Şimdi Ara

alman çikolatasını türkiyede nasıl bulurum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
19.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Berlin'e gidince bir denerim.

canın istediğin zaman gidebiliyosun demek.
    7abi sen ne şanslısın bak kaç yasındayım ve sana göre basit olan berlin.benim hayalim.

orada bir bankta oturup insanları izlemek ahh orda ne tarih var abi sen bilioyomusun.

almanya muzik ihazlarında gıda da görsel cihazlarda insatta dünyada 1 numara farkındaysan abi bir asansore binerken bile ccıkan seslere bak.hi end dir kalitesi.

parlayan cop kutularına bakmayı ihmal etme.
    karsıdan karsıya gecerken yaya gecitinden geç ama geçerken öğrettikelri gibi sağa sola bakmana gerek yok.asıl durduklarına bak.
    sanayi de düyada 1 nmara olan almanya ya şöyle kus bakısı bakıcak bi yer bul abi baktıgında ilk aklına gelen ne olur bende bilmiyorum.

bi taksi çağır abi bindiğin arabaya dikat et son model mersedes.
    yolda ayagın burkulrsa insanların yarımlarını hemen tepende gorceksin.

canım ulkem türkiyem neden böyle değil ekonomi mi yoksa insanlar mı bilmiyorum çözemiyorum.
    adamlarda deniz yok be ama eminim balık ithalatları bile vardır

neyse nussbeisser için almanyaya teekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Berlin'e gidince bir denerim.

abi sinirimbolzdu ya gidince denerim diosun
    fransadan sanatı al almanyadan aklı al avusturyadan mimarı al.
    ne şanslısınız abi ya

vala kusura bakma abi dayanamadım tek hayalim berlinde bir bira idi :(
  • virtualdjcubase V kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için de kolay değil, Erasmus sayesinde gidiyorum. Asıl hayalim Japonya, Kyoto'da doğal güzelliklerin içinde dilediğimce dolaşmak, oralara yerleşmek. Kızacaksın ama elimdekiyle yetinmeye çalışıyorum. Belki bu yolculuk sonrakiler için bir vesile bir basamak olur umuduyla gidiyorum. Yoksa Avrupa'ya gitmek pek de umurumda değil açıkçası. Kendimi geliştirmek başlıca amacım. Gerisi fasa fiso gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

alman çikolatasını türkiyede nasıl bulurum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Çok güzel çikolatadır ama bence alternatifleri yüzde 80 90 karsiliyor tadini 15tlye falan değmez

Tofifee ve ferrero rosher benim icin yerleri doldurulamaz yemediyseniz kesin deneyin

Orijinalden alıntı: hamza5806

Çok güzel çikolatadır ama bence alternatifleri yüzde 80 90 karsiliyor tadini 15tlye falan değmez

Tofifee ve ferrero rosher benim icin yerleri doldurulamaz yemediyseniz kesin deneyin

hocam 2 sininde tadını biliyorum şahsi fikrim ben beğenmiyorum damak daha güzel bence.
    hem sizin begendiğiniz bir tanesi içi ballı top seklinde falan yani pek çikolata kategorisi değil gibi.

yorum için teşekkürler

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Çok güzel çikolatadır ama bence alternatifleri yüzde 80 90 karsiliyor tadini 15tlye falan değmez

hocam 2 sininde tadını biliyorum şahsi fikrim ben beğenmiyorum damak daha güzel bence.
    hem sizin begendiğiniz bir tanesi içi ballı top seklinde falan yani pek çikolata kategorisi değil gibi.

yorum için teşekkürler

Hocam hangisi ballı yav ben hic bal tadi almadim?

Tofifeyi sevmeyen gördüm ama ferreroyu sevmeyen ilk sizsiniz olsa bi kutu gömerim şimdi sabah sabah :D

Bence normal satilan cikolatalar eti nestle ülker falan hep aynı nutellayla cokokrem bile tat olarak aynı ben çok ayıramıyorum galiba ya da hepsini sevdigimden yiyip gidiyorum iste :D

• arkadaşlar sonunda neten satılan bi yer buldum bilgi vereyim dedim.

yalnız 16 tl ye gelior garko ile 1 adet.pahalı deil mi ya varmı bildiğinz bi koli alsak ucuza :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.