Şimdi Ara

Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
7.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cinéma

    Çok iyi oyundu.Şu server 1-2 yıl önce açılsaydı çok farklı olabilirdi

    Çok iyi oyun olduğu için bu kadar uğraşıyorum. 2 Gündür oyun hakkında bilgi toplamaya ve insanları bu oyuna yönlendirmek için rehberler hazırlamaya çalışıyorum. Gelin beraber farklı yerlere taşıyalım oyunu hala umut var.

    Ben 2015'te insanların bu oyunu oynayacağını sanmıyorum.Çoğu kişi oyunu tanımıyor bile daha doğrusu çok yanlış tanıyorlar.Reklamlarla çok büyük paralar harcayarak insanları kendine çekmesi lazım tabi bunu yaparken de yeni çıkmış LoL gibi MOBAlarla ve ESO gibi MMORPGlerle yarışması gerek.Umarım başarılı olurlar, oyuna katılıp destek olmayı da çok isterdim ama bu aralar meşgulum ne yazık ki.Size bol şans :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cinéma

    quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cinéma

    Çok iyi oyundu.Şu server 1-2 yıl önce açılsaydı çok farklı olabilirdi

    Çok iyi oyun olduğu için bu kadar uğraşıyorum. 2 Gündür oyun hakkında bilgi toplamaya ve insanları bu oyuna yönlendirmek için rehberler hazırlamaya çalışıyorum. Gelin beraber farklı yerlere taşıyalım oyunu hala umut var.

    Ben 2015'te insanların bu oyunu oynayacağını sanmıyorum.Çoğu kişi oyunu tanımıyor bile daha doğrusu çok yanlış tanıyorlar.Reklamlarla çok büyük paralar harcayarak insanları kendine çekmesi lazım tabi bunu yaparken de yeni çıkmış LoL gibi MOBAlarla ve ESO gibi MMORPGlerle yarışması gerek.Umarım başarılı olurlar, oyuna katılıp destek olmayı da çok isterdim ama bu aralar meşgulum ne yazık ki.Size bol şans :)

    Sağlık olsun hocam buraya yorum yazmanız bile bize bir destek. Ben lolde pek gelecek göremiyorum. Yani aynı harita binlerce kez oynuyorsunuz ne zaman bitecek gerçekten çok merak ediyorum. O gidince biz burada olacağız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 8 Nisan 2015; 16:35:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

    quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

    quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    Hocam bende hep sizin gibi dedim niye F2P serverlarda bir türlü eşitlik yok diye ama firma 12 milyon dolar harcamış bu oyuna tabi abarttılar onuda kabul ediyorum harcadıkları paranın katlarını kazanmak için oyunu saf p2w haline getirip içine ettiler. 12 vs 1 izledim ben

    Not: O 1 kişi kazandı.

    Türkçe dil desteği varmı? + bu oyuna yeni başlayacak olan için sizce geç kalınmış bir oyun değilmi? son olarak oyunu denemet istiyorm diyelim önce parayı yatırıptamı deneme yapılıyor eğer öyle ise biraz saçma ben deneyip beğenirsem zaten devam ederim.

    Oyun seslendirmeleriyle beraber tamamen Türkçe yazmayı unutmuşum onuda ekleyeyim konuya,

    Oyun şu anda 65 lvl e kadar çok derin bir hikaye içeriyor. Ama zaten benim buradaki amacım 3-4 senedir milletin parasını sömüren F2P serverını tanıtmak değil yeni çıkan P2P serverına can katmak ve P2P serverında herkes sıfırdan başlıyor yani diğer insanlarla aynı durumda olacaksınız geç kalındıysa herkes geç kaldı sever çıkalı daha 3-4 ay anca oldu(sanırım) geçen girdiğimde bir iki tane 65 lvl görmüştüm yani lvl atlamak da zor bir iş değil.

    Oyunu indirip kuruyorsunuz. İlk başta 1gb kadar bir dosya indiriyor o andan itibaren oyuna girebiliyorsunuz geri kalan kısmını ise(6-7gb) siz oyun oynarken yada bilgisayar boşta iken arka planda indiriyor.

    Oyunu kurunca sitesinden bir hesap oluşturun. Hesabınızla oyuna girerken 2 farklı server çıkıcak biri [F2P] New Frontier diğeri ise benim konuyu açma amacım olan [P2P] Smugglers Paradise, P2P serverına girdiğiniz anca bir aylık süreniz başlıyor ve her hangi bir ücret yada kredi Kartı No istemiyor direk olarak oynaya biliyorsunuz.

    Resimi Site:http://tr.allods.com/

    Eline sağlık kardeşim tşk.ederim akşam eve gidince indireyim sen hangi ırk ve class oynuyorsun ben özellikle PVP den hoşlanırım pvp çarı önerebilirmisin uzak veye yakın sınıf olabilir yanlız oyunun pvp si hakkında biraz açıklayıcı bilgi verirsen çok memnun olurum.

    Sınıflar ve PvP konusunu yukarıda anlatmaya çalıştım. Ama en iyisi denemek ve sevdiğinizi oynamaktır. PvP konusunda sıkıntınız olmasın server biraz daha canlansın her dakika pvp yapma şansınız olacak. PvP alanları çok geniş hem normal haritalarda hem özel geçitler kullanılarak gidilen ve nadir eşyalar için savaşılan haritalarda hemde savaşlar sekmesinden sıraya katılarak farklı amaçları olan(nokta ele geçirme, sandık kapmaca felan) pvp oyunlarında pvp yapabilirsinz.




  • final fantasy varken bu oyuna aylık para verenden şüphe duyarım ^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken54

    final fantasy varken bu oyuna aylık para verenden şüphe duyarım ^^

    Hocam öncelikle oyun tamamen türkçe en büyük avantajlarından, ikincisi başka hiç bir oyunda göremeyeceğiniz sınıfları var aynı zamanda pvp için çok fazla alan ve son olarakda astral denen ve bir mmorpg oyununda gemi savaşları yapmanızı sağlayan sistemi var.

    Dediğiniz oyuna biraz göz attım pvpler hep aynı arenedaydı(yada ben yeteri kadar bakmadım) aynı zamanca bana aşırı fantastik geldi her yer rengarenk, savaş mekaniklerini de beğenmedim karaterin yürüşleri felan çok yapmacık duruyordu.Grafikleri ise iyidi. Trailerlarına ise lafım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 9 Nisan 2015; 3:43:43 >
  • Oyuna ilk başlayanlardanım imparatorluk, prestij, reaction gibi büyük guildlerde 2-3 sene boyunca oynadım. Oyun baya kapsamlı bi oyun Türkçe olmasına rağmen ama tek sorunu pay to win olmasıydı. En son 1 ay önce baktığımda p2p serverı hayal server gibiydi. Türk topluluğu varmı orda guild falan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

    Oyuna ilk başlayanlardanım imparatorluk, prestij, reaction gibi büyük guildlerde 2-3 sene boyunca oynadım. Oyun baya kapsamlı bi oyun Türkçe olmasına rağmen ama tek sorunu pay to win olmasıydı. En son 1 ay önce baktığımda p2p serverı hayal server gibiydi. Türk topluluğu varmı orda guild falan ?

    Türkler var ama kendilerine özel guild açacak kadar fazla sayı bulamamışlar. Bende burada türk saysını arttırmaya çalışıyorum ama oyun o kadar kapsamlı ki çok zorlanıyorum. İttifak tarafından geçen gün girdiğimde 3 birlik vardı iki birliğe sordum kaç kişisiniz diye 100 civarı dedi 3. birlikten biriyle konuşmadım. Türk sayısıda gittikçe artıyor dün 4 kişi gördüm online lvl kasan belkide benim görmediğim bir sürü kişi astral deydi. Oyuna tekarar girince türk sayısını öğreneceğim.




  • Bu oyun bana silkroaddan sonra tek zevk veren mmorpg idi gerçekten çok güzel bi oyundu ama Türk yöneticiler o kadar kötü ve adi bir yönetim sergiledikleri için üstüne taş basmak çok zor olduğu için kendi kendini yedi bu oyun.Asateph te ne eleman kovalardık arkadaşımla onun tadı hala aklımdadır yukarda bi arkadaş demiş oyuna gereken özen gösterilseydi eğer bu oyun na us uk rus türk vs aklına gelebilecek her millette ülkede patlar ve wowu belkide tahtından olmaya zorlayan tek rpg olurdu.Çünkü gerçekten temeli çok sağlam oturtulmuş efekt olarak hikaye olarak türkçe destek olarak pvp pve sistemi olarak çağın en kalitelilerindendi.Herhalde bu kadar güzel bi yapıtı hangi sektörde olursa olsun böyle batıran içine eden yönetici yapımcı patron vs görmemişsinizdir.Ekmeğin yağlı tarafını uzun yıllar boyunca yeme potansiyeline sahip bir ''ürün''ü yerle bir ettiler.30 yerine daha uyguna yapsalar aslında hala başlanabilir ama zor yani bu saatten sonra reklam vs uğraşmaları lazım çünkü çevrede alternatifler baya çoğaldı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Clown

    Bu oyun bana silkroaddan sonra tek zevk veren mmorpg idi gerçekten çok güzel bi oyundu ama Türk yöneticiler o kadar kötü ve adi bir yönetim sergiledikleri için üstüne taş basmak çok zor olduğu için kendi kendini yedi bu oyun.Asateph te ne eleman kovalardık arkadaşımla onun tadı hala aklımdadır yukarda bi arkadaş demiş oyuna gereken özen gösterilseydi eğer bu oyun na us uk rus türk vs aklına gelebilecek her millette ülkede patlar ve wowu belkide tahtından olmaya zorlayan tek rpg olurdu.Çünkü gerçekten temeli çok sağlam oturtulmuş efekt olarak hikaye olarak türkçe destek olarak pvp pve sistemi olarak çağın en kalitelilerindendi.Herhalde bu kadar güzel bi yapıtı hangi sektörde olursa olsun böyle batıran içine eden yönetici yapımcı patron vs görmemişsinizdir.Ekmeğin yağlı tarafını uzun yıllar boyunca yeme potansiyeline sahip bir ''ürün''ü yerle bir ettiler.30 yerine daha uyguna yapsalar aslında hala başlanabilir ama zor yani bu saatten sonra reklam vs uğraşmaları lazım çünkü çevrede alternatifler baya çoğaldı.

    Hocam ağzınıza sağlık oyunun geçmişini süper bir şekilde özetlemişsiniz. Şu P2P olayını en başta yapsalardı. Wow'u tahtından edeceğine hiç bir şüphem yok, bu kadar gerçekçi grafikleri bi bu oyunda gördüm. Ayrıca savaş mekanikleride çok üst düzeyde hikaye desen zaten almış başını gitmiş. Ama oyun yapımcıları uzun vadede hem insanları eğlendirip hem para kazanmaktansa kısa vadadede f2p sayesindee belki milyonları cebe attılar sadece ceplerini düşündüler.

    Bedelinide oyuncu azlığı nedeniyle serverlarını birleştirmek zorunda kalarak ödediler. Şimdi ise f2p server'ı batışta son çare p2p'ı deniyolar. Bence geçte olsa oyun için umut var. Para meselesine gelince 30 tl yi oyun golduylada ödeyebilirsiniz. Tabi yeteri kadar gold biriktirebilirsiniz. Yada yarsını gold ile ödemeye çalışır üstünü gerçek parayla kapatırsınız. Her ay tek tek ödemek yerine 3 ay birden kombo yaparsanız indirimeri felanda var yani para konsunda pek sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Helede bu kalitede bir oyun için

    Yıllar önce öyle bir reklam yapmışlardı ki ortalık ücretsiz dağıtılan CD'lerle dolmuştu. Keşke gene böyle bir reklam yolluna gidilse bir oyun dergisinde adını yeniden duyursa alır başını gider bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 10 Nisan 2015; 4:18:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    O kadar oyun çıktı wow killer diye hepsi f2p oldu lütfen karşılaştırma yaparken dikkat ediniz

    Oyunda assassin hangisi oluyor daha önce indirdiğimde bulamamıştım diye hatırlıyorum henüz indirmedim ama indirmeyi düşünüyorum.Bu oyun eso b2p , wildstar , rift , swtor , dc universe gibi oyunlardan iyi mi bu oyun iyi olmalı ki para verilsin ama en büyük avantajı türkçe olması türk olması.

    Aslında bir çok sınıf assassin gibi oynana bilir ama sizin aradığınız casus sınıfı eğer yakıncı kasarsanız yere düşen rakibi bir daha kalkamadan kesebilirsiniz. Tabi uzakçı olarakda güzel işler çıkartıyor. Yeteneklerinizi ve geliştirme ağaçını(talent) 15. seviyeye kadar ücretsiz sıfırlayabilirsiniz.Ondan sonra ise belli bir gold karşılığında bu hizmeti
    alabilirsiniz.

    Dediğiniz gibi oyunun tamamen türkçe seslendirmelerinin ise son gelen patch teki haritalar hariç türkçe olması nedeniye(%80-85) yarışa 1-0 önde başlıyor. Deneyince bana da görüşlerinizi yazın hocam bende merak etmeye başladım acaba ben mi abarytıroum diye

    Casus-Assassin olarakda bir kaç şey söyliyeyim. Birden düşmanın yanında belirip üstünden yuvarlanıp(animasyonuna bayılıyorum bu yeteneğin) yere düşürdüğü için kombosunu yapıp çok yüksek hasarlar verdikten sonra geri tepme yeteneği sayesinde birden çok uzak masefelere geri sıçraya bilir bunu yaparken de düşmanın ayağının altına bilyeler atıp o alandaki her adımında yere düşüp düşüp durmasını sağlar. Bu sırada sis yeteneğiyle görünmez bir alan yaratır. Burada biraz takılınca kamufulaj yeteneğiyle etrafda dolaşır turlar kesilecek başka adam arar.

    Pek açıklayıcı olmadı çünkü genel özelliklerini değil bir aralar bana tek atan assassin hikayemi sizinle paylaştım. Hatırlayabildiğim şeyler bunlar yerlerde bilye belirdi sonrasında 4-5sn içinde öldüm ne olduğunu bile anlamadım.

    Not:https://www.youtube.com/watch?v=58hVyeuzJVY videoyu 5:10dan itibaren izletseniz sizin seçeceğiniz sınıfın uzakçısını görürsünüz.Karşısındaki adamda Tapınak Şövalyesi denen lanet sınıf oyundaki en sağlam tank. Aldığı hasarı 10sn sonra etki etmesi üzere 3 farklı kutsal duvarda tutuyor. Bu da yetmezmiş gibi o hasarı azalta biliyor sürsini uzata biliyor ve hatta silebiliyor.Bunun yanında öküz gibide dmg atıyor. Kesilmesi en zor sınıf.(Tek dalmayacaksın böylelerine 3-4 kişi girecen o zaman görür kutsal duvarı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 10 Nisan 2015; 10:55:08 >




  • Sin sınıfı yok galiba videolarına baktım bilemedim indirsemmi diye daha önce oynayıp sildiğim için temkinliyim.Brawler diye bir karakter var onunla mı başlamam gerekiyor.Türkçe olması Türk kitlesine saihp olması büyük fark yaratıyor benim gibi ingilizcesi berbat olan birisine çok faydası dokunuyor.

    Attığın videoya ve bir kaç videoya baktım grafikler skill efektleri binekler canlı renkler güzel duruyor.Varsın şövalyeyi rahat kesemeyelim ama şöyle görünmez olup millete çok vurabilecğeim sin sınıfı yok galiba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Sin sınıfı yok galiba videolarına baktım bilemedim indirsemmi diye daha önce oynayıp sildiğim için temkinliyim.Brawler diye bir karakter var onunla mı başlamam gerekiyor.Türkçe olması Türk kitlesine saihp olması büyük fark yaratıyor benim gibi ingilizcesi berbat olan birisine çok faydası dokunuyor.

    Attığın videoya ve bir kaç videoya baktım grafikler skill efektleri binekler canlı renkler güzel duruyor.Varsın şövalyeyi rahat kesemeyelim ama şöyle görünmez olup millete çok vurabilecğeim sin sınıfı yok galiba?

    Var hocam casus karaterini uzakçı olarak yapılandırısanız(yetenekeri ve gelişim aşamalarını) okçu olur. Yakıncı (meele) olarak yapılandırısanız assassin olur. Allods Melee Scout yazıp arayın aradığınızı bulmuş olursunuz.

    Edit:https://www.youtube.com/watch?v=YGFrIXN2CdQ buyrun izleyin yalnız şunuda belirteyim savaşçıyla pvp yapıyor ve o patch taki sacaşçılar o kadar güçlüydüki kendi ayarında başka sınıflarla 3 vs 1 yapıyolardı :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 10 Nisan 2015; 18:41:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Sin sınıfı yok galiba videolarına baktım bilemedim indirsemmi diye daha önce oynayıp sildiğim için temkinliyim.Brawler diye bir karakter var onunla mı başlamam gerekiyor.Türkçe olması Türk kitlesine saihp olması büyük fark yaratıyor benim gibi ingilizcesi berbat olan birisine çok faydası dokunuyor.

    Attığın videoya ve bir kaç videoya baktım grafikler skill efektleri binekler canlı renkler güzel duruyor.Varsın şövalyeyi rahat kesemeyelim ama şöyle görünmez olup millete çok vurabilecğeim sin sınıfı yok galiba?

    Var hocam casus karaterini uzakçı olarak yapılandırısanız(yetenekeri ve gelişim aşamalarını) okçu olur. Yakıncı (meele) olarak yapılandırısanız assassin olur. Allods Melee Scout yazıp arayın aradığınızı bulmuş olursunuz.

    Edit:https://www.youtube.com/watch?v=YGFrIXN2CdQ buyrun izleyin yalnız şunuda belirteyim savaşçıyla pvp yapıyor ve o patch taki sacaşçılar o kadar güçlüydüki kendi ayarında başka sınıflarla 3 vs 1 yapıyolardı :D

    Bakayım videolarına bir türlü güzel oyun bulamadım.Forsaken World gibi güzel oyun bulsam keşke.Serverda oyuncu kalmadı yönetim berbat hale getirdi oyunu sıfır reklam sıfır ilgi in cin top oynuyor şimdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Sin sınıfı yok galiba videolarına baktım bilemedim indirsemmi diye daha önce oynayıp sildiğim için temkinliyim.Brawler diye bir karakter var onunla mı başlamam gerekiyor.Türkçe olması Türk kitlesine saihp olması büyük fark yaratıyor benim gibi ingilizcesi berbat olan birisine çok faydası dokunuyor.

    Attığın videoya ve bir kaç videoya baktım grafikler skill efektleri binekler canlı renkler güzel duruyor.Varsın şövalyeyi rahat kesemeyelim ama şöyle görünmez olup millete çok vurabilecğeim sin sınıfı yok galiba?

    Var hocam casus karaterini uzakçı olarak yapılandırısanız(yetenekeri ve gelişim aşamalarını) okçu olur. Yakıncı (meele) olarak yapılandırısanız assassin olur. Allods Melee Scout yazıp arayın aradığınızı bulmuş olursunuz.

    Edit:https://www.youtube.com/watch?v=YGFrIXN2CdQ buyrun izleyin yalnız şunuda belirteyim savaşçıyla pvp yapıyor ve o patch taki sacaşçılar o kadar güçlüydüki kendi ayarında başka sınıflarla 3 vs 1 yapıyolardı :D

    Bakayım videolarına bir türlü güzel oyun bulamadım.Forsaken World gibi güzel oyun bulsam keşke.Serverda oyuncu kalmadı yönetim berbat hale getirdi oyunu sıfır reklam sıfır ilgi in cin top oynuyor şimdi.

    İndirin deneyin hocam zaten ilk başta 1gb indiriyor sonra siz oynadıkça arkaplanda geri kalanını indiriyor toplamda 7-8 gb civarı bir oyun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Sin sınıfı yok galiba videolarına baktım bilemedim indirsemmi diye daha önce oynayıp sildiğim için temkinliyim.Brawler diye bir karakter var onunla mı başlamam gerekiyor.Türkçe olması Türk kitlesine saihp olması büyük fark yaratıyor benim gibi ingilizcesi berbat olan birisine çok faydası dokunuyor.

    Attığın videoya ve bir kaç videoya baktım grafikler skill efektleri binekler canlı renkler güzel duruyor.Varsın şövalyeyi rahat kesemeyelim ama şöyle görünmez olup millete çok vurabilecğeim sin sınıfı yok galiba?

    Var hocam casus karaterini uzakçı olarak yapılandırısanız(yetenekeri ve gelişim aşamalarını) okçu olur. Yakıncı (meele) olarak yapılandırısanız assassin olur. Allods Melee Scout yazıp arayın aradığınızı bulmuş olursunuz.

    Edit:https://www.youtube.com/watch?v=YGFrIXN2CdQ buyrun izleyin yalnız şunuda belirteyim savaşçıyla pvp yapıyor ve o patch taki sacaşçılar o kadar güçlüydüki kendi ayarında başka sınıflarla 3 vs 1 yapıyolardı :D

    Bakayım videolarına bir türlü güzel oyun bulamadım.Forsaken World gibi güzel oyun bulsam keşke.Serverda oyuncu kalmadı yönetim berbat hale getirdi oyunu sıfır reklam sıfır ilgi in cin top oynuyor şimdi.

    İndirin deneyin hocam zaten ilk başta 1gb indiriyor sonra siz oynadıkça arkaplanda geri kalanını indiriyor toplamda 7-8 gb civarı bir oyun.

    İndireceğim şimdi sin için hangisini seçeyim deneme amaçlı indireceğimden rastgele sunucu seçer başlarım birde oyunu çözüp öyle geçmek lazım p2p sunucuya en azından az çok bilgilenmek lazım.Ben açıkçası bu firmaya p2p sunucusu geleceği hakkında kesinlikle güvenemem.Ama zevk alırsamda 30 tl para değil.




  • [F2P] New Frontier-[P2P] Smugglers Paradise deneme amaçlı f2p de başlayabilirsiniz. Zaten oradaki nüfus p2p'e göre daha fazla milyarlarını yatırmış insanlar geçmek istemiyor p2p serverına assassin olarak başlangıçta Casus olanı seçmeniz gerekli daha sonra yetenekleri okuyarak anlarsınız zaten nasıl oynandığını.http://tr.allodswiki.ru/calc/#!8!111.................................!a/A!a/A!a/A Buyrun burada yetenekler(en soldaki tek bölme) ve yetenekleri, karakterinizin özelliklerini geliştirmeniz ve bazı özel yetenekleri elde etmeniz için yetenek ağacı var(sağda kalan üç bölme) Böyle bakınca karışık gelebilir ama zamanla alışıyorsunuz ve anlamaya başlıyorsunuz. Bu çeşitlilik sayesinde her oyuncu özel oluyor item farkından çok talent farkı ön plana çıkıyor. Oyun stratejisi burada tavan yapıyor.




  • Skill talent olaylarını severim.Forsaken World'tede 2 talent birden giderek iyi bir karakter ortaya çıkarmıştım.Bakalım yatarken açarım indirmeyi f2p serverda başlarız casus sınıfı ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Skill talent olaylarını severim.Forsaken World'tede 2 talent birden giderek iyi bir karakter ortaya çıkarmıştım.Bakalım yatarken açarım indirmeyi f2p serverda başlarız casus sınıfı ile.

    Talentleride şöyle açıyorsunuz.Talentlerin en orta noktasında(o üç bölümde) sizin ilk 3skill iniz bulunuyor.ve satrançtaki kale gibi onların sağ-sol,aşağı-yukarı bölümünde bulunanları açabilirsiniz. Yeni bir tane açtığınıda bu sefer onun etrafındakilerde açılabilir hale geliyor yaani basamak basak gidiyorsunuz yetenek ağacının istediğiniz bir noktasında direk açamıyorsunuz.

    Bu da talent yapmayı zorlaştırıyor daha çekişmeli hale getiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Skill talent olaylarını severim.Forsaken World'tede 2 talent birden giderek iyi bir karakter ortaya çıkarmıştım.Bakalım yatarken açarım indirmeyi f2p serverda başlarız casus sınıfı ile.

    Talentleride şöyle açıyorsunuz.Talentlerin en orta noktasında(o üç bölümde) sizin ilk 3skill iniz bulunuyor.ve satrançtaki kale gibi onların sağ-sol,aşağı-yukarı bölümünde bulunanları açabilirsiniz. Yeni bir tane açtığınıda bu sefer onun etrafındakilerde açılabilir hale geliyor yaani basamak basak gidiyorsunuz yetenek ağacının istediğiniz bir noktasında direk açamıyorsunuz.

    Bu da talent yapmayı zorlaştırıyor daha çekişmeli hale getiriyor.

    4 gb si inmişti kapadım akşama girip bir karakter oluşturur biraz takılırım.Umarım görevler sıkmaz grafik olarak videolarda gayet iyi duruyor.Talentler sayesinde farklılaşabiliyorsa karakterler iyi olur.

    Edit : Casus sınıfı yok okçu sınıfı var Okçu açıklamasına casus yazmışlar birde druid vardı pençe kullanıyordu onu seçmedim.

    Edit 2 : 4 level odlum oyun güzel ama şimdi f2p de oynayıp ileride p2p ye geçme imkanımız olur umarım belli iteme kadar geçme imkanı tanısalar iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2015; 23:14:17 >




  • Hocam doğru seçmişz okçu sınıfı yakıncı olarak talent kasılırsa assasin olur. F2P den P2P e geçiş yok. Bu yüzden p2p deki drop oranı daha büyük görevler daha kolay oluyor bu sayede ve item kasmak kolay oluyor ayrıca %30 daha fazla exp veriyor server. Son olarak gene server yeni olduğundan 20 lvl e gelince rahat kasılmanız için %25 dmg buff u veren eşya veriyor sistem size

    Eğer oynamakta kararlıysanız. Hemen p2p e başlayın. 24 nisana kadar ücret talep etmeyecektir. Görevlerle kasılınıyor eğer oyunların hikayelerinden zevk alıyorsanız sıkmaz hatta daha fazla eğlenirsiniz. Kendine özgü bir hikayesi var.

    Görevlerin yapılmasını kolaylaştırsın diye görevi işaretleme olayı var. Bir görevi işaretlerseniz o görevin istediği şeyler parlıyor sizde rahatlıkla anlıyorsunuz "T" harfine basarsanız oyun bütün görevler işaretlenmiş gibi davranıyor ve bütün görevleriniz için gerekli şeyler parlıyor.

    Görev yerleri haritada görünüyor yürünekle uğraşmamak için görev kitapçığından kırmızı yumağa benzeyen işareti seçerek yada haritadan/sağdaki görevler bölümünden görevin üstüne sağ tıklayıp buraya git dediğinizde karakteriniz oraya otomatik gidecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.