Şimdi Ara

Alman coban kopegi ve pitbull arasinda kaldim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben pitbull almistim aldiktan 5 gun sonra geri verdim sorunlu cikti aldigim adama geri verdim
    Simdi ben 2 ay sonra istanbula gidicem orda 1 ay durucam ve geri donucem belcikaya
    Ben tehlikeli bi yerde yasiyorum hirsizlar zenciler alkolikler falan
    Ve tek basima yasiyorum
    Beni olumune korucak ve olumune sevicek bir kopek istiyorum

Alman kurdu guzel koruyo falan ama yeterince gucu yok gibi geldi bana
    O yuzden acaba pitbull mu alsam yeniden diyorum

Gelip bana gucu napicaksin kopekmi dovustuceksin falan demeyin guclu olmasini istiyorum beni koruyabilsin diye

Beni hem cok sevicek hem cok iyi koruyacak hemde cok iyi bir dost olmasini istiyorum

Bu 2 kopek arasinda kaldim en az 20 kisinin tavsiyede bulunmasi lazim ki karar veriyim pisman olmak istemiyorum cunku

Simdiden cevap vericek arkadaslara tesekkur ederim

• Ben alman kurdu alın derim.Çok dengeli bir köpektir koruma işini de layıkıyla yapacağına emin olabilirsiniz.Sahibine ölesiye aşıktır çok zekidir kolay eğitilebilir

Edit:Aslında iyi bir seçeneğiniz daha var.İlla aşırı koruyucu bir köpek istiyorsanız Rottweiler düşünebilirsiniz.O da sahibine aşırı sadıktır ama koruma güdüleri çok baskın olduğu için herkesi herşeyi tehdit olarak algılayabilir.Mesela sokakta bir köpek gördüğü an bunu tehdit olarak algılayıp saldırabilir vesaire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poissonnariat -- 14 Mayıs 2014; 4:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poissonnariat

Ben alman kurdu alın derim.Çok dengeli bir köpektir koruma işini de layıkıyla yapacağına emin olabilirsiniz.Sahibine ölesiye aşıktır çok zekidir kolay eğitilebilir

Edit:Aslında iyi bir seçeneğiniz daha var.İlla aşırı koruyucu bir köpek istiyorsanız Rottweiler düşünebilirsiniz.O da sahibine aşırı sadıktır ama koruma güdüleri çok baskın olduğu için herkesi herşeyi tehdit olarak algılayabilir.Mesela sokakta bir köpek gördüğü an bunu tehdit olarak algılayıp saldırabilir vesaire.

Peki pitbulla ne dersiniz ?
  • Rot alıyodun en son...
  • Pitbull'u eğitmek çok zor,dengesiz bir karakteri var Pitt'in.

•  Alman coban kopegi ve pitbull arasinda kaldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cocuklu Aileler icin Tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.