madanci o juve den yazdığın adamlar var ya.... gerisini eklerim de senin özürlü aile yetişme tarzına inmiş olurum...Hani o Hakan Şükür varya oda.... bununda gerisini illaki ekler birileri hatta sen kendine göre eklemişindir biyerlerine..uymazsa yardımcı olurum ben.Çok uydurdum sen ve senin gibilerine...zaten gerçek hayatta görsen beni emin ol ilk söyleyeceğin "bana o büyük nasırlı ellerinle mi vuracaksın,ayıpedersin ağbi" derdin bak bu dediğimden ötesini ciddiye alma bi bunu al harbi diyorum...
Allah rızası için bir yardım elide siz uzatın
madanci yaş kaç senin? 4? yaklaştım mı?
Adminler kusura bakmayın ama bu çocuk ruhlu keratanın yüzünden resim yasagını deldim
yaklaşamadın 7
Ben ona özelden cevap verdim almıştır herhal ...
aman saçma sapan tartışıyosunuz bi adam yüzünden.gs yendi mi yendi bu kadar
Adminler uyuyormusunuz!!!adamlar eziklikleriyle yetinmeyip şimdide seviyeyi iyice düşüşrdüler bu yazıyı kitleyin yada forumdaki birkaç bilmemne çoçuğunu forumdan atın...............[ban][ban][ban]
ya şu nine gece rüyama gircek benim... :))
maç konusunda yorum yapmak gerekirse... maçın tek kahramanı şaban küşür değil... kaleci pokemon unutulmamaıs gereken isimlerden... ama tebrik ediyorum... uefaya futbol ile cevap verildiği için... tüm turk takımlarının bu başarıyı sonuna kadar surdurmesini diliyorum...
hakan şükür sakatlanırsa onu sedye ile kim taşır?
cevap: nayışat nakah... (tersten oku)
huehuheu...
şey aklıma gelmişken söyliyeyim... 6-0... :)
eziksiniz harbiden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme