun umarım istediğin köpeği

Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

• aşı ve karneler bugün çıkarıldı . Yavru zaten büyüyünce haraketler anneye,görünüş babaya benzer. Anne baba safkan düşukbel. Erkek alcksan arka sokaklrdki GARİP in aynsı olacktır. . Dişi son 450 tl. Erkek 350 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: EngLand44

aşı ve karneler bugün çıkarıldı . Yavru zaten büyüyünce haraketler anneye,görünüş babaya benzer. Anne baba safkan düşukbel. Erkek alcksan arka sokaklrdki GARİP in aynsı olacktır. . Dişi son 450 tl. Erkek 350 tl.

Hocam bana yaz'a lazım ya keşke yazın doğursaymış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Anasına babasına bağlı . Şampiyon bir aileden geliyorsa 500 600 e bir patisini bile alamazsınız hocam .

ne şampiyonu hocam at mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Anasına babasına bağlı . Şampiyon bir aileden geliyorsa 500 600 e bir patisini bile alamazsınız hocam .

ne şampiyonu hocam at mı bu

Valla hocam bunlarında yarışmaları , müsabakaları oluyor .
    Her ne kadar Türkiye'de ciddiye alınmasa da Belçika'da,Hollanda'da ciddi müsabakalar oluyor . Kategorilerine göre .
    O yarışmalarda derece alan köpekler ya da onların yavruları çok ciddi rakamlara satılıyorlar . O açıdan söylemiştim
    İstanbul'da bir çiftlik vardı . Alman çoban köpeği yetiştiren . Alacak arkadaşa tavsiyem o tarz çiftliklerden alması .
    Keza petshop'tan ya da köpek sahibinden alınan yavrularda sağlık problemleri oluyor . Ki Alman kurtları problemli köpekler sağlık açısından . En basitinden kalça problemleri ve deri sorunları gibi .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.