Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende aion oynuyordun fakat bıraktım yeni oyun arıyorum allods online başlamak istiyorum fakat aklıma takılan soru oyun gerçekten parayı veren düdüğü çalar tarzıdındamı(tipik sro tarzı). Tamam sonuçta belli bir bütçe yatırılır oyuna ama aşırıda para vermek istemem açıkcası sormak istediğim oyunculuk class farkları gibi özellikler bakımından nasıl emek vermeye değer bi oyunmu?

Parayi veren dudugu calar degil. Merak etme. Servetini veren dudugu calar olmus bu oyun. :D

eğer yanlış anlamadıysam oyunun ozaman srodan farkı kalmamış bilirsiniz sroyu herşeyin real paraya baktığı bi oyun...

Aynen oyle f2p oyunlar hicbirzaman tercihim degildir. Wow oyna ozaman cebinden daha az para cikar.

sağol dostum bilgiler için bende öyle düşünüyordum ama bir umut dedim belki öyle değildir :)

Biseydegilde sabah bana karsi bisuru yorum yazarlar sen sabahta bak konuya.

orası öylede sonuçta her f2p oyunun kaderi sonunda bu hale geliyor:)

Oyunda parayı tek harcayacağın şey 'Runa Taşları' Eğer 100-200tl yi gözden çıkarırsan sağlam taş yaparsın. Oyunun sro ile alakası yok. Sro'da her şey paraydı. Ben 41 levelım ve oyuna hiç para yatırmadım, ayrıca 450 tane ittifak kesmişim

• alucard merhaba :) şuan yardım edemedim çünkü kestiklerin bana gözükmüyor birlik görevindeki gölge gibi sadece kesene gözüküyor haberin olsun başka birşey saldırır diye yanında durabildim sadece k.b. o yüzden görünseler dalacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

alucard merhaba :) şuan yardım edemedim çünkü kestiklerin bana gözükmüyor birlik görevindeki gölge gibi sadece kesene gözüküyor haberin olsun başka birşey saldırır diye yanında durabildim sadece k.b. o yüzden görünseler dalacaktım.

Önemli değil dostum, sağ olasın
  • Kostümler sadece parayla mı alınıyor?
    Herkes kendi havasında yardım eden bile yok nasıl iş anlamadım...
  • kostümler ilk başladığında hediye olarak verilen acemi er sandığından çıkabiliyor daha sonra ise nadir nesnelerde sandıklar > kutular > kostüm kutusu olarak 14 kristal karşılığı satın alabiliyorsun yada müzayede de günlük giyim yazan bölümden altın karşılığında alabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis
    paladin kasması neden bu kadar zor 9 lwl im ve mobları kesmem 40-50 sn sürüyo :S

Aynen kanka bi yaratik kescem 40-50 sn bide az exp geliyo. İnsani canindan bezdiriyo. Bide habire ıskaliyorum falan. Ben kaldiramam bukadar stresi. Siz nasil kasiyonuz bi yontemimi var yoksa sizdemi sabrediyosunuz.

kalkan değil çift el silah takın. isabet ve hüner puanlarınızı düşük tutmayın. çok daha rahatlaşır kasmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

quote:

paladin kasması neden bu kadar zor 9 lwl im ve mobları kesmem 40-50 sn sürüyo :S

Aynen kanka bi yaratik kescem 40-50 sn bide az exp geliyo. İnsani canindan bezdiriyo. Bide habire ıskaliyorum falan. Ben kaldiramam bukadar stresi. Siz nasil kasiyonuz bi yontemimi var yoksa sizdemi sabrediyosunuz.

kalkan değil çift el silah takın. isabet ve hüner puanlarınızı düşük tutmayın. çok daha rahatlaşır kasmak.

Bi dk cift el silah oluyomuydu gercekten. Ben silaha sag tus yapiyom oncekini cikariyo. Ozaman tutup suruklemem gerek dimi. Ona gore tekrar baslicam oyuna.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi dk cift el silah oluyomuydu gercekten. Ben silaha sag tus yapiyom oncekini cikariyo. Ozaman tutup suruklemem gerek dimi. Ona gore tekrar baslicam oyuna.

çift el derken; iki elle birden tutulan bir silah yani.

bu oyunda ben de bıraktım oyunu 3-4 gündür giriyorum ama can sıkıntısından boş boş dolanıyorum öyle. kendime inanılmaz zevkli bir eğlence buldum.

para isteyenleri önümde diz çöktürüp 10g veriyorum. inanılmaz zevkli :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aböRjin -- 14 Mayıs 2011; 16:29:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu oyunda ben de bıraktım oyunu 3-4 gündür giriyorum ama can sıkıntısından boş boş dolanıyorum öyle. kendime inanılmaz zevkli bir eğlence buldum.

Örnek davranışlar sergiliyorsun [ Pff ]

• Cift el deyince heycanlandim pff two handed swordmuş neyse ben napiyodum galiba test cozuyodum.
  • oyunu ruslar yapmis cok ta guzel yapmislarda bizim turklerden hic bir cacik olmaz . \
    http://www.allodstr.com/forum/showthread.php?1735-Artik-Adminler-Ilgilensin-Su-Konuyla-Hasarli-Surum-Hatasi&p=9913#post9913
    su konuya bakmasi icin admine 2.30 saat once mail attim tamam ilgileniyorum biraz bekleyin vs. gibi cumleler kurdu hala bekliyorum bundan 20 gun once bir konu daha actim onunlada ilgilenmedi artik problemi nasil cozecegim hakkinda kendim biseyler uretmeye calisiyorum .

Biri Oyunun Bin klasoru icindeki Launcher.exe AOgame.exe ve Protect.exe yi bir yere yukleyebilir mi ?

• quote:

Cift el deyince heycanlandim pff two handed swordmuş neyse ben napiyodum galiba test cozuyodum.

Çift el de var ki oyunda yani bu çift elden kastım iki tane kılıç bıçak balta topuz muşta kullananlar var mesela savaşçılar,casuslar,paganlar kullanabiliyor.Ama iki farklı bıçak değil elbette bir tane silah gibi görünüyor sağ tıklayıp giyince iki elinde de oluyor.Fakat hepsini her levelda giyemessin mesela bir casusun çift bıçak kullanabilmesi için 10lvl olabilmesi gerek.Hatta bir bıçak bir kılıç olanı bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightful -- 14 Mayıs 2011; 18:45:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bizi de görsen , hem de Beşiktaşlıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful
    quote:

Cift el deyince heycanlandim pff two handed swordmuş neyse ben napiyodum galiba test cozuyodum.

Çift el de var ki oyunda yani bu çift elden kastım iki tane kılıç bıçak balta topuz muşta kullananlar var mesela savaşçılar,casuslar,paganlar kullanabiliyor.Ama iki farklı bıçak değil elbette bir tane silah gibi görünüyor sağ tıklayıp giyince iki elinde de oluyor.Fakat hepsini her levelda giyemessin mesela bir casusun çift bıçak kullanabilmesi için 10lvl olabilmesi gerek.Hatta bir bıçak bir kılıç olanı bile var.

10lvl demek 4 saat demek. Niye kasmak zor bukadar.

• Uzun zmandır online oyun oynamıyordum en son wow pacht gelmesini beklerken bıraktdım pacht geldkten sonra sarmadı bıraktım..

bu oyuna başlamayı düşünüyorum oyun hakkında hiç bir fikrim yok %92 downloaddda oyunda şuan serverlar varmı yoksa 1 tanemi ? eger varsa türklerin cok oldugu taraf hangisi söylermisiniz klasik bir arayış icindeyim aslında arkadaşlar oyunda düzgün yani yaş ortalaması biraz yüksek olan guild varsa iletişime gecebilirse benmle cok sevnrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33
    Uzun zmandır online oyun oynamıyordum en son wow pacht gelmesini beklerken bıraktdım pacht geldkten sonra sarmadı bıraktım..

bu oyuna başlamayı düşünüyorum oyun hakkında hiç bir fikrim yok %92 downloaddda oyunda şuan serverlar varmı yoksa 1 tanemi ? eger varsa türklerin cok oldugu taraf hangisi söylermisiniz klasik bir arayış icindeyim aslında arkadaşlar oyunda düzgün yani yaş ortalaması biraz yüksek olan guild varsa iletişime gecebilirse benmle cok sevnrm.

1server var herkes Turk herkes ittifakta. %100 olmadan durdur sil oyunu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canxx33
    Uzun zmandır online oyun oynamıyordum en son wow pacht gelmesini beklerken bıraktdım pacht geldkten sonra sarmadı bıraktım..

1server var herkes Turk herkes ittifakta. %100 olmadan durdur sil oyunu.

Nedenini acıklarmısın ?
  • Kasmak inanilmaz zor bi yaratik kesmek 20-30sn oyuna para vermessen biyerden sonra birakman gerek.
  • bende sandım hile var birşey olmaz itemleri sonuçta parayla satmıyorlar :P oyunun istedigi max miktar 20 tl 40 50 hadi 80 olsun sonuçta 1 aylıgına kasmak icin lazım olursa alırım gerisi boş wow da aylık para vere vere oynuyorduk hinede cok güzeldi ama sıktı.yenisine başlamak lazım bakalım kuruyorum şuan saol hinede.
  • Wow prepaidi nerden aliyodun. Sakin kredikarti deme nolur. yazın adam gibi baslicam. Ama alacagim yerde kararsizim. Bankamatik felan urascam biraz.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.