Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kristal fiyatlarina baktim ayni fiyatlardi sanki o yüzden yine üstün oluckalar ezilcez yine galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalKid -- 7 Haziran 2014; 13:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunda rün taşları mı ney artık ne diyosanız ona o taşlar oyun içi gold la alınıyo mu?
  • Oynamayın, oynamayıp oynamayı dülünenleri uyarın. Pay to win olayını aşmış bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayar Kolu -- 5 Ocak 2015; 19:43:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu eski oyuncularındanım şans eseri konuya denk geldim gezerken şiddetle bu oyuna başlamamanızı öneririm ben yaklaşık 1 sene kadar oynadım çok iyi bi guildim vardı çok iyi bi warriorum vardı O zamanlar yaklaşık 1 sene içinde 2.5 TL yatırdım oyuna satarken zorla 500 tl ye saattım oyunu aşırı derecede para harcatmaya yönelik bir oyun sakın ama sakın başlamayın Tecrübelerime dayanarak sizi uyarıyorum yinede siz bilirsiniz .
  • Bu oyunu bunca zaman niye oynamamışım yahu. Oyun oynadığım en iyi bir kaç mmorpgden biri olabilir. Çok hoş grafikleri, içine alan atmosferi, türkçe altyazı ve dublaj desteği, bir sürü farklı ırk ve classlar var. Oyuna o kadar p2w diyenler yüzünden bir çok kişide başlamaktan korkmuştur. Oysa oyunun p2p yani wow gibi aylık ödemeli sunucusu var. Bu sunucuda oyun içi gerçek para harcayacağınız market yok. Şu oyuna biraz reklam yapsalar kesinlikle şuan oynanacak en iyi mmorpg.
  • hangi serverdasınız görüntüleri gercekten cok guzel
    türk serveri varsa bende basliyim
  • deisler kullanıcısına yanıt
    Oyunun 2 sunucusu var. Biri beleş diğeri paralı. Beleş olanda oyunu deneyip paralı olana geçersin. Beleş olanda parayı veren düdüğü çalıyor. Oyun full türkçe, oynayan türkler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Şubat 2019; 13:54:52 >
  • Çok güzel oyundu eskiden. Şimdi paralı serverda in cin top oynuyor. Bedava olandan uzak durulması gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala oynayan var mı ? Paralı sunucuda faction başına 40-50 kişi vardı max online. Zamanında iyiydi ama.
  • bendeki türkçe steamde olan oynanmama sebebi nedir
    lvl sınırlama falan ?
  • @clionxy
    Öyle oynayan pek yok

    @OkanDRDYK
    Oynayan dediğin gibi baya az var, ben 12 level oldum bir kaç kişi anca gördüm. Bdo nun gereksiz yüksek ve hatalı grafiklerinden, dandik optimizasyonundan sonra allodsun wow gibi görselliği çok hoşuma gitti. Oynanış arayüz klasik mmorpg. Oyun şuana kadar bana mükemmel geliyor tek eksiği oyuncu yok. Bu eksik yüzünden bende bırakacağım. 10.0 güncellemesi geleceği söyleniyor belki o zaman reklam yaparlarsa başlarım. Knight, metin2 gibi türkçe p2w oyunlar binlerce kişi tarafından oynanırken bunun gibi hem daha kaliteli hemde p2p sunucusunda p2w olmadan oynanan bir mmorpgun böyle az oyuncuya sahip olması üzücü. Ben para vermek, oynamak istiyorum ama oynayamıyorum çünkü bu kadar az oyuncuyla mmorpg oynanmaz. Knighta yeni sunucu açmışlar bakıyorsun her sw de 200-300 kişi pazar kuruyor. Pazar kurmanın paralı olduğu oyunda bu kadar para yatıran kişi var.

    @deisler
    Steamdeki ile kendi sitesindeki aynı oyun ve aynı sunucu. Steamde ek olarak rusya sunucusu var sadece o ayrı. Ben steamden indirdim hesap değiştirme seçeneği olmadığı için gidip sitesinden indirdim öyle oynuyorum bir fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Şubat 2019; 9:42:15 >




  • Başlama diyen arkadasin sebebi nedir
    nerede kısıtlama var
  • Merhabalar.
    Biz 7-8 arkadaş MMORPG oyunlarda hiç ayrılmayan bir ekibiz. Bugünlerde uzun yıllar emek verdiğimiz ( Tamamen Türkçe) bir oyundan kopmak üzereyiz. ( Gönlümüz kopmaz o ayrı :)) Yeni bir oyuna geçebilir miyiz diye ben öncü kuvvet olarak arayış içindeyim. ALLODS Online 3 gündür deniyorum. Başarılı. Her tarz oyuncuya hitap ediyor gibi şimdilik. Öğrenmesi zor. Bir o kadar da zevkli görünüyor. Haliyle var ise bizlerden birlikler, takımlar tanışmak isterim. İsterim ki ALLODS dünyasında beraber hareket edelim.
  • cilginbiberon kullanıcısına yanıt
    Oynayan yok
  • Allods online güzeldir ama ağır P2Wdir. Oynayan kalmaması normal.
  • Bu oyun ilk çıktığından ilk büyük ek paketi gelene kadarki dönemde çok fazla oynandı. Şehirler o derece kalabalık görev slotları o kadar kalabalıktı ki 3-5 yaratık kesmek için bile saatler verirdik. Bir boss görevi olurdu dakikasında parti bulurdunuz partiler birbiriyle yarışırdı boss kime sayılacak diye (guildler değil evet partiler). Oyundaki ırklar , mekanlar , ÖZELLİKLE PVP , skiller , farklı buildler gerçekten çok başarılı bir oyundu ve donanımhaber olarak büyük bir guildimiz vardı herkes birbirine yardımcı olurdu. Sanırım şimdiye kadarki en güzel mmorpg ortamını bu oyunda bulmuştum diyebilirim üstelik p2p değildi. Sonra o ilk ek paket duyuruldu. Önce söylentiler dolaştı guildde donanimhaberde herkes bunu konuşuyordu binek gelecekmiş binekler yalnızca paralı olacakmış gibi basit bir şeyden bile herkes bi itilmişti. Sonra güncelleme geldi tabii bir de ne görelim güzelim oyuna o leş işaret midir parfüm müdür hatırlayamadığım lanet sistemi getirdiler. Parayı basan teklemeye başladı bizler de kendimizle aynı seviyedeki moblarla duel atar olduk. Birer birer döküldü oyuncular guild dağıldı böylece efsane bir oyun tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş oldu ardında deli gibi para gömen oyuncularıyla beraber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @carlos1111
    Uzun süredir p2p sunucu açık ve oyun için mağaza diye bir şey yok. Buna rağmen oynanmamasının sebebi herhalde reklamının yapılmaması. Çünkü çoğu çok oynanan mmorpglerden daha kaliteli allods.

    @Nightful
    p2w ile oyunu bitirdiklerinin farkına varıp p2p sunucu açtılar ama geç kaldılar. Black desert gibi bir dandik oyun bile tr de 5-6k online oyuncuyu paralı olmasına rağmen görmüştü. Şimdlerde oda 1000 civarında dolaşıyor.
  • Oyuna yaklaşık 1 ay önce paralı serverdan başladım. Parasız serverda taa 2010'da bıraktığım karakter duruyodu hala.

    Oyun zamanında çok p2w olduğu için kaybetti. Paralı sunucu iyi ama. Zamanında oyuncuları korkutmasaydı ve en baştan paralı olsaydı çok daha tanınıyordu şu an.

    70 levele gelmeyi başardım, 5 gün sonra gemim tamamlanıcak, en çok sevdiğim özelliklerden birisi astrale çıkmak. Oyuncu sayısında son bir haftada artış görüyorum, koronadan dolayı milletin eve kapanmasından olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu süreçte oynanabilecek nadir oyunlardan olabilir Allods. Duyduğuma göre birçok yenilik gelmiş. En güzeli p2p sunucu olmuş. Olumsuz olarak duyduğum tek yanı şuan oyuncu sayısı sanırım p2p için.

    Onun dışında piyasadaki çoğu oyundan kat kat kaliteli olmasına rağmen aylık 5 euro gibi komik bir ücret hatta 3 aylık 10 euro ödemek gerekiyomuş oynamak için. 2011 2012 gibi yapsalardı şu hareketi MMORPG dünyasında sayılı oyunlardan biriydi. Şu oyundaki astral dungeonlarından aldığım tadı bir daha hiçbir oyunda alamadım.

    Çok yazık ettiler zamanında dibine kadar b2w yaparak şu güzelim oyuna. Rün mün uğraşmadan bir astral keyfi yaşamak için p2p sunucuda başlayasım var. P2P sunucuda oynayanlar gözlemlerini görüşlerini yazabilirse çok iyi olur. Bomboş mu sunucu? Gözle görülür bir artış var mı?
  • Oyuncu sayısı iyi olsa düşünmeden başladım p2p sunucusunda. Sayılı mmorpg oyunlarından biri bence Allods. Zamanında çok zevk alarak oynamıştım
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.