hayır ben league ırkındayım Biz JusticeTR guildimiz var hangi ırkı secerseniz ona gore belirtin
quote:
Orijinalden alıntı: xmrtx
hayır ben league ırkındayım Biz JusticeTR guildimiz var hangi ırkı secerseniz ona gore belirtin
Tamam ben League imişim. Archmage açmışım. Nasıldır kendileri?
murat açtım kendime çarı female oldum
görevlerre başladım seni bulmaya çalışıyorum
nick: animerhawk
arkadaşlar facebook ta
Allods Online Türkiye
grubuna bekliyoruz oarada da bir çok türk arkadaş war
Wow'la pek benzerliğinin olduğunu düşünmüyorum. eğer mmorpg çerçevesinde değerlendirirsek tüm oyunlar benzer tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: SpeelCatcher
Wow'la pek benzerliğinin olduğunu düşünmüyorum. eğer mmorpg çerçevesinde değerlendirirsek tüm oyunlar benzer tabi.
oyunu oynadınızmı yoksa görünüşe göremi bu yorumu yaptınız?
arkadaşlar şimdiden 19 mayıs bayramınızı kutluyorum
yarın tüm gün oyunda olacağım
murat 10 lv den sonra yardımlarını bekliyorum
nick; animerhawk
Oyuna bağlanamıyorum, 2.8 erişim hatası veriyor nedenini bilen var mı?
oyun haftalık bakımda şu an 16:00 da açılacak
Tamam. Keşke yazsalarmış o şekilde.
Yalnız forumlarda Allods hakkında hiç iyi şeyler okumadım. 24 lvlden sonra oynamanın neredeyse mkansız olduğu. İtem Mall'erde satılarn başı itemler yüzünden oyunun baya dengesiz olduğu. İtemlerin aşırı pahalı olması... açıkcası soğudum biraz...
quote:
Orijinalden alıntı: gameworm
Yalnız forumlarda Allods hakkında hiç iyi şeyler okumadım. 24 lvlden sonra oynamanın neredeyse mkansız olduğu. İtem Mall'erde satılarn başı itemler yüzünden oyunun baya dengesiz olduğu. İtemlerin aşırı pahalı olması... açıkcası soğudum biraz...
savsata bunlar f2p bi oyun icin oldukca iyi bir oyun allods -cıkmış her f2p yi oynadım- evet pvp alanında bazen canını sıkanlar olabilir özellikle 24-27 arasında cok bunalırsın guild yardım etmezse -ki bizim JusticeTr de bi talebe 3 cevap geliyor bazen :)- ondan sonra pvp den de hoşlanıyorsan çok zevk alacağın bir oyun
quote:
Orijinalden alıntı: gameworm
Serverlerin bakıma girecegi zaten anasayfada yazıyor her hafta saatleriyle beraber yazıyor.
24 den sonra oynamak imkansızsa ben 2 kere imkansızımı başardım yani?? Kim demişse sallamış,item maldan alınıpta kullanılan bi item yok oyunda sadece cry. chip alınarak itemlerine rune basanlar olabilir ama buda oldukca pahalıya geliyor yani baya real para yedirmeniz lazım oyuna,bunu yapanda benim gordugum kadarıyla severde 4-5 kişi var toplam.
server acıldi mi bende hala hata veriyorda ...
Evet forumlarda arkadaşlar hiçde iyi şeyler soylemediler başta özellikle avrupalı oyuncuların oyunu yeni tanıdıkları için zorlanmaları ve rus oyuncuların oyunda alıp başlarını gitmeleri bunlara en buyuk neden oldu. Tanımadıkları oyun hakkında baya bir atıp tuttu arkadaşlar ama oyun kendisini gösterdi. Mmorpg sitelerinden aldıgı yuksek puanlar oynanabilirdeki çeşitlilik sınıfların farklılığı ve mesleklerdeki uğraş gerçekten bu oyunda kendini göstertiyor. Grafikler bedava bir oyun çok çok iyi. Oyunun hikayesi ilginç. her saatte pvp yapabilme imkanı bu oyunun güzellikleri evet bazen oyunda çok can sıkıcı durumlar da olabiliyor ama bunlar her oyunda başımıza gelmiyor mu. Gerçek parayla alınan itemlerin oyunda çok da fazla etkisini görmezsiniz.
Yardımlaşma iki taraftada iyi durumda. Guildler yavaş yavaş oturmuş durumda.
Türkler iki taraftada ( Isa serverı için ) JusticeTR ve Anatolia Guildi olarak bir birliği oluşturmuş durumda hatta oyun içersinde iletişim kuramasakta ayrı taraflar olarak Birbirimizi kolladıgımız karşılaştıgımızda slm verdiğimiz dans ettiğimiz bir dostluk bile oluşturduk.
Birliklere daha çabuk ulaşmak için sorularınıza 3 yöneticimiz ve diğer oynayan arkadaşlarımızla daha çabuk cevab alabilme icin
Facebook Fan Sayfamız Olan Allods Online Türkiye grubumuza üye olabilirsiniz
4lv den 5 lv olana kadar epey zorlandım yarım saat uğraştım
oyunu yavaş yavaş öğreniyorum
canım azaldığı zmn aikadaki gibi dans ediyoruz galiba bana bunu öğretirseniz sevinirim
sizden bir istediğim şey beni guilde almanız
ayrıca bu oyundaki guild savaşlarında ne yapacağımızı merak ediyorum
yani justiceTR vs anatolia olabilirmi oyun gereği?
oyunda hala bi türk bulamadım 6 lvlim görevleri yapıyorum
Arkadaşlar patch yükledikten sonra oyuna giremiyorum. Play'a bastığım da "Corrupted files have been found. Do you want to repair them?" hatasını veriyor. Anlamı "Bozuk dosyalar bulundu. Onları onarmak istiyormusunuz?" OK seçtiğim de ise "No file inconsistencies were found" diyor. Yani bozuk dosya bulunamadı. Tekrar starta basınca yine bozuk dosya bulundu diyor. Bu işlem sürekli kendini tekrarlıyor. Yardım edin lütfen!