Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
48
Favori
175.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LiveAndDieOnThisDay

debriditalia ve downloaderguru eğer datafile önemli değil derseniz foxleech'e bakın.

Datafıle satın alıyorum zaten. Foxleech ınceleyecegım. Tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

dostum senin ve yukarıda mesaj yazmış bir kaç arkadaşa istinaden alldebride geçmeyi planlıyorum. yıllardır real debrid kullanıyordum uploaded kotasını çok düşürdüler, ben uploaded kullanmıyorum ama babama lazım oluyor, ben diğerleriyle işimi hallediyordum. alldebridde uploaded , letitbit ve turbobit kotası var mı ?

Benim yerime cevap veren arkadaşa teşekkür ederim, evet uploaded da kota yok Alldebrid için.
  • premiumize varken bunlar nedir?
  • cokluindir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Samednr

quote:

dostum senin ve yukarıda mesaj yazmış bir kaç arkadaşa istinaden alldebride geçmeyi planlıyorum. yıllardır real debrid kullanıyordum uploaded kotasını çok düşürdüler, ben uploaded kullanmıyorum ama babama lazım oluyor, ben diğerleriyle işimi hallediyordum. alldebridde uploaded , letitbit ve turbobit kotası var mı ?

Alldebridde kotalı olanlar
    oboom (5120 Mb)
    letitbit (2048 Mb)
    vip-file (2048 Mb)
    shareflare (2048 Mb)
    furk (1024 Mb)
    freakshare (1024 Mb)
    bitshare (1024 Mb)
    datafile (2048 Mb)

teşekkürler, diğerlerinin hepsi kotasız değil mi ?

Ben myfastfile kullanıyorum, alldebridde kotalı olanları alldebridin sitesinden aktardımhttp://www.alldebrid.com/service/
    Diğerleri kotasız olması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

premiumize varken bunlar nedir?

aylık

5.39 TL'ye alabiliyor muyuz ?
  • Malesef multidebrid (myfastfile) kan kaybetmeye devam ediyor bugün itibariyle uploaded.net sitesine destek kalktı..Eylül ayında 1 yıllık almıştım ilk aylar memnundum fakat son günlerde turbobitte bazı sıkıntılar çıkarmaya başladı tam düzeldi derken bu seferde uploaded.net kalktı..Çok az siteye destek verir oldu..Siz siz olun 1 yılllık üyelik almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 26 Şubat 2015; 18:15:14 >

• Aynen. Myfastfile 90 günlük hesap aldım, Uploaded, Rapidgator, Turbobit gibi linkleri çevirmediği için, uzun süreli almamak gerekiyor, hele de 1 yıllık gibi çok uzun bir süre için. Ben 3 aylık aldığıma pişman oldum, keşke 1 aylık alsaydım.
    Myfastfile ve Premiumize debrid Uploaded linklerini çevirmiyor.
    Alldebrid Uploaded linklerini akşam hiç çevirmedi, en kötüsü de aslında Alldebrid, hesabı aldığıma bin pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 27 Şubat 2015; 15:40:19 >
  • 1 yıllık çokluindir almıştım 50tlye, arada işim düşüyor, mağdur etmiyor. Memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Malesef multidebrid (myfastfile) kan kaybetmeye devam ediyor bugün itibariyle uploaded.net sitesine destek kalktı..Eylül ayında 1 yıllık almıştım ilk aylar memnundum fakat son günlerde turbobitte bazı sıkıntılar çıkarmaya başladı tam düzeldi derken bu seferde uploaded.net kalktı..Çok az siteye destek verir oldu..Siz siz olun 1 yılllık üyelik almayın

Sizin verdiğiniz resimde 10 host a destek veriyor görünüyor. Az önce kontrol ettim sayı 9 a inmiş. Mixturecloud.com sitesine destek sonlanmış. İyice kan kaybetmeye başladı. Bir yıllık üyeliğim haftaya bitiyor, yeni arayışlara gireceğim, 15 gün sonra da, 1 aylık deneme amaçlı aldığım All Debrid bitecek. All Debrid ile devam edebilirim. Ancak, Turbobit en sık kullandığım site. O da bir çalışıyor, bir çalışmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 1 Mart 2015; 0:02:14 >

• Debridler Uploadedi çevirmiyor artık. Geçen hafta ücretsiz debridler Uploaded linklerini çevirirken, paralı debridlerden Myfastfile ve Premiumize çevirmedi. Bu gidişle hiç bir debrid Uploaded çevirmeyecek herhalde.
    Uploaded hesabı almak gerekiyor bundan sonra, Debridler Uploaded konusunda çözüm bulamadılar. Demek ki Uploaded ile anlaşamadılar.
    Tavsiyem, uzun süreli debrid almayın, paranızın boşa gitme ihtimali çok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 4 Mart 2015; 23:16:27 >
  • Bana göre debride para vermek mantıksız. Daha önce çalıştığım bir ekip vardı cbox mantığı ile verilen linkleri ücretsiz şekilde çeviriyorduk. Tek yapmanız gereken her link için 6-7 tane reklam geçmek ancak para vermeye oranla bence daha karlı oluyor. Ekip hala çalışmaya devam ediyor, isteyenlere özel mesaj yoluyla site linkini verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 4 Mart 2015; 23:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

Bana göre debride para vermek mantıksız. Daha önce çalıştığım bir ekip vardı cbox mantığı ile verilen linkleri ücretsiz şekilde çeviriyorduk. Tek yapmanız gereken her link için 6-7 tane reklam geçmek ancak para vermeye oranla bence daha karlı oluyor. Ekip hala çalışmaya devam ediyor, isteyenlere özel mesaj yoluyla site linkini verebilirim.

Dostum tek link için 6 reklam geçilir ama 10 linkli film indirirken işkenceye dönüşür resmen

Neyse arkadaşlar inclouddrive çeviren debrid yok mudur? Hayır onu da geçtim premium satan kimsede de bu hesap yok kendi sitesinden alsam o da baya pahalı.
    Yok mu bir fikri olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 5 Mart 2015; 10:34:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Öncelikle çok basit olacak olan bir soru için özür dilerim fakat daha önce normal torrent dışında başka bir şey kullanmadım. Bu bahsetmiş olduğunuz uploaded, turbobit, fileparadox, vs. gibi sitelerin içindeki dosyaları nasıl aratabiliyoruz (google gibi bir arama motoru var mı)?

Denemek istediğim bir program var ve google üzerinde ararken fileparadox'da bir link buldum, bunu nasıl deneyebilirim? Yardımsever bir arkadaşımız özelden bir pm yollayabilirse çok memnun olurum.

teşekkürler,

not: ikinci soru olarak, aşağıdaki host'ları deneyen oldu mu acaba:
    premiumax:http://www.premiumax.net/hosts.html
    debriditalia:http://www.debriditalia.com/status.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooztuncer -- 5 Mart 2015; 13:30:57 >

• 1,5 yıldır myfastfile kullanıyorum, genel anlamda memnundum, son zamanlarda saçmaladı, uploaded desteği kalktı, şimdi tekrar alıp almama da kararsız kaldım...

Var mı önerisi olan? Turbobit ve letitbit sorunsuz olsun yeter...
  • Film indirirken zaten VK gibi sitelerden çekebiliyorsunuz. Onun dışında da alternatif ararken turbobit vesaire. tek link bulabiliyorsunuz zaten.

• Uzun zamandır alldebrid kullanıyorum, son iki gündür uploaded linkleri saçmalamaya başladı. indirilemiyor.
    TB gayet iyi çalışıyor fatak iki linkden fazlasını indiremiyorsunuz.
    Genel anlamda ben allbedridden memnunum. Umarım uploaded linklerine bir çözüm bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

Uzun zamandır alldebrid kullanıyorum, son iki gündür uploaded linkleri saçmalamaya başladı. indirilemiyor.
    TB gayet iyi çalışıyor fatak iki linkden fazlasını indiremiyorsunuz.
    Genel anlamda ben allbedridden memnunum. Umarım uploaded linklerine bir çözüm bulurlar.

allbedrid 4-5 gündür rapidgator uploaded hiç çalışmıyor
  • uploaded.to sorun görünmemesine rağmen şöyle bi uyarı çıkıyor lakin turbobit bu aralar müthiş çalışıyo alldebridde

• nevrans kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ilk zaman bir aylık alıyordum. son bir yıldır 3 aylık almaya başladım. iki ayım daha kaldı. böyle giderse başka arayışlara gideceğim fakat fiyat bakımından alldebrid gibi ucuz yerler ya da indirme linkleri için destek bulabilicek miyim? Bakalım duruma göre hareket edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.