arkadaslar oyuna yenı basladım ve allience da warrior oynamak ıstıyorum. warrior u atack uzerıne oynamayı dusunuyorum. ve ogrendıgım kadarıyla her ırkın farklı ozellıklerı varmıs ve ben atack warrıor oynamak ıcın hangı ırk ı secmelıyım.hangı ırk atack warrıor a daha cok avantaj saglar.
human
Sakin gnome ya da dwarf acma cunku gorunumu hic yakismiyor. Cucelere en fazla mage ya da warlock yakisiyor.
aslında cücelerdende ne mage olur ya Warrior olacak en iyi sınıf aslen Dwarf lar.. Gnome lar Mage Druid Night Elf Paladin Human
walla atak dediğin tam anlamadım. ama tanklamayı düşünmüyorsan, ( tank için en iyi racial bana göre Stoneform ve dwarflarda bulunuyor), seçmemekle iyi edeceğin terk ırk gnomelar, gnomelar dışında hepsi olur. daha sonra tanklarımda diyorsan dwarf, human, night elf, draenei bunlarında kendine göre artıları mevcut. şimdi zaten race change de var sonra da değiştirebiliyorsun cüzi ücret karşılığı...
tank için cüce elf bence en son warr olacak sınıf hiç bi avantajı yok gnome ve human pvpde racialları için dranei de fena olmaya bilir hotlu warr ilginç bi özellik
Bence yeni pacth'i bekle yeni ırktan açarsın. Worgen bayağı iyi görünüyor
Horde tarafında race seçimi çok daha kolay. Orc gibi karizma bir sınıf var ortada mesela. Tauren de bayağı iyi. Gerçi 2 yıl NE warrior oynamış birisi olarak söylüyorum bunları ama şuan ally oynayacak olsam ya Human ya NE açardım.
BGler çok matrak olacak, rocket jumpla 20 yard ileriye zıplayan goblin, heroic leapla kalabalığın ortasına dalıp, en ötedeki healer'a charge edecek falan ardı ardına
ben de allye kurtadamı bekliyorum, bence hordedan allye bu yüzden geçişler çok olucak
quote:
Orijinalden alıntı: Dübel
quote:
Orijinalden alıntı: Silverlight7
Goblin warriorları sabırsızlıkla bekliyorum
BGler çok matrak olacak, rocket jumpla 20 yard ileriye zıplayan goblin, heroic leapla kalabalığın ortasına dalıp, en ötedeki healer'a charge edecek falan ardı ardına
Oha süper
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Sakin gnome ya da dwarf acma cunku gorunumu hic yakismiyor. Cucelere en fazla mage ya da warlock yakisiyor.
Gnome bir derece belki ama Dwarf resmen warriorun hasıdır. Oyundaki en sağlam ırktır dwarf. Görünümü yakışmıyor lafına katılmıyorum, bir zevk meselesidir ama en güzel warrior dwarf olur.
tip olarak ally da bir tek humana yakısıyor warrior. ama warrior dedigin dps olarak orc tank olarak tauren olur
human
reputation > all
Cüceleri (dwarfları) savaşçı kimlikleriyle tanıdık hep.. Tam bir sembolik warrior ırkı bence. Alliance olsam kesin Dwarf Warr açardım. Stoneform, PvP ve PvE'de hiç de yabana atılacak bir özellik değil bu arada.
ally war olacam diyorsan night elf ol tank ol. human priest / dwarf paladin / drnai shaman / gnome mage/ bunlarda uygun olan alternatifler
ally war olacam diyorsan night elf ol tank ol. human priest / dwarf paladin / drnai shaman / gnome mage/ bunlarda uygun olan alternatifler
sonunda mantıklı bi cevap ! Tamam kim neyle oynamaktan memnunsa onunla oynar ama en verimli kombinasyonları yazmış arkadaş! %2 dodge her an pasif olan bir racial ve siz stoneform diyorsunuz! Hatta kimileri nelf i en son sıraya koymuş? arkadaşlar mantıklı olun!
quote:
Orijinalden alıntı: Silverlight7
quote:
Orijinalden alıntı: Cagrikurt
***ally
*tank dwarf draenei night elf
*dps worgen dwarf human
***horde
*tank tauren orc goblin
*dps undead orc goblin
Goblin warriorları sabırsızlıkla bekliyorum
Goblin'den tank mı olur ne yaptın sen.
ilk questini veriyorum. karakterini sil ve horde aç. orc yap. sonra youtube'a garrosh hellscream yazıp bikaç video izleyip gaza gel. dur dur! "for the horde!" diye bağırıp karşı komşuna charge atmana hiç gerek yok. sadece saldırı üzerine gideceksen, fury talente yöneleceksin. gerçi son baktığımda özellikleri yine düşürülmüştü (nerf) fakat arkanda healer ile baya iş yapması lazım, eğer bg takımı olayı filan geldiyse. arena için ise, biraz daha sakin oynayıp arkanı kollaman gerekiyor.