Şimdi Ara

Alman ağacında ilerleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alman agacından gitmeye karar verdim tier 4 teyim ama ilerleyemiyorum hemen patlatıyorlar nasıl oynamalıyım ne yapmalıyım birde son günlerde cok dengesiz maclara cıkıyorum tier4 teyim 8 lerle savasıyorum

• tier 4 de ne var sende bilmiyorum ama tier 8 le ne yapsan kapışamazsın bu durumda hızlıysan düşman tanklarının arasına dak tankları görünür yaptığın için puan alır ve erkenden ölmüş olursun tier 5 ile sağlam birde top alabilirsen kendine o zaman pusup düşman tanklarının zayıf noktalarına atış yapmak en mantıklısı

MONSTER Abra A5 V9.1 i7 7700HQ 2.8GHz | 16,00 GB Ram | Windows 10 64 Isletim Sistemi | NVIDIA GTX 1050 4GB

World Of Tanks : AsikGenc95

• ben indien a kadar geldim. ama o kadar saçma oluyorki hep tier 8-9-10 lar karşıma çıkıyor 2 gündür daha takım hiç kazanamadı bende hala x2 olarak duruyor..
    amacım Leopard tankını almak yoksa bu indien döküntüsü hiç çekilmez.

Orijinalden alıntı: StarForce

ben indien a kadar geldim. ama o kadar saçma oluyorki hep tier 8-9-10 lar karşıma çıkıyor 2 gündür daha takım hiç kazanamadı bende hala x2 olarak duruyor..

indien tıer ına gore guzel ve ıyı bır tank, sen bunu beğenmedıysen hiç devam etme bence çunku leopart pta yı hiç çekemezsın, indien i mumla ararsın..

Orijinalden alıntı: tutankamon3074

quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

ben indien a kadar geldim. ama o kadar saçma oluyorki hep tier 8-9-10 lar karşıma çıkıyor 2 gündür daha takım hiç kazanamadı bende hala x2 olarak duruyor..

indien tıer ına gore guzel ve ıyı bır tank, sen bunu beğenmedıysen hiç devam etme bence çunku leopart pta yı hiç çekemezsın, indien i mumla ararsın..

PTA yı fulleyince indienden kurtulduğuma sevindim.Tank spot tankı değil sniper tankı.
  • değerli cevaplarınız için teşekkür ederim tier 4 tankım zayıf yinede yaklaşık olarak kendi seviyemde oynadığım zaman yine birşeyler yapılabiliyor ama oyun denge sisteminde sorun var 8.7 oynuyorum 3 4 gündür hem denge hem grafik açısından bana daha iyi geldi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.