Şimdi Ara

Allah Rızası İçin Yardım (İNTERNET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni binaya taşındık t.telekom kutusu yok kablolar var takılmaya hazır il müdürlüğüne başvuru yaptım 2 ay oldu ses yok kutu geç geliyor forumlardan ve şikayetlerden anladığım kadarıyla..

D-Smart Fiber nete başvurdum T.Telekom kutusu sartmış...Süper Online'ye başvurdum gene kutu engeli..Uydu Nete başvurdum bu sefer bölgede kullanım yokmuş olmadı kafayı yicem İstanbul'un göbeğinde Bahçelievler in sakin ve nezih yerinde oturmama rağmen T.telekom kutusuna tozların her net sağlayıcı kutu yoksa net yok diyor...

Wın 50gb 85tl Kotalı....T.telekomun wın'a benzer data hatlı en ucuzu 30gb 70Tl Kotalı Âşırı pahalı hemen kotası dolacak hiç bir işe yaramayan netler...

Allah Rızası İçin T.telekom kutusu olmadan adam gibi sınırsız net yokmu 150tl olsun vericem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Besiktas

Levent

Nisantasi

Uskudar

Aklima gelenler simdilik

Btk ya sikayet yazin 2 aya kadar halledilirdi az cok bu ara sıkıntili firma isler yavas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İst göbeği illa Bir milyon para üstü satılan dairelerin olduğu yerler değil.. Örneğin eski yapıların ve dairelerin fiyatı milyonun çok altında satılan İst göbeği olan Çapa,Fatih,EminÖnü,Şehremini,Vatan Cd. Ve,Millet Cd.,Fevzi paşa vs buralarda İst göbeğidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.