Şimdi Ara

allahim ben niye insanlari sevemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Ailenin değerini bil dostum. Ben hiç bir aile ortamını tatmadım... Hiç babamla kavga ederken annem benim tarafımı tutmadı. Yalnız büyüdüm yalnız gidiyorum ama sonu hayra alamet değil...

Sadece değerini bil. Şükret

değerini bilmediğini söylemiyor ki...

bence çelişkiyi şurda yaşıyosun , anne-baba sevgisi bir kıza duyduğun o acayip sevgiye benzemez , kız için yanıp tutuşursun , içki sigara gibi aklına gelir yoksunluk yaşarsın resmen , ama anne-baba sevgisinde böyle bir durum olmaz , en azından ben öyle bir şey yaşamadım , herhalde annesi*bbası için yanıp tutuşanda yoktur .

bende aylarca evimden uzakta kalıyorum , ah ulan şimdi annemin dizinde uyusam diye hiç düşünmedim gece uykusuz kalmadım , rahmetli babam gelsede öpüp koklasam demedim , hee ama özlem var tabiki keşke yanlarında olsam diyorum elbet , ama dediğim gibi , uykularını kaçıran yanıp tutuştuğun cinsten değil

• bu çocuğu götürün beyin hücrelerini inceliyecem

Orjinalden alıntı: Lawagolem

Bu ergenlik dönemi bana çok saçma geliyor.Ben 15 yaşındayım ama sadece vucudumda degışıklık var yani bunalım falan gibisinden bir şeyle hiç karşılaşmadım.Her zamanki gibiyim Sadece bir keresinde bir kıza aşık oldum oda 5 gun surdu.Sonra, ne yapıyorum ben, dedim kendi kendime geri eski halime döndum Arkadaşım sen şifayı kapmışsın ne desek boş.Artık kendimi derslerime veriyorum çunku hayatımı kurtarmanın tek yolu bu.Her zaman annem babam ve abilerim yanımda olmayacak.Turkiye'de de işçilik ile aile geçindirme bittiginden tek yol okumak! Biliyorum çok klişe bir laf ama gerçekler böyle.

Bende bende yok diyodum ama bu yil oldu bende hic kiz islerine bulasmamistim

• 15 yaşındaki bir çocugun yine kendi ile aynı yaştaki karşı cins birinden göreceği sevgi o kadar kısıtlıdır ki..

Kafa gelip gidiyor belli ki..Hepimiz geçtik bu yollardan..Yıllar geçsin bakalım..Anneni gecenin bir yarısı ben seni özledim, Baba şu işi nasıl yapalım sen ne dersin diye veya yolun ortasında tekme yiyeceğini de bilsen şap diye öpesin bile gelecek..

Ulan harbi aksiyon bu forum ya
    Bende insanlar gibi sevmeyi ozlemeyi istiyorum
    Ileride evlendigimde belki cocugumu esimide sevmemekten korkuyorum nasil sevicem ben
    Baby, I�m your number one fan..
  • Dexter

Içindeki bu yanlızlık ve sevgilisizliği dışa vur bence yoksa ilerde Görürüz

''Haliç Harbor Butcher''

• quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Dexter

''Haliç Harbor Butcher''

Nasil disari vurcam bide vurmazsam ne olabilir

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Dexter

''Haliç Harbor Butcher''

Sosyalleş arkadaş edin Annen ve babanla zaman geçir ortak yönleriniz hakkında muhabbet edin.

Bende 15 yaşındayım ama böyle şeyler çekmiyorum Seninde 1-2 hafta sonra geçer meraklanma

• İnsanların seni sevmediğinden dolayı

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Dexter

''Haliç Harbor Butcher''

vurmazsan askerde düzelirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: #10ur1can

İnsanların seni sevmediğinden dolayı

Gecen yil olsa bu sebebtendir diyecemde bu sene oyle oyle bi durum yok tam tersine beni sevmeyeni sevmiyorlar

Orjinalden alıntı: uzil

la daha geçen gün 4 kıza aşık değil miydin sen

hayır o 3'tü konu kilitlenmişti.
  • Yukarda bir arkadaş ergenlik falan diyolar ama psikolojik hiç bir değişme yaşamadım demiş.Ben 17 yaşındayım 2 ay öncesine kadar çok mutlu bir insandım ama şu aralar cidden psikolojik olarak çok kötüyüm,mutsuzum,ders çalışmak istemiyorum vs.

Konuyla ilgili de arkadaşa bir sorum olacak
    Annen-baban senin için hiç fedakarlık yapmadı mı?Yani ne biliyim hiç gözlerini yaşartan seni duygulandıran şeyler yapmadılar mı ?
    ?
    Mevki benim toplumumun çelişkisidir; gücün, güce duyulan açlığın içinde kısıtlanması. Güç ihanetle kazanılır ve güce sahip olana karşı ihaneti davet eder. Menzoberranzan'ın en kudretlileri, günlerini sırtlarını bulacak hançere karşı arkalarım kolaçan ederek geçirirler.
    Ölümleri ise çoğunlukla önlerinden gelir
  • işine yarar bazen

• Bir gün gelecek ve hiç bir kızın seni annen ve baban gibi sevmediğini anlayacaksın. Hatta belki ileride çocuğun olduğunda annenin ve babanın kıymetini daha iyi anlayacaksın. Unutma bu dünya da annen ve baban dışında hiç kimse ama hiç kimse seni karşılıksız sevmez.

Orjinalden alıntı: Ertungaa

mahuahua insanları sevemiyormuş..seni çok fazla şımarttıkları için bu hale gelmişsin insanları sevmediğin filan yok bal gibide seviyorsun insan sevmeyen insan görmemişsin..

Bkz. T-BAG

allahim ben niye insanlari sevemiyorum

• sadece kendisini düşünen başkasını sevemez .her insan sevgiyi hakeder.
    diğer insanlarda enaz senin kadar değerlidir.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.