Arkadaşlar bu alt clanı herhangi bir clan başkanı bozabiliyormuş bu nasıl oluyor ? Anlatırsanız sevinirim...
Bugdan kaynaklanan bisey!Bende anlamadım daha...
başka bir clan başkanımı bozuyor nasıl yani böyle bir şey varmı?
Walla ben de bugün duydum . Ally aldım birinden başka bi clan başkanı bozar dedi bana
anlamadın biraz acar mısın?
Zaten ben de pek bişey anlamadım o yüzden sordum . Bana ally verenin dediği şey allyi herhangi bir clan başkanı bozabiliyormuş.
ilginç bi macro nasıl yüklendiğini we yapıldığını bilmiorum ama onu yaptığınız zaman istediğinz alyy clanının pelerinini düşürebiliosunz..bu başka clan liderleriyle ilgisi yok sadece bi bug dan dolayı bulunmuş bir macro
adamlar her şeyin macrosunu bulmuş
benım alt clanda öle gitmesin ne zmandan berı bu sölenti var bilıyomusunuz
Adam oclana girip bu clandan çıkıyo Bug dan yararlana bilir
böle bişi var herangibir clan baskanı düşürebilir quit confederansy veya ban knights dediği zmn sizin üstünüze tıklayıp plrin düşer
topicte 9 mesaj war 900 küsür kişi bakmış ama.İlginç..##
hiç biriniz bişi bilmiosunuz ya komiksiniz macroymus muahuahuahu
hiç gulceim yoktu
herhangi bi clan lideri ally almış bi clan liderinin ustune tıklayıp command dan ban_knights derse ally i patlatır ailesinin sovulmesini isteyen yapsın bana yapıolar giriorum tum sulalesine
oh be sonunda işime yarar bi cevap geldi sağol
eger sen clan başkanıysan ally olan bir clan başkanı gordugunde adamın üstüne tıkla sonra H ye bas ordan KİNGHTS a tıkla oradanda BAN_KİNGHTS de adamın pelerini düşer :) bu bir bugdır bende cok yaptım zevkli bişi
Bana da kaç kere oldu ne istiyolar anlamıyorum .
yapanlar ve yapmayanlar var aynı topicte birileri sülalesini elden geçiriyor öbürü zevkli diyor garip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme