Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weatore

arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 1.5 ay önce indirmiştim ama pek bi bilgi bulamadığım için bırakıp rom eu ya başladım.ama pc den silmemiştim.şimdi burayı görünce tekrar başlıyım dedim.oyun gerçekten bedava mmorpg olarak bence en iyi oyun.Neyse bazı sorularım var;
    1-Orc paladinim statları nasıl vericem hiç bi fikrim yok.6 lwl oldum.
    2-Skill sistemini nerdeyse hiç anlamadım.bazı buildler buldum int ancak sistemi anlamadığım için bi işe yaramadı.kalkan kullanan bir paladin olucam.
    3-kendime item nasıl bulucam 6 lvl oldum hala baştakı itemlerleyim.nerden alıcam falan anlamadım.etrafta satıcıalr var ama ne gariptir ki her açtığım satıcıda bana uygun olmayan itemler var.
    4-oyunda addon sistemi var mı?varsa görevlere yardımcı addons var mı.görevlerdede ciddi sıkıntı çekiyorum.
    5-oyunda + basma tarzı item güçlendirme sistemi nasıl.
    6-Oyundaki zanaat sistemi hakkındda bi bilgi bulamadım.
    7-oyunda mount sistemi varmı?yani üstüne binilen hayvan.yoksa yürüyerek mi.haritalar müthiş güzel ve bir o kadar da büyük.yürüyerek zor yani
    8-Teşekkür ederim

Cevaplamaya çalışıcam.

1- Kesin emin değilim googleden bilgi bulabilirsin. Ancak bildiğim kadarıyla Luck gidiyorlar.
    2- Skill sistemi: Her level 1 talent point -skill point- geliyor. Bunları açık olan skillere verebiliyosun. Her skill max 3 level olabiliyor. Level 1 de 1 level 2 de 2 ve level 3 te 3 Talent point istiyor skiller. Her 5 levelde - 10, 15, 20 vb - 2 Talent point gelir.
    10 Levelden sonra her levelde 1tane Ruby alma fırsatın alıyor. 1 golddan başlayıp 50 golda kadar çıkıyo rubylerin fiyatı level atladıkça. Rubylerle beraber Talents bölümününde 3 yeni bölüm geliyor. Burda rubyleri skillere ve ugradelere dönüştürüyorsn.
    3-Level 6 zaten oyunun başı (: yeni itemler 9 levelde geliyor. Bort quarterde Rep görevi var 9 level olduğunda onu yapıp 25.000 Reputationa ulaşınca City Council ile Old Squarede quartermasterden alabilirsin yeni setini. Ayrıca görevlerde iyi setler verir.
    4-addson ne demek bilmiyorum ama görevlerde sıkıntı çekiyorsan L ye basıp görevleri ayrıntıyla okuyabilir ve yawww.allodsdatabase.com 'dan yardım alabilrsin.
    5-Itemlere Rune basılıyor. 40 olduktan sonra uğraşılan bir oyun şimdilik gerekmez sana.
    6-Görmüşsündür meslekler var. Herhangi birine yazılıp senden istediklerini ve ya kendi çapında mesleğini geliştirebilirsin. Levelinin 10katı kadar Profession leveli geliştirebilirsin.
    7-Şimdilik yok.
    8- Bişi değil (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonsenseObserver -- 23 Mayıs 2010; 20:09:34 >

• Oyuna yeni başladım arkadaşlar. Server isa. Deneme amaçlı elf mage açtım birazdan lvl 9 olurum =) inş. Nick: Konoyaro guilde online arkadaşlar warsa şimdiden teşekkürler.İnvitenizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar healer olan varsa statsları neye vermeyeliyim yardım edebilirmi 10 lvl hala statsları kullanmadım

edit: Bazı yerlerde full luck diyenler var itemlerlede wisdom ama mananın yetecekmi ayırca faith healer için önemli değilmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 24 Mayıs 2010; 4:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

Arkadaşlar healer olan varsa statsları neye vermeyeliyim yardım edebilirmi 10 lvl hala statsları kullanmadım

edit: Bazı yerlerde full luck diyenler var itemlerlede wisdom ama mananın yetecekmi ayırca faith healer için önemli değilmidir ?

Eğer melee healer isen full luck ver.
  • ZAK Serverında Empire tarafında Ottoman guildimiz vardır. Kanuni'ye ulaşabilirsiniz.
  • Oyunu 1 saat oynadım bıraktım oynanışı çok kötü sarmıyor hiç
  • 1 saat oyunu çözmen için çok kısa süre bence biraz daha zaman ayır.
  • Gece online olan yokmu yahu Ben genelde gece girebiliyorum isa serverindayım. Gece online olan varsa eklesin Mentitratr
  • Arkadaslar isa serverinda emprida orc paladin actım nick favian
  • ZAK serverında healerım ancak 9 lvl e kadar geldim geceleri online oluyorum genelde healer ile tek başıma kasamıyorum eğer birlikte kasabilcek varsa Daywalkerx ekleyebilir.
  • Bu haziranda 1.1.0 patchiyle oyuna mountlar geliyormuş.
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/videos/gameID/414/videoId/1730 dan video izleyebilirsiniz.

Bence çok kötü olmuş. Teknolojinin ileride olduğu dönemlerde(o kadar astral gemiler falan var) hâla ata biniyor olmak kötü olmuş.
  • O ileri teknolojide kılıç,ok falan kullanılıyor ona sesini çıkarmadında mounta neden kötü diyorsun :)
  • Bence de olmamış, daha orjinal bir şey bekliyordum.
  • Allods online'a yeni başladım ve ISA serverindayım.Warrior veya Scout olmak istiyorum hangisini önerirsiniz?
  • Isa serverinde ve legue tarafında oynuyan varsa haberleşelim canım sıkıldı orclardan legueye geçtim orclar türk kaynıyo leguede 1 tane bile bulamadım nickim Gokhun healerım türk guildi felan varsa almasanız bile haberim olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostdoq

Isa serverinde ve legue tarafında oynuyan varsa haberleşelim canım sıkıldı orclardan legueye geçtim orclar türk kaynıyo leguede 1 tane bile bulamadım nickim Gokhun healerım türk guildi felan varsa almasanız bile haberim olsun :D

aksam psipsi ye pm at alayım
  • Arkadaşlar.. Bana (Alucard) PM atmayın artık. Çünkü Anatolia guildinde değilim..!
    Guild: WarMachine ;)
  • arkadaşlar tensess'de empire summoner'ım nickim maestril, beni arkadaş olarak ekleyebilirsiniz çünkü bildiğiniz acemiyim. oyunun oynayışıyla alakalı bir çok eksiğim var yardımcı olursanız sevinirim
  • yanlış client indirmişin nariel biz EU serverinde oynuyoruz seninki US serveri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

O ileri teknolojide kılıç,ok falan kullanılıyor ona sesini çıkarmadında mounta neden kötü diyorsun :)

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.