Şimdi Ara

allahım neden??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bi beşiktaşlı olarak neden hep ıstırap çekiyorum.ruh sağlımı bozacak bu takım.bu takımın sorunu ne kardeşim an - la -mı -yo-rum.................................

• sorun yönetim...

yönetime
  • Zamanında bizde çok vurmuştuk kafamızı.Dönem dönem değişiyor.Ama bence gs nin durumu bjk den daha kötü.Sizde tek sorun futbol takımının bu seneki başarısızlığı.
  • Sadece futbol takımı değil bence. yönetimin başarısızlığı da var. Zamanında bazı sorunları görmek yerine o sorunları başka olaylarla örtbas ettiler. Taraftarı uyuttuklarını sandılar akıllarınca. Birike birike de bugünlere geldi bjk. gs yi hiç katmıyorum zaten. Cansun yönetimi onlar için büyük bir şanstı ama değerlendiremediler
    quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Zamanında bizde çok vurmuştuk kafamızı.Dönem dönem değişiyor.Ama bence gs nin durumu bjk den daha kötü.Sizde tek sorun futbol takımının bu seneki başarısızlığı.

• TOPARLAMA TAKIM BU KADAR OLUR ANCAK.COGUNU MAHALLELERİNE GERİ YOLLAMAK EN DOGRUSU
  • Bu kulüpten derhal Yıldırım Demirören (yani yönetim),Veysel,Youla,Ahmed Hassan Ali Tandoğan,Mustafa Doğan,Ali Güneş,İbrahim Üzülmez defolup gitmelidir.

Bu sene zaten çoktan bitmişti,Tigana'nın yerinde olsam her maç banko İbrahim Akın,Güven,Okan Koç (kiralık olması lazım bir yerde,emin değilim) ile başlarım,gelecek yıllara hazırlarım.

Ama bu takım 2 sezon daha adam olmaz.
  • Benimde anlamadığım beşiktaşlı futbolcuların hala tvlere çıkıp iyi oynadık, mücadele ettik ama olmadı demeleri...Ben mi körüm yoksa onlarda mı bir sorun var anlamadım ??Dünki maç mahalle maçından farksızdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuz -- 7 Kasım 2005, 12:25:12 >
  • GS'den Canaydın gitse bizi düzlüğe çıkarabilecek pek çok gayrimenkulumuz var.Şu anki becereksiz yönetimle bunları değerlendiremiyoruz
  • arkadaşalar buyrun sizde katılın..kurtarın BJK'yı....doğruyu söylemek gerekirse böyle bir BJK kimsenin hoşuna gitmiyor

http://www.bjk-yonetim-istifa.com/
  • oy verdim
  • altına tuttuğun takımı da yazsaydın da aslında ne kadar kendilerini düşündüğümüze de anlasalardı...her ne kadar inönüde yensek de.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

altına tuttuğun takımı da yazsaydın da aslında ne kadar kendilerini düşündüğümüze de anlasalardı...her ne kadar inönüde yensek de.......

not: BJK nin bu haline ilk başlarda seviniyordum. çünkü sataşma coktu bize. Ama su sıralar kendı dertlerine dustukleri için bizimle pek kapısmıyorlar. Su an cok istiyrum bjk nin iyi durumda olmasını. Ne olursa olsun kimsenın bjk yi bu hale getirmeye hakkıı yok

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

. Ne olursa olsun kimsenın bjk yi bu hale getirmeye hakkıı yok

Mağlup olabilirsin,hatta fark yiyebilirsin,küme de düşebilirsin ancak Beşiktaş forması giyenlerin ruhsuz,alçak bir top oynamaya hakkı olamaz.Beşiktaş'ın şu görüntüsüyle bir sıra takımından farkı yok.Kaldı ki son sırada olan Malatya bile taş gibi top oynuyor.Dertleri nedir bilmiyorum ancak gençlerle bu iş düzelecekse ben 2 sezon daha beklemeye razıyım.Çünkü bu takımda tecrübeli diye ahengi bozan kişler var gibi geliyor bana...

Bu halde olmamız önceleri normal,komik gibi görünse de artık iş çığrından çıktı...Beşiktaş olmadan bir lig olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.