Şimdi Ara

ALMALIMIYIM?????? YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus P535 buldum 0 (orjinal) 549.00 YTL. sizce fiyatı uygunmu? Şarj aleti yokmuş bi tek Normalde deli gibi N82 'nin siyah olanını bekliyordum deli gibi aylardır ama bu telefonu bu fiyata almam sizce dahamı mantıklı olur? yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum...

• -Aldığın yer güvenilir mi ?
    -Garanti belgesi ve fatura gibi evrakları verecekler mi ?
    -Ürünün kaçak olmadığına emin misin ?
    -Şarj aletinin niçin verilmediğini araştırdın mı ?
    -Ürünü eline alıp stabil bir şekilde çalıştığını test ettin mi ?

Tüm bu soruların cevabını EVET olarak gönül rahatlığıyla verebiliyorsan tabiki alabilirsin.
  • Ürün mavibilgisayar,vatanbilgisayar,bimeks,teknosa tarzı bi yer güvenilir olduğunu söyleyebilirim ürünün jelatini üstünde duruyor:S sadece bataryası yok kutuda oda bilinmiyor...ama fiyatı bu garantisi duruyor N82 black'i beklemelimiyim yoksa Asus P535 i alıp yoluma devammı etmeliyim? dahamı mantıklı olur???
  • birazda kullanım amacına bağlı....benim arkadaşım kullanıyor inan ben kullanamadım p535 i...
    aradığın özellikler doğrultusunda hareket etmelisin.bide n82 black gelmedimi yav.
  • Teşhir ürünü olmamasına dikkat et derim.Eğer ürün sorunsuz ve teşhir değilse P535 daha mantıklı bir seçim olacaktır.Özellikle bu fiyata.
  • Teşhir ürünü değil yani ekranının üstünde jelatini dahi duruyor gerçi ama...asus p535 ile asus p750 arasında fark varmı çok ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.