Bildirim
Allahım Sabır Ver!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ekran kartı yuvasından oynamıs olablir.Ona bir bak -
quote:
Orjinalden alıntı: Virtus
ekran kartı yuvasından oynamıs olablir.Ona bir bak
Tamam bi onu kontrol edeyim. -
Baktım birazcık çıkmış düzelttim ve yeniden girdim yine aynı sorun. -
ctrl+alt+del çalışıyormu?
çalışmıyorsa aynı sorun bende de var pc kilitleniyor
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
Arkadaşlar sabahtan beri oyuna giriyorum birden ekran kaskatı kesiliyo ne haraket ne bişey bilgisayarıma reset atmak zorunda kalıyorum bende ekran kartını güncelledim düzelir diye ama hala aynı sorun sizce ne yapmayalıyım.
-
different kardeşim yeni konu açamıyorum alt forum seçin dio çözmünü bilionmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: BOSPHORUS
quote:
Arkadaşlar sabahtan beri oyuna giriyorum birden ekran kaskatı kesiliyo ne haraket ne bişey bilgisayarıma reset atmak zorunda kalıyorum bende ekran kartını güncelledim düzelir diye ama hala aynı sorun sizce ne yapmayalıyım.
İşte ekran kaskatı kesilince ctrl+alt+del de çalışmıyo.
İkimizde de aynı sorunn var.
@wihte_wolf
Seç sende o zaman.
Edit:İmla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 21 Mayıs 2008; 17:07:37 >
-
quote:
quote:
quote:
İkimizde de aynı osurn var.
@wihte_wolf
Seç sende o zaman.
nerden yaf geri git dio geri geliom aynı konu açma sayfası nerden seçilioo?
-
quote:
Orjinalden alıntı: white_wolf_
quote:
quote:
quote:
İkimizde de aynı osurn var.
@wihte_wolf
Seç sende o zaman.
nerden yaf geri git dio geri geliom aynı konu açma sayfası nerden seçilioo?
Kodların altına bak orda bulucaksın alt forumları.
-
@BOSPHORUS
Arkadaşım herhalde ekran kartı oyunu kaldırmıyo diye düşünmeye başladım ben.
Herhalde yeni ekran kartı almak zorudna kalıcaz. -
kod derken?:S -
quote:
kod derken?:S
Hocam işte alt forum bunlar;
-
quote:
quote:
kod derken?:S
Hocam işte alt forum bunlar;
seçiyorum onları bekle bi kere daha deniim olmazsa ss koyarım
-
en azından sende yüklenmiş 3 kes indirim üçündede cilent is damaged hatasını verdi 4 inio 97% artık olmazsa yuh yani -
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
en azından sende yüklenmiş 3 kes indirim üçündede cilent is damaged hatasını verdi 4 inio 97% artık olmazsa yuh yani
Hocam emin ol ki client yüklenmemsinden daha beter oyun kurulu ama oynayamıyosun giemiyosun çıldırıyosun.
Ekranın böyle kaskatı kesileceğine senin yerinde olmak ve clienti olana yüklemek isterdim gerçekten insan deli oluyor. -
erkan kartı özelliklerini yazabilir misin... -
bak hata bu hacı:
[simage][color]http://img242.imageshack.us/img242/5738/asfaagagdsadadnj7.jpg[/simage]
linki yapamadım sorun var yapabilen olursa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 21 Mayıs 2008; 17:39:28 > -
kasanın şöyle iyice bir tozunu al.fanların aralarını falan.içeri çeken süpürge ile değilde dışarı doğru üfleyen bir şeyle yap sorunun büyük ihtimal düzelir.istersen konuyu ekran kartı bölümüne aç. -
ARKADAŞIM TE K SORUN RAM İŞLEMCİ SORUNU EKRAN KARTIYLA ALAKASI YOK...YA İŞLEMCİN ÇOK ISINIYOR YADA...RAMLERİNDE PROBLEM VAR...... -
Bendede önceden aynı seninki gibi donup kalıyodu hiç bişe yapamıyodun tek yol reset atıp tekrar gırıyordum.
sora actım kasayı ıslemci fanını cıkardım temizledim bidada öle bişeyle karsılasmadım sanırım çok ısınıo ıslemcı tozlar yuzundende soguyamıyo öle takılıp kalıyo bende öle yapınca duzeldı belki senınkı baska bişi yuzundendır ama benımkı öle düzeldi sen yınede bi işlemci fanını temizle
Benzer içerikler
- +18 resimler
- mbot silkroad
- en kalabalık silkroad private server
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- silkroad private server tanıtım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X